מה הייתם עושים אילו..

sweet shir

New member
גייייילל..

את שפויה באופן חסר תקדים..

No NiCk15

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo9.gif

הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?בע עוברת לצד שני או משו כזה אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?כנ"ל הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?צוחקת
מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?הייתי צורחת עליו|
מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ?הייתי מתרחקת ממנו היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?O.O היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?מתחילה להיכנס להיסטרייה.. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי מפרסמת את זה היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?הייתי מנסה לגייס כספים כדי לעזור לו או משו.. היית ממש שונא את השאלון הזה ?לא הייתי עונה עליו מן הסתם:| הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב?בעע... הייתי מנסה לנקות את זה או משו ואז בלית ברירה הייתי הולכת לאימא
הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית?אויי.. הייתי מתבאסת בטירוף.. הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים?למה רק חנות אחת?
לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך?ממ.. הייתי בורחת מהר לארץ אחרת
לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו?מהמהמה? הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם?הייתי מתפלאת:| היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה?אממ הייתי ממשיכה לשמור על קשר איתה לא היה מחשב?הייתי רואה טלוויזיה לא הייתה טלוויזיה?נמצאת במחשב הייתם מתים?חס וחלילההההההה!!!!! היה נכנס גנב הביתה?אימאאא.. *חס וחלילה טפו טפו טפו* המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה?הייתי אומרת שזאת לא אני הייתם בני 18?הולכת לצבא? ראיתם מישהו גונב מחנות?מאיפה לי המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור?בהתחלה צוחקת ואז הולכת להזעיק עזרה
לא היה את השאלון הזה?אז לא הייתי עונה עליו מן הסתם

qtgirl

New member
עונההההההההה=]

מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? צוחקת בטירוף=] תלוי איך הוא הולך אבל בגלל שאני פדחנית הייתי צוחקת... אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? כנ"ל... הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? חחחחחחח צוחקת!!! מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? זורקת עליו בחזרה=] מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ? אומרת לא תודה היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? הייתי מתה... היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? הייתי נלחצת היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי מאושרת היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? הולכת לעזור היית ממש שונא את השאלון הזה ? הייתי מחליפה אתר הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב? צועקת ושמחה על זה שאולי סוף סוף יקנו לי מחשב חדש=] הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? חס וחלילה הייתי מתה... הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים? לי קופר לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך? הייתי נוסעת במכונית בלי ביטוח... לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו? הייתי מקימה קמונה הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם? מעיפה לו כפה היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה? נפגשת איתה בלעדיהם לא היה מחשב? הייתי קוראת ספר לא הייתה טלוויזיה? כנ"ל... הייתם מתים? נערף... היה נכנס גנב הביתה? הייתי צורחת עליו ומרביצה לו עם מגב רצפה המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה? צועקת עליה שזאת לא אני עשיתי הייתם בני 18? עוד חודש=]]]]]]]] ולצאת לשתות ברור=] ראיתם מישהו גונב מחנות? תלוי מה גונב... אבל לא ניראה לי שהייתי אומרת משו המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור? חחחחחח=] שופכת עליה מים לא היה את השאלון הזה? אז היה אחר... Enjoyy..

אאאני../images/Emo26.gif

הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?
הייתי חושבת: איפה מור, איפה?
אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?השיכור. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?
אידיוט. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?
בן-זונה. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ?
לא -_-. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?
כלום
היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?
נלחצת? היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ?
מתלהבת היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?
נו, ביג דיל. היית ממש שונא את השאלון הזה ?
הייתי מפסיקה לענות הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב?
אני לא שותה קולה
הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית?
אבלן אני טובה באנגלית! הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים?
בכל מיני חנויות. לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך?
עוברת לחו"ל
לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו?
ו...? הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם?
איכסה? היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה?
אורגיהההה לא היה מחשב?
התאבדות. לא הייתה טלוויזיה?
כנ"ל הייתם מתים?
לא הייתי עונה על השאלון הזה? היה נכנס גנב הביתה?
מעמידה פנים שאני ישנה המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה?
הייתי מאשימה אותו
הייתם בני 18?
אורגיההה ראיתם מישהו גונב מחנות?
כלום? המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור?
צוחקת
לא היה את השאלון הזה?
הייתי נהנית

sukrazit

New member
עונההה

הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? לא מסתכלים אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? ממשיכים לא להסתכל חח הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקים חחח מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? הייתי צועקת עליו מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ? לא הייתי לוקחת היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? בוכה היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? נפרדת מכולם במכתב היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי מתייעצת עם איזה רופא היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? הייתי מנסה לעזור לו... היית ממש שונא את השאלון הזה ? לא הייתי עושה אותו הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב? מנסה למנוע מקרובי המשפחה שלי לגלות את זה הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? הייתי עושה מועד ב' הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים? אממ אלקטרוניקה לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך? הייתי יותר שומרת על עצמי לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו? הייתי מנסה להסתר לבד הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם? עצובה וכועסת היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה? מנסה לתת להם להכיר אחד את השני לא היה מחשב? משתעממת לא הייתה טלוויזיה? מאוד משתעממת הייתם מתים? לא יודעת חחח היה נכנס גנב הביתה? הייתי נותנת לו מכה בראש ומתקשרת למשטרה המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה? אני לא אלשין עליו אני אדבר איתו... הייתם בני 18? הייתי קונה מכונית ובית חדש ראיתם מישהו גונב מחנות? כלום המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור? רצה להביא לה כוס מים לא היה את השאלון הזה? אז לא הייתי עושה אותו

../images/Emo80.gif

מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? מתעלמת XD אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה? גם XD הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? מתפגרת מצחוק, סביר להניח. מישהו היה זורק עליכם שקית מים? רבה איתו. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה? "לא, ביי", ובורחת. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך? אם לא בקשר דם אז זה לא נורא, ואם כן.. אז.. לא נורא :X היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? הולכת ועושה את הדברים הכי מטורפים שיש, כאלה שתמיד רציתי לנסות :].. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? לא יודעת. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש? מארגנת לו כמה גרושים, שיבוא לפה. :] היית ממש שונא את השאלון הזה? סוגרת אותו. הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב? צורחת ומתעצבנת ומאשימה את כל העולם ואחותו. הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? מועד ב'? :X הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים? טאוור רקורדס. לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך? מכונית. אה, וסמים, סיגריות ואלכוהול
. לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו? הליקס הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם? שומרת את זה לעצמי. :X היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה? ממשיכה להיות חברה שלו\ה. לא היה מחשב? עושה דברים אחרים. לא הייתה טלוויזיה? כנ"ל הייתם מתים? לא יודעת, תלוי מה יש אחרי החיים. היה נכנס גנב הביתה? נועלת אותו ומתקשרת למשטרה אומשו. המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה? אומרת לו להגיד שזה הוא, ואם הוא לא מסכים אומרת בעצמי. הייתם בני 18? רשיון נהיגה. ראיתם מישהו גונב מחנות? מתעלמת. המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור? לא יודעת לא היה את השאלון הזה? אמ, מדברת עם מישהו במסנג'ר או הולכת להתקלח.

למעלה