מה הכי חסר?

zlilllll

New member
מודיעין עיר פיצוץ!!!!!

יש כמה דברים שחסרים במודיעין!!!! 1 קניון 2 טיילת 3 קולנוע 4 אולם הצגות 5 ביתי מלון 6 איימקס (תילת מימד) כול זה חייב להיות בעיר מודיעין היא עיר חדשה ויפה. העיר הזאת צריכה להיות מפותחת ולא עיר שקטה לי יש דודים שגרים במודיעין חוץ מגני שעשועים אם לא הולכים לשום מקום ולעשות קניות!!! מודיעין היא צריכה להיות עיר חמה קטנה מפותחת לדוגמא : עיר אילת רק שבאילת יש ים וביתי מלון אבל חוץ מזה יש שם דברים מעניינים אז שבעלת העסק תחשוב קצת ואם היא רוצה לפתוח מקומות בילוי שתיקח את הרעיונות שלי

Agnetta

New member
עיר לגידול ילדים אבל לא למבוגרים

קודם כל - קולנוע!!! דחילאק! זה חובה וממזמן, למה לנסוע בשביל סרט מחוץ לעיר??? כמובן כםי שציינו צריך קניון רציני ואזור תעשייה משגשג וזה ימשוך אנשים. צריך לפחות 2 בתי קפה של פירמות כמו: ארומה, קפה הילל, ארקפה, אילנ'ס...משהו כזה. צריך כמובן איזה היכל תרבות קטן (אפילו בעפולה יש) בשביל להביא מופעים, קונצרטים. ואל תגידו לי שזה במרחק חצי שעה נסיעה. בכ"ס או רעננה גם כן זה חצי שעה מת"א ויש תזמורת ויש תאטרון. אני מתה שיהיה מוזיאון במודיעין. יש כל-כך הרבה ארכיאולוגיה בסביבה. זה ממש מתבקש מוזיאון להסטוריה ולמורשת של הסביבה. הייתי מאוד רוצה להשתתף בהקמה של מבנה כזה. אלה דברים שעולים לי בראש כרגע.

Neta558

New member
אני מסכימה

חושבים שתהיה התנגדות גדולה להצפת תל אביב?

אנשים עייפים

בדרך כלל בעלי קריירה גם הבעל וגם האישה מגיעים עייפים אין כח לכלום הולכים לישון ב20:00

Keren Roziner

New member
לא ידעתי שכל תושבי מודיעין

הם "בעלי קריירה" וגם בעלי הקריירה לדעתי צריכים מקום בילוי .. *כאשת קריירה.......

למעלה