מה הייתן עושות במקומי?

אורלי99

New member
במקומך, הייתי קונה

כיסא בטיחות שאפשר לקשור אותו בשני כיווני נסיעה. בעצם למה במקומך?? זה מה שעשיתי...

טלאפ

New member
אני יודעת שהתגובה שלי שונה משל כולם

ואני מסתכנת בסקילה באבנים. אבל אני הושבתי את יעל מאחורה עם כיוון הנסיעה עוד לפני גיל שנה, כי כך יותר נח לי לטפל בה תוך כדי נהיגה, מוצץ בקבוק או סתם ללטף אותה. וסתם שאלה מחר יעל בת שנה מה שונה אם הכיוון של הכסא מחר, או לפני חודש. כל העניין קשור גם למשקל. יעל היתה במשקל שכבר מותר להושיב עם כיוון הנסיעה בכסא שרכשנו. יש המלצות שאני לוקחת עד לגבול מסוים. אני לא מוכנה להיות פנאטית אם אני לא ממש שלמה איתן. במבה אני נותנת לה כבר עכשיו ולא מחכה לגיל 5. תות שהוא אלרגני, ניסיתי עוד לפני גיל שנה לאט ובזהירות.

טלאפ

New member
לא נרדמת בכלל בלילות

ואז לא מצליחה לקום בבוקר לעבודה זהו יצאתי מהמקלחת ואני רצה לעבודה (סליחה, קודם צריך להתלבש, אחרת אני אגרום לכמה תאונות דרכים לא נעימות בכביש ירושלים ת"א)

ענתש

New member
לא משנה באמת. גיל שנה זה איזה

"מחסום" כזה שכשעוברים אותו הכל בטוח. זו רק המלצה כללית כי זה הגיל שבו מתחילה להעלם התכונה של חוליות הצואר להמתח. בגלל זה נגה יושבת עדיין (שנה וחודשיים) הפוך ותמשיך לשבת עד משקל 15 קילו אפילו אם זה יהיה בגיל שנתיים. ממש לא סוקלת אותך, כל אחד והסיכונים שהוא מוכן לקחת. יש דברים שכל אחד מאיתנו מחליט שבשבילו זה הקו האדום של "לי זה לא יקרה", אני פשוט לא מאמינה שהאוטו הוא דבר כזה כי זה משהו שלא תלוי רק בי - אני יכולה להיות הנהגת הכי זהירה בעולם ומישהו יכנס בי (יעיד אבא שלי שנוהג כ-35 שנה בלי אף עבירת תנועה ובכל זאת מישהי עשתה פרסה במקום אסור, נכנסה בו והכניסה אותו בעמוד - האוטו הלך, אבא שלי יצא עם שריטות בלבד
). ואז מה ? אני יאכל את הלב כמו האמהות בגלגל"צ.

אני לא אסקול אותך

אני פשוט אגיד שוב ושוב ושוב כמה זה מסוכן מה שאת עושה, כדי שמי שמתלבט, יבין כמה זה מסוכן. מילא לקחת את הסיכון בהושבת הילד עם כיוון הנסיעה, כמו שענתש אמרה, כל אחד והסיכונים שהוא מוכן לקחת. אבל לטפל בה תוך כדי נהיגה
זה כבר ממש לסכן אותך, אותה וגם את הנהגים שמסביבך. אני יודעת שאני כותבת דברים קשים, אבל זה לא מתוך כוונה רעה - מה יהיה אם בשניה אחת של חוסר תשומת לב למתרחש בכביש, ייכנסו בך מאחור והבקבוק יידחף לה לתוך הפה? מה יהיה אם בשניה אחת של חוסר תשומת לב תאבדי שליטה על הרכב? יש הבדל גדול בין לתת תות או במבה, שאין בהם סכנת חיים, לבין חוסר זהירות בכביש.

טלאפ

New member
מרב, לא תוך כדי נהיגה ממש

יש רמזורים בדרך וזה בדיוק הזמן לדחוף מוצץ או בקבוק. ודרך אגב היא כבר מספיק גדולה להחזיק את הבקבוק לבד אני רק צריכה להגיש לה אותו. אם היא היתה יושבת עם הגב אלי לא הייתי מסוגלת לעשות את כל זה. וזה רק לאחר שעברנו למושב האחורי, בהתחלה היא ישבה בקדמי נגד כיוון הנסיעה (יש לי רכב שנת 94 ללא כרית אוויר - ענתיקה ממש)

הי אתי- עצתי-

היתה לנו את אותה הבעיה עם יוגב. כשהוא היה בן 10 חדשים, העברנו אותו לכסא ( מקסי קוזי ), עם כיוון הנסיעה והבעיה נפתרה- בהצלחה!

למעלה