מה הכי חשוב?- סקר

dw drum

New member
מה הכי חשוב?- סקר

מה הכי חשוב למערכת מבחינה תקציבית אם היה לכם 1000 ש"ח ביד מה לדעתכם הייתם קונים רייד, הייהט , או סנר מקצועיים ? מה הכי חשוב שיהיה ?

avivmoshe2

New member
הייתי קונה

שום דבר, הייתי ממשיך לחסוך עוד ואז הייתי קונה רייד מקצועית של turkish.

tengo66

New member
דווקא טורקיש

יש מצילות טובות יותר בסביבות ה 1000

avivmoshe2

New member
כן

אני אוהב את הסאונד שלה, וגם אמרתי שהייתי חוסך יותר.

g d r

New member
קודם מצילות... לפי

המצילה שאתה מרגיש שאתה יותר צריך.... אחרי שכל המצילות שלך מקצועיות לך על סנר... ואגב, 1000 שקל בימינו אם זה לא בחול לצערי זה תקציב ליד 2

dw drum

New member
זהו שאני לא באמת יודע מה אני הכי צריך..

יש לכם איזושהי עצה ? פשוט תגידו מה אתם הייתם קונים

dw drum

New member
.......

רייד שאני מוכר(כי אני לא מתחבר אליה) קראש, הייהט zbt מעפן , סנר 3003 חשוב להבין שאני שואל את זה משום שאת הציוד הנ"ל ( חוץ מהקראש) קניתי בחיפזון ולא בגלל שבאמת אהבתי אותם ולכן אני צריך לדעת במה כדאי לי להשקיע את הכסף כי אני ממש לא אוהב את הסנר וההיהט ואני צריך להיות בטוח על מה ללכת כדי שאני אוכל לבחור את הדבר שאני הכי אוהב..

Vdrums

New member
אני הייתי הולך על HH,

אל תילחץ לקנות כמו שעשית בהתחלה. אולי לא תמצא משהו בתקציב שיש לך. אולי תידלק על משהו שמצריך עוד כמה מאות שקלים, שווה לחסוך עוד ולחכות. לגבי הסנר, אתה יכול לנסות עור שונה.

Cornihulio

New member
אני אישית...

הייתי הולך על סנר! זה ממש ממש מגניב לקנות סנר טוב ואז להתלהב מהצליל שלו כל פעם שאתה מנגן על המערכת.

dw drum

New member
כן נראה לי שאני אלך על סנר הציעו לי הצעה:

סנר פרל מאסטרס קאסטום mmx במחיר ברצפה או החלפה על הרייד שלי והסנר חדש.. נראה לי אני הולך על זה..

זה נשמע לך הגיוני?!

יש לך סנר סבבה לגמרי והמצילות שלך הן מסריחות אז אתה תרוץ ותחליף את הסנר?! אתה ממש ממהר לקנות מלא שטויות רק כדי לקנות ולא באמת להשתדרג... אתה לא צריך סנר כרגע כי יש לך! אתה צריך רייד קראש והייאט כי מה שיש לך זה פח! אז קודם תחליף רייד ואז הייאט ואז תעבוד מספיק ותקנה סנר אחר.... אתה אומר בעצמך שתחכה ולא תמהר כמו בהתחלה אבל אתה סתם מתלהב מכל הצעה ולא חושב פעמיים.... אם תחליף את הרייד שלך אתה סתם תתקע ואז בכלל תתבאס כי לא יהיה לך כסף למערכת שלמה רק כי התלהבת מסנר.... תחכה קצת ותחסוך עוד חודש כסף ותקנה מה שאתה באמת צריך לא מה שפתאום מדליק אותך....

offry13

New member
הרייד הזה הוא פח?

דווקא קיבלתי המלצה מהמורה שלי שהוא יכול להשתלב עם הסט מצילות שלי שזה היי הט NEW BEAT של זילדג'ייאן וקראש A CUSTOM גם של זילדג'ייאן...

לא יודע איזה רייד

אבל בעבר הלא רחוק הוא אמר שיש לו קראש רייד אז אני מדבר על מה שהוא אמר או שמאז הוא הספיק להחליף עוד מלא דברים שביניהם רייד

god4you

New member
כסא טוב שיאפשר לך לנגן עוד הרבה זמן

ולא יגרום לפריצת דיסק. נוטים לזלזל בכסא אבל זה אחד הדברים הכי חשובים. יותר מסנייר או כל מצילה אחרת

למעלה