מה הייתם עושים?

שחר 676

Well-known member
אם הייתם מגיעים הביתה והייתם רואים כזה דבר?
מה הייתי עושה ?

אני מניח שהייתי מוסר את הכלב שלי לתיאלנדים שיעשו ממנו מרק כלבים :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

סתאאאאאאאם , שהכסף ילך כפרה על הכלבון החמוד שלי , כל כך הרבה אושר הוא הביא לנו , ערכו לא יסולא בפז.

אדביק את הכסף ואקח אותו לבנק , אני מאמין שיחליפו לי את השטרות.

שמלת תחרה1

Well-known member
מה הייתי עושה ?

אני מניח שהייתי מוסר את הכלב שלי לתיאלנדים שיעשו ממנו מרק כלבים :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

סתאאאאאאאם , שהכסף ילך כפרה על הכלבון החמוד שלי , כל כך הרבה אושר הוא הביא לנו , ערכו לא יסולא בפז.

אדביק את הכסף ואקח אותו לבנק , אני מאמין שיחליפו לי את השטרות.
אין על אדם שחיי כלב חשובים לו.

מ ש ה 53

Well-known member
אכן איסוף והדבקה בצלוטייפ. לאחר מכן, להמיר בבנק. כל עוד השטר נושא את 2 המספרים שמוטבעים עליו, גם אם חסר "חלק" זה קביל בבנק. ולגבי הכלב? זה כבר סיפור רגשי. אולי יש מקום לשלוח אותו לקב"ן.

משתפרת1

Well-known member
אם הייתם מגיעים הביתה והייתם רואים כזה דבר?
לי נראה שהצילום מבויים. גם אם נניח שמישהו משאיר חבילת שטרות בשווי כמה אלפי שקלים על השולחן שבסלון (יש מישהו כזה? מישהו מכם עשה משהו כזה?) והכלב התעלל בה- הקרעים היו צריכים להתפזר גם על הרצפה והספה. בצילום- רואים מחצית מהשולחן עליו מפוזרים הקרעים, כשהכלב החמוד רובץ על הרצפה הצחה ליד הספה שאין עליה שבב שטר.

GoldenEyes

Well-known member
לי נראה שהצילום מבויים. גם אם נניח שמישהו משאיר חבילת שטרות בשווי כמה אלפי שקלים על השולחן שבסלון (יש מישהו כזה? מישהו מכם עשה משהו כזה?) והכלב התעלל בה- הקרעים היו צריכים להתפזר גם על הרצפה והספה. בצילום- רואים מחצית מהשולחן עליו מפוזרים הקרעים, כשהכלב החמוד רובץ על הרצפה הצחה ליד הספה שאין עליה שבב שטר.
נכון
ואם תשימו לב , באף שטר אין חורים מהשיניים של הכלב :)
אני מוחה שמוציאים את דיבתו של הכלב המקסים הזה

למעלה