מה הייתם עושים

tkuihehr

New member
הנה תשובה יותר מלאה

- הייתם עושים קרחת? כן,
- הייתם משמינים? הייתי מנסה
- הייתם עוברים שינוי מין? צריך לבדוק את זה, כרגע לא כזה
- הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך?בכיף אפילו
- הייתם רצים עירומים ברחוב?מה -שוב?
- הייתם אוכלים אבוקדו? ידעתי שאני צריך לדרוש כסף כשאני אוכל את זה
- הייתם אוכלים חרקים?
- הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים? כן, ואז נותנים לו רבע מיליון שקל, נראה לי שהוא יסלח לי
- הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי?
- הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים?כן, תקופה שעשיתי את הדבר היחיד שאני יודע לעשות
- הייתם מסכימים להיכנס להריון?כן, ולהרוויח עוד מלא כסף בתור הגבר הראשון שנכנס להריון, ובלי קשר, אם הייתי יכול להכנס להריון, אז למה לא, אני רוצה ילדה
- הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם? הייתי קרוע מה לענות על זה, והיה ממש ממש צמוד
- הייתם מסכימים לקפוץ לביוב? ולחיות כמו צבי הנינג'ה? מגניב!
- הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים? החזקתי 18 שנה, אחזיק עוד 5
כמו כן, התנזרות ממה
- הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים? כן, אני אוהב המבורגרים
- הייתם מסכימים לעבור ניתוח לשינוי מין חזרה [יעני כפול]? אם כבר עברתי את הראשון בהצלחה, אז אעשה את השני
- הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים? מה רע בורוד
- הייתם אוכלים ג'וק? חלבונים ופרוטאין?
- הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה? רק שנה?
- הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום? אפילו שלושה רבעים

o r 2 0 0 5

New member
meeee

הייתם עושים קרחת?כן - הייתם משמינים?כן - הייתם עוברים שינוי מין?כן - הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך?כן - הייתם רצים עירומים ברחוב?כן - הייתם אוכלים {דנה..} אבוקדו?כן - הייתם אוכלים חרקים?כן - הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים?כן - הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי?כן - הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים?כן - הייתם מסכימים להיכנס להריון?כן - הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם?כן - הייתם מסכימים לקפוץ לביוב?כן - הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים?כן - הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים?כן - הייתם מסכימים לעבור ניתוח לשינוי מין?כן - הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים?כן - הייתם אוכלים ג'וק?כן - הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה?כן - הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום?לא

אני=]]

- הייתם עושים קרחת? לא - הייתם משמינים? לא - הייתם עוברים שינוי מין? לא - הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך? לא לא לא - הייתם רצים עירומים ברחוב? לא - הייתם אוכלים {דנה..} אבוקדו? חחחח - הייתם אוכלים חרקים? אממ סבבה - הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים? בחיים לא - הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי? לא - הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים? כן - הייתם מסכימים להיכנס להריון? לא - הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם? לאאאאאאא - הייתם מסכימים לקפוץ לביוב? לא - הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים?לאא - הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים? לא - הייתם מסכימים לעבור ניתוח לשינוי מין? לאאאא - הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים? לאאאאאאא - הייתם אוכלים ג'וק? כן - הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה? לא - הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום? חצי מליון זה גם סבבה

עונה

- הייתם עושים קרחת? כן - הייתם משמינים? אולי...תלוי כמה - הייתם עוברים שינוי מין? לא - הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך? כן - הייתם רצים עירומים ברחוב? אולי - הייתם אוכלים {דנה..} אבוקדו? כן בכיף! - הייתם אוכלים חרקים? אולי.. - הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים? WTF - הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי? כן - הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים? לא! - הייתם מסכימים להיכנס להריון? לא. - הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם? לא. - הייתם מסכימים לקפוץ לביוב? כן. - הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים? להתנזר ממה? - הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים? לא. - הייתם מסכימים לעבור ניתוח לשינוי מין? שאלתם כבר. לא. - הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים? לא. - הייתם אוכלים ג'וק? למה השאלות חוזרות?! - הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה? לא. - הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום? אולי.

baril

New member
../images/Emo80.gifעונה :]

- הייתם עושים קרחת?
- הייתם משמינים?
- הייתם עוברים שינוי מין?לא - הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך?לא - הייתם רצים עירומים ברחוב?לא - הייתם אוכלים {דנה..} אבוקדו?כן XD - הייתם אוכלים חרקים?לא - הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים?לא - הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי?כן, אבל תלוי איזה - הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים?לא - הייתם מסכימים להיכנס להריון?לא - הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם?לא - הייתם מסכימים לקפוץ לביוב?כן - הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים?לא - הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים?לאאאאאאא - הייתם מסכימים לעבור ניתוח לשינוי מין?לא - הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים?כן (חחחח זאת התשובה שלי D:) - הייתם אוכלים ג'וק?כן - הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה?לא - הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום?כן

korinalir

New member
בא לי שאלון...

הייתם עושים קרחת?
- הייתם משמינים?
- הייתם עוברים שינוי מין?
- הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך?
- הייתם רצים עירומים ברחוב?
- הייתם אוכלים {דנה..} אבוקדו?
לא יודעת מי זאת דנה אבל גם אני שונאת אבוקדו ...אבל בשביל מליון אז כן
- הייתם אוכלים חרקים?
- הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים?
- הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי?
רק אם זה מובטח שמקבלים כסף בסוף לא בשביל הסיכוי. - הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים?
יש גבול... - הייתם מסכימים להיכנס להריון?
אם נותנים לי לשמור את התינוק כמובן לא הייתי מוכרת ילד בשביל שום הון שבעולם... - הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם?
לא, בשביל מליון, אבל בשביל 50 מיליארד נגיד אז שישנאו אותי כולם ואני אחיה בבדידות אבל בסטייל
- הייתם מסכימים לקפוץ לביוב?
- הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים?
- הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים?
כל עוד זה לא יגרום לי להשמין בטירוף ... - הייתם מסכימים לעבור ניתוח לשינוי מין?
אין מצב - הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים?
אפילו שזה ישעמם... - הייתם אוכלים ג'וק?
- הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה?
- הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום?

רפי45

New member
הכל כן חוץ מהאחרון לא

זין אני יתרום חצי מיליון אחרי שקראו לי תרבק

D o R a S h A y

New member
שאלה טובה.. עונה =]

תמורת מליון דולר?! {תודה ללוטן על הרעיון} - הייתם עושים קרחת? לא - הייתם משמינים? כן [אח"כ עושים דיאטה] - הייתם עוברים שינוי מין? לא - הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך? אולי.. חחח - הייתם רצים עירומים ברחוב? לא - הייתם אוכלים {דנה..} אבוקדו? טחח כן - הייתם אוכלים חרקים? לאאא - הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים? לא - הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי? כן - הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים? לא.. כל הכסף ילך על ספרים... - הייתם מסכימים להיכנס להריון? לא.. - הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם? לא - הייתם מסכימים לקפוץ לביוב? אולי.. אח"כ עושים מקלחת... - הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים? תלוי ממה... לא יודעת... - הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים? תמורת מיליון דולר אולי כן - הייתם מסכימים לעבור ניתוח לשינוי מין? לא... - הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים? לתקופה מסויימת כן אבל לא לכל החיים - הייתם אוכלים ג'וק? לא - הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה? לא - הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום? כן

אוו יה D:

- הייתם עושים קרחת? ברור, גם בשביל פחות - הייתם משמינים? הייתי מרזה קודם די הרבה, ואז משמין לאיך שאני עכשיו - הייתם עוברים שינוי מין? לא! - הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך? חח לא יןדע XD - הייתם רצים עירומים ברחוב? כן, גם בשביל פחות - הייתם אוכלים {דנה..} אבוקדו? אני אוכל אבוקדו פעם ביומיים בערך >< - הייתם אוכלים חרקים? כן - הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים? כן, אחריי זה הייתי מתנצל ומסביר - הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי? כן, אנשים משתתפים בחינם, לא? - הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים? לא, הזמן לא שווה את הכסף. - הייתם מסכימים להיכנס להריון? אני בן, יהווה בעייה - הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם? לא, השאלות מתחילות להיות הזויות. - הייתם מסכימים לקפוץ לביוב? כן XD - הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים? סקס/אוכל/סתם להיות נזיר? לא הבנתי. - הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים? לא! (תראו את SUPERSIZE!) - הייתם מסכימים לעבור ניתוח לשינוי מין? לא שיניתי את דעתי. עדיין- לא! - הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים? כל החיים? הזוי. שיהיה. - הייתם אוכלים ג'וק? אמרתי שכן D: - הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה? ואו, שאלה מעולה, לא יודע, תלוי בגיל. - הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום? כן!

חח שאלון יפה!

תמורת מליון דולר?! - הייתם עושים קרחת? כן גם ככה השיער שלי לא משהו...
- הייתם משמינים? כן ואז עם הכסף הייתי עושה שאיבת שומן חח
- הייתם עוברים שינוי מין? לאא... - הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך? לא נראה שהאחרת היתה מסכים, גם ככה היא לא הייתה מקבלת... בכל זאת-לא חושבת... - הייתם רצים עירומים ברחוב? לא.. עם חליפת גוף-אולי, רק אולי...
- הייתם אוכלים אבוקדו? אפילו עשר... ואז אני אקבל מיליארד?
- הייתם אוכלים חרקים? לאא!!!!!!!
- הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים? כן. לפני זה הייתי מסבירה לו וזהו... - הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי? ברור!!
- הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים? מכיתה א'?? סבבה. ואז היו מקפיצים אותי 10 כיתות...... - הייתם מסכימים להיכנס להריון? לא - הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם? מה פתאום, מה שווה כסף אם אין חברים-ויותר גרוע, כולם שונאים?! - הייתם מסכימים לקפוץ לביוב? גג ל-2 דקות!! - הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים? מסקס? אין בעיה עדיין אפילו לא התחלתי אז...
- הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים? שאלה קשה.. כי אני צימחונית... אבל מיליון דולר?!
לחיות.. - הייתם מסכימים לעבור ניתוח לשינוי מין? היה כבר-אמרתי שלא. - הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים? לאאא!!! - הייתם אוכלים ג'וק? לא - הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה? לא!! - הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום? ברור!!
מי לא? גם ככה זה יהיה כאילו חצי מיליון דולר, ומי לא היה רוצה את זה?!

victoria777

New member
well

- הייתם עושים קרחת?אולי - הייתם משמינים?אני משמינה לפעמים בלי קשר,אז למה לא לעשות על זה קצת כסף? - הייתם עוברים שינוי מין?לא - הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך?לא - הייתם רצים עירומים ברחוב?לא - הייתם אוכלים {דנה..} אבוקדו?בטח.זה טעים - הייתם אוכלים חרקים?לא - הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים?אממ כן - הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי?כן - הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים?עד שסיימתי...לא! - הייתם מסכימים להיכנס להריון?לא - הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם?לא - הייתם מסכימים לקפוץ לביוב?לא - הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים?להתנזר ממה חח? - הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים?לא - הייתם מסכימים לעבור ניתוח לשינוי מין?לא - הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים?לא - הייתם אוכלים ג'וק?לא - הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה?כן - הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום?כן

את בשער הפורומים

הייתם עושים קרחת? יכול להיות - הייתם משמינים? תלוי כמה - הייתם עוברים שינוי מין? בחיים לא - הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך? אולי- הייתם רצים עירומים ברחוב? אין מצב - הייתם אוכלים {דנה..} אבוקדו? חחח ברור אבוקדו זה טעים- הייתם אוכלים חרקים? איכס לא- הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים? בחים לא - הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי? אולי- הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים? אולי- הייתם מסכימים להיכנס להריון? לא - הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם? לא - הייתם מסכימים לקפוץ לביוב? לא - הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים? אולי - הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים? לא - הייתם מסכימים לעבור ניתוח לשינוי מין? זה כבר שאלת בהתחלה ועניתי - הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים? לא- הייתם אוכלים ג'וק? לא - הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה? אולי - הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום? יכול להיות

yaelish5

New member
שלי :)

- הייתם עושים קרחת? לא - הייתם משמינים? לא - הייתם עוברים שינוי מין? לא - הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך? לא - הייתם רצים עירומים ברחוב? לא - הייתם אוכלים {דנה..} אבוקדו? כן - הייתם אוכלים חרקים? לא - הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים? לא - הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי? אמ.. כן.. כאילו תלוי איזה - הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים? לאא - הייתם מסכימים להיכנס להריון? לא.. - הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם? לא.. - הייתם מסכימים לקפוץ לביוב? לא.. - הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים? לא - הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים? כן - הייתם מסכימים לעבור ניתוח לשינוי מין? לא - הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים? לא - הייתם אוכלים ג'וק? לא - הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה? לא - הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום? כן

cohenet91

New member
אוווווווו נייס!

שאלון מגניב, באמא שלי! - הייתם עושים קרחת? כן. - הייתם משמינים? ברור
- הייתם עוברים שינוי מין? לא. - הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך? כן. - הייתם רצים עירומים ברחוב? אממ.. כן..בעצם אולי. - הייתם אוכלים {דנה..} אבוקדו? כאילו דעע!
- הייתם אוכלים חרקים? ברור!
- הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים? כן. - הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי? לא בטוח. - הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים? אעעעעעע לא נראה לי
- הייתם מסכימים להיכנס להריון? הממ.. עוד כמה שנים זה בסדר?
- הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם? לא. - הייתם מסכימים לקפוץ לביוב? כן. - הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים? לא. - הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים? כן. - הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים? אהא. אולי. אבל זה אפשרי רק בתיאוריה, לא? אה עזבו. - הייתם אוכלים ג'וק? תמורת 20 שקל הייתי אוכלת ג'וק. - הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה? ברור. - הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום? ברור!

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

- הייתם עושים קרחת?לא - הייתם משמינים?כן כי אז הייתי עושה שאיבת שומן חח - הייתם עוברים שינוי מין?לא - הייתם מקימים יחסים עם אותו מין שלך?לא - הייתם רצים עירומים ברחוב?לא - הייתם אוכלים {דנה..} אבוקדו?כן - הייתם אוכלים חרקים?לא - הייתם מקללים מישהו שאתם מאוד אוהבים?לא - הייתם מסכימים להשתתף בתוכנית ריאלטי?כן - הייתם מסכימים להתחיל מההתחלה את הלימודים?כן - הייתם מסכימים להיכנס להריון?לא - הייתם מסכימים שישנאו אותכם כולם?לא - הייתם מסכימים לקפוץ לביוב?לא - הייתם מסכימים להתנזר במשך 5 שנים?לא - הייתם מסכימים לאכול במשך חודש רק המבורגרים?לא - הייתם מסכימים לעבור ניתוח לשינוי מין?לא - הייתם צובעים תשיער לוורוד צועק לכל החיים?לא - הייתם אוכלים ג'וק?לא - הייתם מקצרים תחיים שלכם ב שנה?לא - הייתם מוכנים לתרום חצי מהסכום?למתרות טובות כן

למעלה