גיבוי ה ipad נכשל אין מספיק שטח איכסון כדי לגבות את ipad.
סבא של כיפה אדומה Well-known member מנהל 21/6/22 #2 נכתב ע"י שמלת תחרה1: גיבוי ה ipad נכשל אין מספיק שטח איכסון כדי לגבות את ipad. לחץ כדי להרחיב... תקני ב169 ₪ פלוס מע"מ דיסק קשיח חיצוני נייד שמתחבר לUSB ותגבי את כל החומר שלך בכייף. קבצים מצורפים חיצוני.jpg KB 51.1 · צפיות: 1
נכתב ע"י שמלת תחרה1: גיבוי ה ipad נכשל אין מספיק שטח איכסון כדי לגבות את ipad. לחץ כדי להרחיב... תקני ב169 ₪ פלוס מע"מ דיסק קשיח חיצוני נייד שמתחבר לUSB ותגבי את כל החומר שלך בכייף.
שמלת תחרה1 Well-known member 21/6/22 #3 נכתב ע"י סבא של כיפה אדומה: תקני ב169 ₪ פלוס מע"מ דיסק קשיח חיצוני נייד שמתחבר לUSB ותגבי את כל החומר שלך בכייף. לחץ כדי להרחיב... אין לי שום דבר חשוב באייפד. משאירה מה שיש. תודה סבא
נכתב ע"י סבא של כיפה אדומה: תקני ב169 ₪ פלוס מע"מ דיסק קשיח חיצוני נייד שמתחבר לUSB ותגבי את כל החומר שלך בכייף. לחץ כדי להרחיב... אין לי שום דבר חשוב באייפד. משאירה מה שיש. תודה סבא
סבא של כיפה אדומה Well-known member מנהל 21/6/22 #4 נכתב ע"י שמלת תחרה1: אין לי שום דבר חשוב באייפד. משאירה מה שיש. תודה סבא לחץ כדי להרחיב... עלודבר. אז למה שאלת?
נכתב ע"י שמלת תחרה1: אין לי שום דבר חשוב באייפד. משאירה מה שיש. תודה סבא לחץ כדי להרחיב... עלודבר. אז למה שאלת?