מה הייתם עושים

Shame in you

New member
כסף לא קונה את הכל

הייתם עושים קרחת? מניחה שכן. אבל זה יהיה נורא. - הייתם משמינים? בוודאי - הייתם עוברים שינוי מין? לא. הייתי שמחה להיוולד בן, אבל ניתוח זה משהו אחר. - הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך? לא יודעת
- הייתם רצים עירומים ברחוב? בחיים לא - הייתם אוכלים {דנה..} אבוקדו? - הייתם אוכלים חרקים? לא!!!! - הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים? כן, כי אני ממילא לא מתכוונת לזה. - הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי? לא יודעת - הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים? מכיתה א' יעני? חחחח. זה לא יהיה ממש קשה - הייתם מסכימים להיכנס להריון? כן!! - הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם? אוי זה.. - הייתם מסכימים לקפוץ לביוב?
- הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים? אני גם ככה אתנזר כל החיים שלי. - הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים? כן - הייתם מסכימים לעבור ניתוח לשינוי מין? - הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים? לא!! - הייתם אוכלים ג'וק? אה!!! - הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה? תלוי עוד כמה זמן נשאר לי - הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום? כן

geile

New member
כן גורף

חבל שהרעיון הזה, לא מתממש להצעה על ידי מי שיכול באמת לתת מיליון דולר. אני צריך כסף דחוף. אז אני הייתי מסכים לעשות את כל הדרישות שכתובות בהודעה הראשית. אז כן, התשובה חיובית לכל הדרישות.

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo41.gifתמורת מליון דולר?!../images/Emo41.gif

- הייתם עושים קרחת?
- הייתם משמינים?
- הייתם עוברים שינוי מין?
- הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך?
- הייתם רצים עירומים ברחוב?
- הייתם אוכלים {דנה..} אבוקדו?
- הייתם אוכלים חרקים?
- הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים?
- הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי?
- הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים?
- הייתם מסכימים להיכנס להריון?
- הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם?
- הייתם מסכימים לקפוץ לביוב?
- הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים?
- הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים?
- הייתם מסכימים לעבור ניתוח לשינוי מין?
- הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים?
- הייתם אוכלים ג'וק?
- הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה?
- הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום?

אבני זיעה ../images/Emo11.gif

הייתם עושים קרחת? לע. - הייתם משמינים? לע. - הייתם עוברים שינוי מין? לאלאלא!!! !!! - הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך? אולי. תלוי מי הפרטנר. - הייתם רצים עירומים ברחוב? לא - הייתם אוכלים {דנה..} אבוקדו? D: - הייתם אוכלים חרקים? כל עוד זה לא מופיע בטלוויזיה, אין לי בעיה. - הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים? הממ. כן? *מרימה גבה* - הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי? אולי. לא סגורה על זה. - הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים? בוודאי. - הייתם מסכימים להיכנס להריון? לא - הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם? הממ. תמיד אפשר למצוא חברים חדשים. - הייתם מסכימים לקפוץ לביוב? לא - הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים? ...מי יודע... - הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים? ממש לא OO - הייתם מסכימים לעבור ניתוח לשינוי מין? לא שאלת אתזה? - הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים? לא אכפת לי. - הייתם אוכלים ג'וק? הא? שוב?... - הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה? ברור שלא - הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום? כל עוד זה לא למטרות נלוזות- בוודאי שכן.

geile

New member
hilonet14 מאיזה הרעיון הגיע?

מאיפה הרעיון הגיע? האם שמעת על מישהו שמציע את זה באמת?

lnz

New member
../images/Emo91.gifת'שמעי זה מיליון דולר...

חוץ מלשכב עם אותו מין
או ניתוח לשינוי מין... אני מוכן לעשות הכל!!! מתי אני מקבל את הכסף?

I am IRiTooSH

New member
אמממ...../images/Emo17.gif

- הייתם עושים קרחת? כן - הייתם משמינים?כן - הייתם עוברים שינוי מין?לא - הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך?לא - הייתם רצים עירומים ברחוב?לא - הייתם אוכלים {דנה..} אבוקדו?כן
בכיף@!%$ - הייתם אוכלים חרקים?כן - הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים?לא - הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי?לא - הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים?כן - הייתם מסכימים להיכנס להריון?לא - הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם? לא{למרות שככה זה..} - הייתם מסכימים לקפוץ לביוב? כן - הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים? לא - הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים? כן - הייתם מסכימים לעבור ניתוח לשינוי מין?לא - הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים? לא - הייתם אוכלים ג'וק? כן - הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה? כן - הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום?אולי><"

KבתאלK

New member
..

- הייתם עושים קרחת? כן - הייתם משמינים? כן - הייתם עוברים שינוי מין? לא - הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך? לא - הייתם רצים עירומים ברחוב? לא - הייתם אוכלים {דנה..} אבוקדו? כן - הייתם אוכלים חרקים? לאאא - הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים? ממש לא - הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי? אולי כן - הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים? לאאא - הייתם מסכימים להיכנס להריון? תלוי ממי - הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם? לא - הייתם מסכימים לקפוץ לביוב? לעע - הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים? כן - הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים? ממ לא - הייתם מסכימים לעבור ניתוח לשינוי מין? לא - הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים? חח לא - הייתם אוכלים ג'וק? מזה לא - הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה? לא - הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום? כן

2eye

New member
D:

- הייתם עושים קרחת? בטח - הייתם משמינים? תלוי עד איזו רמה. - הייתם עוברים שינוי מין? לא. - הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך? לא. - הייתם רצים עירומים ברחוב? למה לא?
- הייתם אוכלים {דנה..} אבוקדו? ברור! גם בשביל 10 שקל
- הייתם אוכלים חרקים? לא - הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים? לא חושב - הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי? כן - הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים? לא חושב. - הייתם מסכימים להיכנס להריון? - הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם? כבר הייתי במצב כזה. - הייתם מסכימים לקפוץ לביוב? ולהתקלח אח"כ - הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים? לא. - הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים? לא אוכל המבורגרים, אם הייתי אוכל בשר, אז כן. - הייתם מסכימים לעבור ניתוח לשינוי מין? לא - הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים? לא - הייתם אוכלים ג'וק? לא - הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה? לא - הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום? ברור!

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

- הייתם עושים קרחת?
- הייתם משמינים? וגם אם הייתי מנסה לא הייתי מצליחה....
- הייתם עוברים שינוי מין?
- הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך? אולי בעוד כמה שנים טובות...
- הייתם רצים עירומים ברחוב?
- הייתם אוכלים {דנה..} אבוקדו?
- הייתם אוכלים חרקים?
- הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים? לא הייתי מסוגלת לזה נפשית, עזבו את הכסף.
- הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי? תלוי עד כמה חטטנית היא תהיה...
- הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים?
- הייתם מסכימים להיכנס להריון? בגיל 14?!?!
- הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם?
- הייתם מסכימים לקפוץ לביוב?
- הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים?
- הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים?
- הייתם מסכימים לעבור ניתוח לשינוי מין?
- הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים?
- הייתם אוכלים ג'וק?
- הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה?
- הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום? תלוי למה/למי

junior gong

New member
אותי לעומתכם כן קונים בכסףףףףף

- הייתם עושים קרחת? ברור - הייתם משמינים? בכייף - הייתם עוברים שינוי מין? זה הדבר היחידי מכל הרשימה שאין מצב שאעשה - הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך? תנופף לי עם צ'ק של מליון דולר ותראה אותי לא רק בועל בחור, אלה את אח שלו ואבא שלו והשכן שלו והמוכר מכולת שלו :) - הייתם רצים עירומים ברחוב? עשיתי את זה תמורת 500 שקל, קטן עלי. - הייתם אוכלים {דנה..} אבוקדו? אני לא יודע כמה דנה נגעלת מאבוקדו אבל אני אוכל את זה בכייף. - הייתם אוכלים חרקים? כשעוד הייתי ילד בשלבי התנסות עולמית, אכלתי תולעת ונגסתי בראש של חילזון אז בישביל מליון דולר אני לא אעשה את זה? נו תני התלבטות קשה - הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים? גם את כל המשפחה שלו - הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי? בטח - הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים? בגיל הזה שאני נמצא בו? כן בטח, וככה ברור יהיה לי סיכוי לשגל את המורה שהייתי דלוק עליה. - הייתם מסכימים להיכנס להריון? אין רחם, סורי, השאלה הזו לא חלה עלי. - הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם? מצידי גם שההורים שלי ינדו אותי מהמשפחה. - הייתם מסכימים לקפוץ לביוב? מותק, תביאי שנורקל וסנפירים ומשקפת צלילה - הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים? ממה? סקס? הממממ...טוב נו, קרם ידיים וסרט פורנו נותנים את אותו אפקט. - הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים? את בטוחה שזו שאלה שאמורה להתקיל? ברור - הייתם מסכימים לעבור ניתוח לשינוי מין? נייט, עד כאן הגבול שלי. - הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים? המממ.......כן - הייתם אוכלים ג'וק? עניתי כבר כןןןןןןןןןןןןן - הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה? ברור - הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום? כן למה לא.

עונה!!

הייתם עושים קרחת?לא - הייתם משמינים?אולי בטיפה - הייתם עוברים שינוי מין?לא - הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך?לא נראה לי - הייתם רצים עירומים ברחוב?לא - הייתם אוכלים {דנה..} אבוקדו?כה!! - הייתם אוכלים חרקים?לאא! - הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים?אולי, אבל בצחוק - הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי?לא - הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים?לא
- הייתם מסכימים להיכנס להריון?לא - הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם?לא - הייתם מסכימים לקפוץ לביוב?לא - הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים?כה - הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים?לא! - הייתם מסכימים לעבור ניתוח לשינוי מין?לא, וכבר שאלתם את זה - הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים?לא - הייתם אוכלים ג'וק?לא - הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה?כה - הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום?כה

1Shir

New member
לתרום כתנאי לקבלת הכסף?.. יש ברירה?

- הייתם עושים קרחת? בטח, כמה חודשים וזה יגדל - הייתם משמינים? השאלה כמה... 10 קילו כן - הייתם עוברים שינוי מין? לא... זה תהליך כואב - הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך? בטח.. מותר לי לבחור עם מי? - הייתם רצים עירומים ברחוב? נראה לי שכן.. לא בקור כלבים אם אפשר.. - הייתם אוכלים {דנה..} אבוקדו? אני אוכלת גם ככה - הייתם אוכלים חרקים? אוי ואבוי אפשר להרוג אותם קודם? אבל מיליון דולר אז נראה לי שכן - הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים? כן אחרי זה אני אפצה אותו בכסף - הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי? כן - הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים? זה קצת מסובך, לא? אבל כן - הייתם מסכימים להיכנס להריון? אוי, שאלת השאלות!!! מותר לי לעשות הפלה? - הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם? לא..... - הייתם מסכימים לקפוץ לביוב? כן - הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים? שאלה קשה ביותר... אבל כן - הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים? רק? רק? זה עם הלחמניה והירקות או בלי? ולשתות מה שאני רוצה? - הייתם מסכימים לעבור ניתוח לשינוי מין? לאאא - הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים? לכל החיים?! צריכה לשקול את זה לראות אם מתאים לי. אפשר רק פסים? חח איך אני מתמקחת... - הייתם אוכלים ג'וק? אוי ואבוי יש מצב... - הייתם מקצרים תחיים שלכם בשנה? נראה לי שלא כי אני לא יודעת מתי אני אמות.. אם זה בעוד שנה?!

../images/Emo187.gifאני:]]

- הייתם עושים קרחת?כן - הייתם משמינים?לא - הייתם עוברים שינוי מין?לא - הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך?לא - הייתם רצים עירומים ברחוב?לא - הייתם אוכלים {דנה..} אבוקדו?כן - הייתם אוכלים חרקים?לא - הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים?תלוי איזו קללה
- הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי?כן - הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים?לא שווהP: - הייתם מסכימים להיכנס להריון?לא - הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם?לא - הייתם מסכימים לקפוץ לביוב?אולי - הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים?לא נראלי - הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים?לא - הייתם מסכימים לעבור ניתוח לשינוי מין?לא - הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים?לא - הייתם אוכלים ג'וק?לא - הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה?לא - הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום?אני מאמינה שכן

למעלה