מה הייתם עושים

מה הייתם עושים

אם הייתם מכירים בחור מקסים שהיה עושה לכם את זה מאוד ובפעם הראשונה שנפגשתם בצימר איך נגיד את זה.. לא הצליח לשמור על זיקפה... ובפעם השניה... נו טוב זה שוב קרה... ולזכותו יאמר שבאמת היו הרבה הפרעות מהעולם האמיתי ועדיין פעם שלישית גלידה?

הייתי אומרת לך

אספת חוויות
אני תוהה מה יותר מבאס אחד שמאבד את זיקפתו? או אחד שגומר אחרי 2 פעימות?

גם וגם זה לא משהו

ואני שואלת בשביל מה לחפש בחוץ עם כל הסכנות שבדבר אם בסוף זה לא משהו? מצטערת על המרמור אבל תכננתי על בוקר נפלא ויצאתי מבואסת

מה ניראה לך ביום אחד בנו את חומת סין?

הוא מקסים ועושה לך את זה וזה חשוב מאוד!!! ולכל דבר יש פיתרון כמו שגונסי אמר לך שיקח ויאגרה, וחץ מזה את העדת שהיו הפרעות מהעולם האמיתי ...אז לכי תדעי מה זה עשה לו.. תנסי שוב מה כבר יש לך להפסיד?

בי די ויוק!

כיף לך איתו ואת אומרת שהוא ניכנס לך ללב...וזה לא משהו שמוצאים כל יום!! ואם הוא מפנק אותך במיטה ועושה אותך מלכה...

שתי פעימות

אפשר תמיד לפרש באופן אישי כ"אני עושה לו את זה בגדול, ובגלל זה הוא גומר כ"כ מהר". לא עומד זו בעיה אחרת. את זה אפשר לפרש או כ"אני לא עושה לא את זה" או כ"הבן אדם חולה, ולא יכול לשמור את הזין זקוף". בשני המקרים זה עדיף פחות על שתי פעימות. לאגו ...

נקודה מעניינת אם כי שטחית משהו

יודעת מה אני שווה ולכן האגו שלי שלם ולא פגוע אבל גם לכל כלל יש יוצא מן הכלל...

צודק

זה קרה לי פעם עם מישהי שהיה בינינו משיכה חזקה. אפילו בפעם השניה גמרתי אחרי 5 דקות אבל בפעם השלישית לא הצלחתי לגמור. זה עדיף על מישהו שלא עומד לו

לא יודע...

נראה לי שכדאי לך לאסוף תחוויה ולהמשיך הלאה...<האמת שלא מעניין אותי מה תעשי אבל אני דואג פה לחברה שאולי תהיה עוד אחת ברת זיונים בפורום> בתור
אוי ואבוי לי עם הייתי מגיעה לצימר או באופן כללי עם מישהו למיטה ... בלי לוודא לפני שאני ניפגשת איתו ובנשיקה כבר לא היה עומד לו כמו טיל טומהוק משופר ...אבל זה מתאים רק לבחורות בעלות EGO מפותח ונתונים מרשימים ולא ברא-רות למיניהן. בפעם השלישית בדר"כ הוא ימציא תרוצים שהוא בדיוק שכב עם אשתו ולא מסוגל ל 2 מספרים כדי להגיד לך שזה לא את ..זה אני .....אבל תמיד יש הפתעות בחיים .בהצלחה:)

תני לא עוד צ'אנס

או שניים...בכל זאת הוא בחור מקסים. לא יעזור תלכו על ויאגרה. עוד שלושה נסיונות ואם גם אז זה לא יעזור תחזרי לפה ונחשוב על משהו
שיהיה בהצלחה

אתה נשמה טובה...

אני מקווה שהתכוונת לו* ולא לא.. אחרת זה מקבל משמעות צינית שונה לגמרי ..

אתה בסדר..אתה...

אני אוהב גלידות האמת זה החלושס שלי . אז הייתי ניפגש רק בשביל האופציה הזו . אבל לדעתי היא סתם נראת לי סתומה:) אז החלטתי להגיב בדרך שבחרתי.

התגובה שלך למעלה היתה בסדר יחסית לזאת

לא מכיר אותה וההודעה שלה נראית בסדר ובטח ביחס להודעות אחרות בפורום... למעלה ענית לה בצורה עוקצנית משהו אבל פה כבר קראת לה סתומה וזה לא יפה. נשבע לך שלא כתבתי את זה כדי למצוא חן בעיניה משום מה אני נחשב פה לציני ובכל זאת משתדל לא לפגוע. אם אתה חושב כמוני שהגזמת תתנצל בפניה ואם לא אז סבבה אתה כבר ילד גדול.

זה לא מוגזם לדעתי .

אפילו עדין. כולה לקות שכלית . בכל מקרה, להתנצל לא בלקסיקון שלי, לפעמים אומר מה שאחרים באמת חושבים אבל אין להם ביצים להגיד. בכל מקרה תסכים איתי שזה עניין של "השקפה" זה בדיוק כמו שאומר לך שלפתוח ניק , בשביל לספר על חווית זין רפוי זה הגזמה. ... ולא חשבתי לרגע שניסית "למצוא חן".אז אין צורך להישבע. תמשיך להיות ציני בבקשה.

מצטערת

מצטערת שפתחתי ניק שלא עומד בסטנדרטים מצטערת שלדעתך הפוסט הזה נמוך בצורה משמעותית משאר הפוסטים פה מצטערת שנגעתי בך בנקודה רגישה ואם כל הצער לא חושבת שמגיע לי שתיפול עליי היה לי בוקר לא פשוט גם בלעדייך

כולה שמוק ..

שהכלי דם לא העמידו לו ת corpora cavernosa.ובעיה של קבלת מידע ממערכת העצבים הפאראסימפתטית. אני לא חושב שזה סיבה ל"בוקר לא פשוט" . מיידלע . יש צרות גרועות יותר בחיים
זין יש לכל דורשת , יותר חשוב למה הוא מחובר/מתחבר.<וגם זה צרות קטנות בהתאם לגודל הפין.>אבל בכל זאת בעייתי שהמטרה לשמה התכנסת PO זה סיפוק שהוא גם מיני.

השמוק היחידי בשרשור הזה

הוא אתה באמת הצלחתך לגרור אותי נמוך מה שאכן תורם לפוסט הזה להראות רדוד הצלחת

למעלה