Shame in you
New member
כסף לא קונה את הכל
הייתם עושים קרחת? מניחה שכן. אבל זה יהיה נורא. - הייתם משמינים? בוודאי - הייתם עוברים שינוי מין? לא. הייתי שמחה להיוולד בן, אבל ניתוח זה משהו אחר. - הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך? לא יודעת
- הייתם רצים עירומים ברחוב? בחיים לא - הייתם אוכלים {דנה..} אבוקדו? - הייתם אוכלים חרקים? לא!!!! - הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים? כן, כי אני ממילא לא מתכוונת לזה. - הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי? לא יודעת - הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים? מכיתה א' יעני? חחחח. זה לא יהיה ממש קשה - הייתם מסכימים להיכנס להריון? כן!! - הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם? אוי זה.. - הייתם מסכימים לקפוץ לביוב?
- הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים? אני גם ככה אתנזר כל החיים שלי. - הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים? כן - הייתם מסכימים לעבור ניתוח לשינוי מין? - הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים? לא!! - הייתם אוכלים ג'וק? אה!!! - הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה? תלוי עוד כמה זמן נשאר לי - הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום? כן
הייתם עושים קרחת? מניחה שכן. אבל זה יהיה נורא. - הייתם משמינים? בוודאי - הייתם עוברים שינוי מין? לא. הייתי שמחה להיוולד בן, אבל ניתוח זה משהו אחר. - הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך? לא יודעת