מה הכי חסר?

Ritrita

New member
מה הכי חסר?

אני כל הזמן שומעת תלונות מחבריי על המחסור במקומות בילוי במודיעין... אני חושבת לעצמי, שבתור בעלת עסק, אני לא הייתי יודעת -מה- לפתוח כאן! מה יכול להצליח במודיעין? קשה לי להאמין שאם אכן יפתחו מקומות בילוי מעניינים במודיעין, אנשים יבלו בהם במקום להמשיך ולצאת לערים אחרות כמו תל אביב לדוגמא... אבל בכל זאת זה מביא אותי לשאלה מה לדעתכם הכי חסר במודיעין (מבחינת מקומות בילוי...) מה הייתם רוצים לראות גם אצלנו?

סובס

New member
מה הכי חסר

הי ritrita מה הכי חסר??? קודם כל כבעלת עסק במודיען תגידי לנו מהוא נשמח כל הגולשים להיות לקוחות שלך הרי ברור שנעדיף מקום שמכירים את בעליו לגבי הגדרתך הצגת נכונה כל מה שיפתח במודיעין ימשיכו ללכת למקומות אחרים כשאני רואה את העסקים במודיעין ליבי נחמץ לא ניראה לי שמישהוא מתפרנס כאן שלא נדבר על להתעשר אנשים רגילים לקנות במקומות שמהם באו מודיעין עיר שינה מה שהיה בראשון לציון לפני שני עשורים אולי נגדל ונתפתח

מה הכי חסר?

אנשים באמת נורא פאסיבים ,לא יוצאים הרבה,לא מפתחים דברים חדשים או נפתחים לדברים חדשים. אני אישית הייתי שמחה אם היה פה :פאבים\מועדונים,מוזאון,קולנוע,תאטרון,בריכה שהיא לא מועדון בריאות יוקרתי ויקר. זה הדברים הראשונים שקופצים לי לראש,בטח יש עוד הרבה דברים שלא ניזכרתי בהם כרגע.

NimrodKAdim

New member
זו טעות לשאול מה חסר

הבעיה היא לא שמשהו חסר. אם יגידו לך שחסר בית קפה, זה לא אומר שאם תפתחי בית קפה הוא יהיה מלא. כנ"ל לגבי מעדניה, גלרייה וכו' הבעיה העיקרית היא שאין מרכז בילוי כזה שמגיעים אליו לשם בילוי. אם היה למשל קניון עם גישה נוחה לכולם (וזה אומר חניות, אוטובוסים וכו') שהיה מרכז אליו הרבה אנשים, אז אפשר היה לדבר על מה חסר שם. אם תפתחי בית קפה או מעדניה באיזו שכונה זה לא בהכרח יענה על הבעיה שכולם מצביעים עליהה ויכול להיות שהעסק הזה יהיה ריק. כיום כל בתי העסק מספקים צרכים מינימליים של התושבים ולא עונים לתרבות הפנאי החסרה בעיר. קשה לי לראות כיום מקום במודיעין שיבואו אליו אנשים מערים אחרות כשם שאני הולך לתל אביב לקולנוע, הצגה וסתם לשבת בבית קפה. רוב המרכזים הקיימים כיום במתחמים השונים מלאים ללא חניות ועמוסים אנשים. אף אחד לא מגיע לשם אם הוא לא צריך רק לשם פנאי.

Neta558

New member
קולנוע

לא כל כך חסר לי באופן אישי, אבל אני חושבת שזה מקום בילוי שמאד חסר כאן. בנוסף, אני דיי בטוחה שהרבה אנשים יעדיפו ללכת לראות סרט ליד הבית מאשר לנסוע לעיר אחרת. בסה"כ, הסרט הוא אותו סרט בכל מקום.. אם ישכילו לפתוח קולנוע בקרבת מקומות בילוי אחרים כגון מסעדה, בית קפה וכדומה, אולי לאט לאט תרבות הפנאי פה תתחזק והתושבים יתחילו לבלות יותר באיזור.

Keren Roziner

New member
הבינו ממך שיש לך עסק ../images/Emo6.gif

את גדולה... האמת? תחבורה ציבורית יכולה לסדר קצת.. עוד קצת בתי קפה עממיים, בית קולנוע? הה... משחקיית וידאו - בחיי זה פשוט עצום, ביחד עם איזה סטקייה / בית קולנוע או אנא אערף מה... וכמובן איזה דאנס בר ששם קצת יותר דגש על המוסיקה והריקודים מאשר על האוכל (ואין לי תלונות לארה, פשוט משהו אחר, בנוסף...) מה לך חסר ריטריט?

קולנוע!!

חנות מיסטיקה/רוחניות/פאנג שווי ודומיהם.
מקום שאליו אפשר ללכת לרקוד מאוד חסר לי.
וגם - בריכה נורמלית.

yoyo10

New member
קולנוע ובריכה עירונית במחירים שפוים

חנות נעלים טובה גם חסרה לי כאן

reuthal

New member
יש ברכה בשכונת הקאנטרי

בעיקרון מי שגר בשכונה יש לו "מניה" וחייב לשלם כל שנה אבל אפשר להרשם אליה על חשבון מנויים שהחליטו לא צריך רק לברר עם עמותת הקאנטרי איך זה עובד

אין אפשרות כזאת!!!

אני כבר 8 שנים מנסה לקנות ממישהו את הזכות שלו להשתמש במנוי, ואין אפשרות. הם טוענים שהעריה לא מרשה.

Ritrita

New member
הבהרה קלה:)

אני לא בעלת עסק במודיעין,זה נאמר באופן היפותטי..אבל אני גם לא יודעת אם היתי פותחת פה עסק זה נשמע לי כמו `עסק` מסוכן..:) מה שכן שמעתי שמתוכנן במודיעין קולנוע ולדעתי כולנו פה הסכמנו שזה מאוד חסר..אבל מתי? איפה? הכל לוטה בערפל.. אני הייתי רוצה לראות פה אולי קריוקי בר.אבל עד שם הדרך ארוכה מאוד,לא? מודיעין נמצאת בתרדמת כיום.אני מחכה בקוצר רוח ליום בו היא תתעורר..

Keren Roziner

New member
אני חושבת ../images/Emo11.gif

שחלק מזה שהעיר רדומה זה שהתושבים הוותיקים כבר רגילים "שמשעמם פה" והחדשים רק שומעים כמה שמשעמם פה... קולנוע זה נחמד, עוד בית קפה זה נחמד, בריכה זה נפלא, קריוקי בר - חלומי.. אבל... אני חושבת שאנחנו פשוט נוטים קצת לזלזל במה שיש כי אנחנו מכירים את מודיעין הרדומה ולא מתעקשים בכח להעיר אותה, בלי להקים עסקים ומקומות חדשים -אלה יגיעו אבל יקח להם זמן.. צריך לצאת למקומות האלה ולא להישאר בית "כי היא רדומה" להראות שיש ביקוש.. לעורר את הפורום הזה.. אולי מכאן זה יכול להתחיל, כי הוא משקף את מה שקורה בעיר - אני בטוחה שיש תושבים רבים של העיר שעוברים בפורום ומתים שהיה מה לכתוב כאן, אבל פשוט אין מה לכתוב חוץ משאלות פרקטיות לגבי העיר... אני חושבת שזו הבעיה האמתית.. ופתרון? אין לי שמץ..

n i v1

New member
העניין עם פיתוח העיר הוא כזה

העיר תוכננה מראש, את זה כולכם יודעים. הכל תוכנן. איזורי מגורים, אזורי תעשיה, אזורי פנאי, פארקים וכדומה. כמובן שאפשר לשכוח מרעיון פשוט כמו רחוב עם חנויות. זה לעולם לא יקרה. זה פשוט לא בתכנון. והתכנון סגור. כמובן שאין תחליף לרחובות עם חנויות. אפילו לא קניונים, כי קניונים בעצמם הם מקומות סגורים והם יכילו בתוכם חנויות מותגים, אז קשה לומר שיתפתח שם מסחר של אנשים המקום.... זו הבעיה במודיעין, לצערי. אבל היי, אולי אני טועה, אני מקווה שאני טועה, ואולי אם תתאחדו ותקימו צעקה... רוב האנשים שחיים במודיעין ושבאו לגור שם הם בעלי אותו מעמד סוציואקונומי. צעירים, עם השכלה, עם עבודה טובה באופן יחסי,שהקימו משפחה לא מזמן, עם ילדים קטנים. אם לא תגרמו לעיר הזו להתרומם בעצמכם, אם לא תפתחו בעצמכם את מה שאתם אומרים שחסר לכם- תוכך 20-30 שנה העיר הזו תזדקן, והילדים שלכם יעזבו אותה, כי לא יהיה מה לעשות בה, בדיוק כמו עכשיו... (מבחינת חיי עיר). אחרת, כמו שמישהו אחר אמר פה- זו עיר שינה. ילדים לא אוהבים לישון, הם אוהבים להתרוצץ. נ.ב- בדיוק עכשיו אני כותב על מודיעין לאוניברסיטה

NimrodKAdim

New member
אין לי ספק שכאשר עזריאלי יפתח את

הקניון שלו. הוא יהיה הומה ביותר. העובדה שבאיזור מתוכננת רכבת וגם תיאטרון, בהחלט יעירו את העיר. אנשים יגיעו לשם בשביל לבלות. בתי עסק שיפתחו שם בטוח יהיו רווחיים.

Ritrita

New member
עזריאלי?

שו האדה? איך עזריאלי הגיע למודיעין...? (לא מעודכנת)

NimrodKAdim

New member
עזריאלי זכה במכרז

לבניית הקניון, בית הערייה ושלושה בניינים

במחשבה שניה, הדבר שהכי חסר

הוא אזור תעשיה משגשג, שיספק תעשיה למרבית תושבי העיר. אם הייתי צריכה לבחור בין אזור תעשיה שיספק תעסוקה למרבית תושבי העיר לבין קולנוע - הייתי בוחרת בראשון בלי היסוס.

למעלה