מה הייתם עושים

אז כנראה שלא נזדיין...

אבל לפחות תהיה לך חוויה לנכדים :) נ.ב שאת כבר(נמוך) למטה יש דברים יותר מעניינים שאפשר לעשות.

מעריכה את חוות דעתך

עוד אין לי חוויות ויאגרה אז אולי תצא לי עוד חוויה לאסוף על הדרך

espresso111

New member
שאלה קשה

תרתיי משמע
אבל אם הוא עושה לך את זה, ואם יש ביניכם כימיה כל כך טובה, ואם הוא מפצה על זה עם האצבעות והלשון, ואם את מרגישה שאולי עוד יש תקווה, אז אולי באמת בפעם השלישית זה יצליח, והוא יצליח לשמור על זקפה, ואולי תמליצי לו להתייעץ עם רופא על הכדור הכחול

הוא אכן מפצה

אבל נו זה בכל זאת מבאס לדעתי אותו הרבה יותר מאשר אותי אני לגמריי בעד עוד צאנס אני בחורה סבלנית

espresso111

New member
מזלו שמצא אותך

משהי אחרת פחות סובלנית ממך, מזמן היתה לוחצת על כפתור ה- next

מת לקפה

New member
תני לו צ'אנס, הוא שר מהההההלבבבבבב

אם הוא כזה מקסים, פרגני לו, התרגשות, לחץ, מי יודע מהעוד, לא ישתפר תגמרי איתו ישתפר... תגמרי ביחד איתו...

מעניין שרה הגברים בנתיים בעד פעם שלישית

זו אחוות גברים שכזו? אני מניחה שבאיזה משום זה כן והוא באמת נגע לי בלב

מת לקפה

New member
לא יודע אם אחוות גברים..

הייתי נוהג ככה גם עם בחורה אם הייתה לה איזו בעיה. חבל שתפסידי מישהו שעושה לך את זה בגלל בעיה שאולי תפתר עם הזמן... החלטה שלך, ובהצלחה.

לא מתפשרת כלל

Well-known member
אני אומרת שאם כבר

שתהיה איכותית, כזו משמנת, עם כל התוספות הנלוות. אם כבר חטא- עד הסוף!
על ד(ג)ברים איכותיים לא מתפשרים

לא מתפשרת כלל

Well-known member
על מה הסכמת? :)

לא אמרתי מהי איכות, עבורי :) יש שעבורם כל המכלול הוא האיכות והזיון ה"איכותי" הוא הדובדבן שבקצפת ויש שאם אין סקס טוב ומספק, כל השאר לא שווה וחבל על הזמן. לא דובדבן ולא המייאת :) עדיף להשאר עם כדור אחד, חבל על הקלוריות :) ואם כבר כדור אחד, בארור שגביע קטן
אקיצקץ- רק את יודעת מה טוב בשבילך ומה את מחפשת.

המנער

New member
תגידי...

כשכתבת "המייאת" , התכוונת אולי ל "עמייאת"..? זה אולי נראה או נשמע לך קטנוני, אבל הדברים האלו או הטעויות האלו פשוט מזעזעות אותי ואת כל מה שאני מאמין בו. אנא ממך,קבלי בהבנה את הערתי זו. חן חן ויום משובח שיהיה לך.

המנער

New member
גם את כמוני.בדיוק כמוני..

קוראת את כל החרא שכותבים כאן, לא מפספסת פסיק ואפיו לא קצה קצהו של י'.. אין לך דברים מועילים יותר לעשות..? לא להאמין עד כמה אין לאנשים כאן חיים..

למעלה