מה הכי חסר?

buni8

New member
עזבו את העיר בשקט!!!

רק לא צחצחים נעים כעת לחיות במודיעין..מועדונים כר פורה לעבריינות נוער.תל מתאימה לאזור ביליים ושכזאת שתשאר..

Keren Roziner

New member
מועדונים

יוציאו את כל הנוער מפארק הדגים ומכל שאר הפארקים בהם הם שורצים, מבצעים את זממי הונדליזם שלהם בכל מה שהם מוצאים וכו' ! השרשור נועד לפתח שיחה וציפיות.. אנחנו כתושבי העיר החדשה הזו כמו כל תושב עיר אחרת חושבים שלעיר יש חסרונות ואנו שוטחים אותם כאן... אך במיוחד בשבילך.. אפתח שרשור חדש, ומעניין לא פחות...

רן2252

New member
סולומון סנטר החדש

יופי של קניון שכונתי חמוד בשכונת השמשוני,היחידי הממוזג במודיעין. 3 קומות עם בית קפה חמוד גלידריה הכי טובה במזרח התיכון,פיצריה ,בוטיקים ,חנות מקסימה להלבשה תחתונה ועוד ועוד.ואני שומע שבצד השני של מודיעין לא שמעו על הקניון הזה. נסו וממש תהנו

NimrodKAdim

New member
קניון?!, הכי טובה במזרח התיכון ../images/Emo6.gif

נחמד שסוף סוף פתחו את המרכז המסחרי הזה. אני מקווה מאוד ששאר המרכזים השכונתיים ייפתחו מהר יותר. באמת מרכז נחמד, למרות שהוא קצת שומם. לא הייתי קורא לו קניון, ולגבי הגלידה, אהבתי את הניסוח הזהיר (אם כי אני מוכרח לציין שהגלידה בקטר וטהרן בהחלט מהוות מתחרות לא רעות)

Keren Roziner

New member
למה ככה?

עברית שפה יפה תשמש בה יפה, אם אתה רוצה להתבטא בפורום הזה עשה זאת כמו שצריך ! זה ממש לא לעניין לדעתי, מה גם... מקום לקופים? אל תגיע לשם.. תישאר בבית, לדעתי מקום חמוד מאוד !

למפל

New member
חחחחחחחח דנה

מזה באמת הסלמון הזה?!? זה יותר קטן מהחדר שלי ועוד באמצע מדרגות!!! "קניון" הדבר היחיד שיש במודיעין זה כפר הדגים שגם הוא מלא בפקצות! היה את הבאולינג שהיה מקום ממש נחמד ויפה אבל קרה מה שקרה והוא לא איתנו כיום.. אז שיפתחו מחדש כי הוא באמת חסר באהבה רבה רעותניקית גאה

Neta558

New member
למה שמועדונים יעודדו עבריינות?

בעיר הזאת גרים בני נוער וצעירים רבים וכל עוד אין להם תעסוקה בסופי השבוע, השעמום הוא שמוביל לתופעות כמו ונדליזם ושאר "תעלולים". אנשים לא ינהרו בהמוניהם לעיר ממקומות אחרים אם יפתח פה מועדון ולא יציפו את העיר בעבריינות בשל כך, על סמך מה אתה עושה את ההקשר הזה?

אאולי

New member
במקום כמו מודיעין ועם אוכלוסייה

סוציו-אוקונומית מדהימה ומהממת שיש לנו, אסור לנו לרעות בשדות זרים.כל הכבוד על היוזמה הברוכה ריטה. ולעצם העניין, אני מאד רוצה וממליצה על ערבי מפגשים אינטלקטואלים.כלומר: מפגשי סופרים ומשוררים אחת לשבוע. אפשר גם אישים מהבראנז'ה הישראלית שיש להם מידע להעשיר אותנו.נכון,אפשר לקרוא בספרים,אבל מפגש בלתי אמצעי עם אותם אישים יש לו קסם מיוחד. 2) הקמת להקות זמר,ולהקות מחול בכל הגילים אך ורק לתושבי מודיעין. 3) הקמת תיאטרון חברים,כאשר החומר יהיה מקורי.זה מעודד יוצרים עם כשרונות ברוכים,שכאן תהיה להם במה לבטא את עצמם.חשוב שהמקום ישמש לנו בית שני. 4)חוגי ציור ורישום לכל הגילאים,כאשר היהלום שבכתר יהיה הקמת תערוכת ציורים של היוצרים עצמם,כך נפתח גאווה לוקאלית.ניתן לשלב עם זה אירועים נוספים,שנקרא ל-3 ימים אלה "ימי פסטיבל מודיעין" כך נביא לצבור הרחב בארץ את הרצון לבוא ולבקר אחת לשנה במודיעין,וכמובן שזה יהיה טוב לעסקים הקטנים.כדוגמת "פסטיבל המחול של להקות הזמר בצפון" או "פסטיבל שירים חסידיים בצפת" או או ,,,ועוד הרבה. אם חסרים אנשים ליוזמה זו,אז זה המקום להתנדב למען אחדות קהילת מודיעין. אני מתנדבת ליזום בתחום האומנותי (הקמת תערוכת ציורים) לקראת השנה הבאה בע"ה.וגם לתת חוגים למבוגרים ונוער, כמובן שהחוגים יהיו בתשלום. באהבה

Keren Roziner

New member
חליק חכה עוד קצת !

כולה חצי שעה, בשביל שיענו לך על זה אנשים עם זמן וכסף צריכים לענות לך ואנשים אלה לא רבים, סבלנות

שלגיה ו7

New member
חלק מהדברים כבר קיימים

2. ישנה חהקת מחול לכל הגילאים(זוז במחול) ויש עוד... 3. אין תיאטרון. 4. יש המון חוגים של ציור ורישום תקראי בעיתונים.

yanus55

New member
רוצה לפתוח אבל לא מכיר ומהסס במודיע

אולי נאפיס או פאב כלשהוא לצעירים מגיל 20 אולי מסעדת בראנ'צ לארוחות צהרים וסנביצים מיוחדים האם תהיה דרישה?

Yuval I

New member
מקום לאכול

תפתח מקום טעים, נקי ולא יקר ואני בטוח שירוצו אליך. בהצלחה ובתאבון........

למעלה