מה הכי חשוב?- סקר

תקשיב טוב מיסטר DW DRUM

בקשר להחלפה עם הסנר מאסטרס. אני מציע לך לקבוע עם הבחור (לפי מה שהבנתי אתה הרי צעיר ואין לך עדיין רשיון נהיגה), להיפגש בכיכר השעון ביפו שם תיכנס עם הסנר לעזרא ותשאל אותו מה דעתו והאם זה אורגינלי. לא חסרים תחמנים שמחליפים רימים עורות רשתות ומה לא . ואם ההצעה שלו כל כך מפתה , זאת אומרת שיש משהו. מזהיר אותך בתור ידיד.

pasiava

New member
אני

קודם כל הייתי מחכה עוד חודש-חודשיים ומשיג עוד קצת תקציב. כשהיה לי את התקציב הייתי קונה רייד טוב והיי האט סביר(או הפוך, תלוי בך), ומחליף עור לסנאר, כדי שזמנית יהיה לו סנאר עם צליל לא מעפאן וגם אולי אפילו תגלה שצליל טוב. אחרי כמה זמן כשהיה עוד תקציב הייתי קונה עוד קראש ואולי משפר את ההיי האט. ורק אחרי שמבחינת מצילות הייתי מרגיש מסודר הייתי קונה סנאר חדש. זה אני לפחות, כי גם לי יש סנאר מעפאן ועם אמבסדור הצליל שלו השתפר פלאים ויכולתי להשקיע במצילות.

dw drum

New member
תשובות לכל העונים

את הסנר שלי אני ממש לא אוהב ואני כל פעם מחדש מתאכזב שאני מנגן על המערכת רק בגללו! החלפתי עורות לכל המערכת זה עדיין לא עזר אחרי כיוון הסנר נשמע זוועה! הרייד הוא ממש לא פח!הוא מקצועי לכל דבר! אותו דבר לגבי הקראש אבל ההיהט מעפן(zbt ) אני מוכר את הרייד רק משום שהיא לא מתאימה לי כי היא גדולה מידי ואני מחפש רייד יותר דקה . מרום בי"ם הציעו לי את הסנר הזה בהצעה שאי אפשר לסרב לה לכן אני שואל את זה.. אני לא סתם שוקל סנר חדש , הסיבה היא שהוא הדבר שמבאס אותי בסט שלי עם ההייהט אני עוד יכול להסתדר אבל הסנר ממש לא לכן אני דווקא שואל לגבי הסנר כי הוא הכי משמעותי בשבילי (כרגע)

Vdrums

New member
קח את הסנר לחנות שהמוכר יכוון לך או המורה

שלך. אין מצב שהסנר שלך כזה מסריח. זה לא פאואר ביט...

למעלה