מה הייתם עושים אילו..

dirty fairy

New member
מה הייתם עושים אילו..

מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ? היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? היית ממש שונא את השאלון הזה ? הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב? הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים? לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך? לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו? הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם? היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה? לא היה מחשב? לא הייתה טלוויזיה? הייתם מתים? היה נכנס גנב הביתה? המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה? הייתם בני 18? ראיתם מישהו גונב מחנות? המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור? לא היה את השאלון הזה? Enjoyy..

../images/Emo55.gifראשונהה

הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? צוחקת אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? צוחקת עוד יותר הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקת הכי בעולם ושואלת אותו עם הוא בסדר מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מעיפה עליו 2 שקיות מים מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ? עושה כאילו לא שמעתי היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? נדהמת היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? אוכלת את כל השוקולד שאני רק אוכל למצוא ונפרדת מכולם היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? אאוריקה! והייתי עושה כסף היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? שולחת לו את התרופה ונותנת לו כסף היית ממש שונא את השאלון הזה ? אז לא הייתי עונה עליו! הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב? מתחרפנת ומנקה הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? בוכה הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים? צורחת ישששששששש ויוצאת לחנות ומספרת לכולם לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך? לא טוב..כל אחד עושה מה שבראש שלו באמת לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו? הייתי גרה עם חברים הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם? מעיפה לו כאפה היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה? מעיפה להם כאפה לא היה מחשב?אין חיים לא הייתה טלוויזיה?אין חיים הייתם מתים?אז הייתי מתה.? היה נכנס גנב הביתה?ההכי מפחיד בעולם המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה?לא עושה כלום חח .אבל יש מצב שהייתי אומרת לה הייתם בני 18?מכייפת ראיתם מישהו גונב מחנות?לא עושה כלום המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור?תלוי איזו מורה ח.. לא היה את השאלון הזה?וואי כבר ממזמן לא הייתי חייה..

sweet shir

New member
עונה..

הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? צועקת ובורחת מהמקום..
אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה? כנ"ל הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? אממ.. הייתי צוחת..
מישהו היה זורק עליכם שקית מים? צועקת עליו וזורקת עליו משהו..חחחח
מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה? אומרת לא תודה. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך? אממ.. נכנסת לדיכאון ועוזבת אותו..[מאוד פרן\אולי..
] היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? אממ.. אומרת לכולם את כל האמת בפרצוף. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? מגלה את זה להמון רופאים בכירים. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש? מגרדת כסף ומשלמת לו בשביל ניתוחים.. היית ממש שונא את השאלון הזה? חח.. לא עונה עליו..
הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב? בוכה ומתה..
הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? זה לא היה קורה. אבל מתאבדת..[באמת] הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים? אין חנות אחת.. לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך? אממ.. לוידעת. לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו? אמ.. לא הולכת לביצפר..
הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם? מתה היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה? לא שמה עליהם וממשיכה להיות חברה שלו. לא היה מחשב? מתים משעמום. לא הייתה טלוויזיה? כנ"ל הייתם מתים? מתה? היה נכנס גנב הביתה? אממ.. מתקשרת מהר למשטרה. המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה? אומרת שלא אני עשיתי את זה! הייתם בני 18? לוידעת.. ראיתם מישהו גונב מחנות? מדווחת עליו למשטרה. המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור? מתקשרת למוקד, לאמבולנס, וכו'.. לא היה את השאלון הזה? רואה פלוריסיינטה

סקססית

New member
../images/Emo204.gif

הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? צוחקת. אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? צוחקת יותר. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?
חחחחחחחחח. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? הייתי צורחת עליו, ומביאה לו מכות. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ? הייתי לוקחת את כל השקית ובורחת. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? בקטנה. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? אוכלת כ"כ הרבה, במיוחד שוקולד, ונפרדת מכולם. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? עושה כסף. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? הייתי נוסעת אליו להביא לו כסף. היית ממש שונא את השאלון הזה ? לא הייתי עונה עליו.. הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב? באסה לי. הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? הייתי בוכה נורא. הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים? צורחת "יייייייששששששששששש" רצה לספר לכולם, ועוברת חנות חנות וקונה כל מה שאי פעם חלמתי עליו
. לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך? עושה מה בראש שלי, אבל זה לא היה נגמר טוב. לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו? עושה שטויות. הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם? מעיפה לו חתיכת כאפה. היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה? שישנאו. לא היה מחשב? מתאבדת. לא הייתה טלוויזיה? מתאבדת. הייתם מתים? מתה. היה נכנס גנב הביתה? מלחייץ, לא רוצה לחשוב על זה. המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה? שתעניש, אבל יש מצב שאני אגיד לה את האמת. אם זה עונש חמור מאוד. הייתם בני 18? כיף חיים
. ראיתם מישהו גונב מחנות? מתקשרת למשטרה. המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור? שתתעלף, אני שונאת את כל המורים שלי. לא היה את השאלון הזה? לא היו לי חיים. הודגש באמצעות מדגישומטיק

אוראל 44

New member
../images/Emo13.gifתשובות

הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? מתעלמת אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? כנ"ל הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? הולכת לעזור לו, לבדוק שהוא בסדר מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? לא יודעת.. תלוי מי זה מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ? אומרת- "לא תודה" היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? צורחת בהתלהבות היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? וואו, בטח מאבדת את העשתונות היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? אמממ מה זאת אומרת? מפרסמת את זה.. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?
לא יודעת.. היית ממש שונא את השאלון הזה ? מפסיק לענות.. חחח הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב? הייתי מזעיקה את אבא שלי הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? חחח זה מה שהולך לקרות לי (ברצינות) עם מתמטיקה... אין לי מושג, בטח בוהה ב-"נכשל" ולא יודעת מה לעשות עם עצמי. הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים? הייתי קונה לי הליקופטר לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך? כאילו שעכשיו אי אפשר לעשות מה שרוצים... לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו? אמממ אז מה הבעיה? הייתי חיה עם עצמי. הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם?
אין לי מושג היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה? שימותו, מה אכפת לי מהם? לא היה מחשב?
לא הייתה טלוויזיה? לא אכפת לי במיוחד.. לי גם ככה אין. הייתם מתים? לא יודעת..
היה נכנס גנב הביתה? שולפת את האם-16 שלי, ושואגת: "ידיים למעלה" ואז נותנת לגנב מכה עם הקת של הרובה והוא בורח ביללות. סתם, לא יודעת. המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה? לא הייתי עושה את עונש הייתם בני 18? זה לא כזה מגניב.. ראיתם מישהו גונב מחנות? נראה לי שכלום המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור? אמממ הייתי בשוק בטח.. לא היה את השאלון הזה? הייתי עושה עכשיו משהו אחר

Mi RoNi

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo26.gif

הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?הייתי צורחת ורצה אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?כנ"ל הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?שואלת אותו אם הוא בסדר מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?הייתי צורחת מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ?בורחת היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?היה לי מוזר היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?הייתי בוכה היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי אומרת לכולם היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?היה לי מ-א-ו-ד מוזר היית ממש שונא את השאלון הזה ?כן הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב?הייתי מתה הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית?כנ"ל הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים?קסטרו לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך?הייתי חושבת שזה לא טוב לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו?כנ"ל הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם?היה לי מוזר היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה?מנסה לשנות את הדעה לא היה מחשב?מתה לא הייתה טלוויזיה?כנ"ל הייתם מתים?כן היה נכנס גנב הביתה?הייתי בוכה ומתקשרת למשטרה המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה?הייתי כועסת הייתם בני 18?היה לי בסדר ראיתם מישהו גונב מחנות?הייתי אומרת שזה לא בסדר המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור?הייתי רצה להגיד למישהו לא היה את השאלון הזה?הייתי חיה בלי לחשוב על כל מיני צרות

k e l l y 1 8 1

New member
שאלון ממש חמוד

הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?תאמת זה קרה לי בת"א עיר "האנשים המוזרים" והייתי עם חבר שלי אז הוא פשוט כיסה לי תעניים אבל זה היה ממש מוזר....חחחח אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?חחחח לא יודעת הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?רואה אם הוא בסדר...וקצת צוחקת מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?חחח טוב זה גם קרה ב"יום המים" פשוט עוד שניה הרגתי אותו... מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ?תודה, אבל לא!! היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? חבר שלי..אוי אין לי מושג ה' ישמור... היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?אוי שאלה מפחידה...אומרת וידוי היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ?ואי אממ עוזרת לכמה שיותר אנשים שאני יכולה היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?אוי הולכת לעזור לו?! היית ממש שונא את השאלון הזה ?לא הייתי עונה הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב?אוי אמממ קונה חדש? הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית?עושה מועד ב? לא סוף העולם הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים?ואי לא נראה לי שיש מה לקנות בחנות אחת בכ"כ הרבה כסף...אי אפשר קניון? לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך?ואי זה נראה לי היה מפחד...אבל גם ככה אנשים עושים מה בא להם לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו?אוי איך אפשר בלי הורים אין לי מושג... הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם?חחחח אוי דימינתי את זה כרגע וזה לא נראה טוב...חחח היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה?יוצאת איתו ושהחברים יסבלו לא היה מחשב?משתעממת פחד.... לא הייתה טלוויזיה?גם הייתם מתים?אם הייתי מתה אז פשוט הייתי מתה...מגיעה לעולם האמת... היה נכנס גנב הביתה?כבר נכנס...אני ישנתי... המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה?לא אומרת כלום אבל מצפה מהחבר להגיד שהוא עשה את זה הייתם בני 18?אני כבר בת 18+ ראיתם מישהו גונב מחנות?תלוי אם זה נראה כמו ילד טוב כזה שעושה את זה כי אין לי מה לאכול פשוט הייתי הולכת לשלם על זהה...אבל אם ביריון נראה לי מתעלמת למה די מפחיד המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור?אוי...אממ מתקשרת למגן דוד? לא היה את השאלון הזה?נחמד אהבתי תביאו עוד כאלו...

../images/Emo3.gif

הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? הייתי אומרת לו "אחלה כלי" אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? הייתי נסה על נפשי הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? הייתי נקרעת מצחוקק!!
מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? זה קרה לא פעם........... הייתי פשוט מחזירה
מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ? הייתי דוחפת לו את זה לפרצוף היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? וואי
באסה.. לאדעת היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? אתם לא באמת רוצים לדעת מה אני אעשה היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? אממ.. מפרסמת את זה כדי שאנשים ירפאו מהמחלה הזאת היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? אממ.. מציעה לו לבוא לגור איתי?.... היית ממש שונא את השאלון הזה ? לא הייתי עונה עליו הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב? אממ קרה משהו דומה.. הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? הייתי מתקנת... הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים? וואי!! איזה כיף
אממ חנות?!?!?!? כל הארץץץ הייתי חורשתת... עזבו ארץ.. עולם!! לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך? אממ... הייתי שומרתי על הדברים הברורים מאליהם... כמו לא לגנוב לרצוח וכו'.. לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו? מצד אחד אני אוהבת ת'הורים, מצד שני יייייייישששששששששש.. אבל בכל זאת אני צריכה שידאגו לי אני לא יודעת לעשות כלום לבד חח הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם? פאק
.... היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה? לא הייתי שמה עם חברים, אם אני אוהבת אז אני אוהבת... לא היה מחשב? אז הייתי מחצאת משו אחר לעשות לא הייתה טלוויזיה? לא מזיז לי הייתם מתים? אז... לא הייתי פה היה נכנס גנב הביתה? כבר נכנסו הרבה חח המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה? לא הייתי אומרת כלום.. אבל די תלוי מה העונש.. בעיקרון לא הייתי אומרת שום דבר הייתם בני 18? אז הייתי מעל 18
ראיתם מישהו גונב מחנות? הייתי אומרת לו להחזיר המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור? וואי מגניב חחחחחחחחחח אז היה שיעור חופשי לא היה את השאלון הזה? הייתי עונה על אחר

sniii

New member
אוו מעניין..=]

הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?מתפלאת...:O לא נעים.. אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?הייתי חושבת שיש לו בעיה.. ופשוט הולכת משם מהר הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?חחחחחחח צוחקת.. ומנסה שהוא לא יראה מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?כוסאמא שלו! מתפדחת, אולי אומרת לו משהו(חח שלא ירביץ לי..) והולכת משם מהר מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ?אומרת לא תודה והולכת... היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?:O אם הם ידעו על זה ולא אמרו לי הייתי ממש נפגעת ורבה.. אם לא אז הייתי פשוט בשוק.. ו.. לא יודעת.. תלוי מה דרגת הקרבה היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?אמאלה.. לא רוצה לחשוב על זה חס וחלילה טפו טפו טפו היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? וואייי... הייתי הולכת עם זה לאן שצריך.. ו.. משם הם כבר יודעים מה לעשות עם זה..אהה ו.. הייתי ממש אבל ממש גאה בעצמי.=] היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? כועסת על אמא שלי שרק עכשיו גיליתי את זה! ואז כנראה נוסעת אליו.. אין לי מושג היית ממש שונא את השאלון הזה ? מתעצבנת ועונה חפיף או יוצאת ממנו הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב?וואי....... המחשב חשוב לי...! הייתי נטרפת מתחילה לנקות את זה לבדוק שהכל בסדר.... הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית?אעהעהעהע... לאאאאאאאא! הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים?וואי... באיזה חנות לא?? הייתי נכנסת לכל חור וקונה כל מה שבא לי! לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך? קצת פוחדת.. בלי חוקים בכלל? זה לא טוב=\ ומנצלת כמה דברים לטובתי=] לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו?ממממ...=\ הורים זה חשוב.. לא מוותרת עליהם.. הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם?חחחחחחחחח מה?? שיהיה לו בכיף כוסאמא שלו!! היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה?=\ מבאס... בטח היה מוריד לי ממנו קצת.. אבל עדיין הייתי נשארת איתו.. ניראה לי=\ לא היה מחשב?לאאאא רוצה לחשוב על זה לא הייתה טלוויזיה?ממממ.. עוד אפשר להסתדר.. אבל.. לאאא! הייתם מתים?חס וחלילה. היה נכנס גנב הביתה?מפחידדדד... הייתי מנסה להתחבא או משהו.. וואי הייתי פשוט נלחצת בטירוף מתחבאת.. מנסה להתקשר לאנשהו.. מחכה שילך המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה?מעצבן... אבל עדיין אני לא ילשין על החבר.. (אם הוא חבר טוב הוא "ילשין" על עצמו) הייתם בני 18?=]=] מתחילה תחיים....... ראיתם מישהו גונב מחנות?אממממ.. ממשיכה כרגיל.. המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור?חחחחח.. מצחיק קצת אבל מבהיל=\ לא היה את השאלון הזה?משתעממת וחוזרת ללמוד למבחן=\

D o o S h a

New member
עונההה

מה הייתם עושים אילו... הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? אעעאא מה הוא חושב לעצמו??! אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? אמא'להה הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? פחחח מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מקללת אותו מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ? מסתכלת עליו מוזר וממשיכה ללכת היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך? תלוי איזה קרבה.. אם סבתא רבה שלו ודודה של סבתא של אמא של דודה שלי היו קרובות זה לא נחשב, אם קרובים.. אז.. באסה? היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? נכנסת לפאניקה איומה... ואומרת שלום לכולם
היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? מפיצה את זה בכל העולםםם היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? מנסה לגייס כספים היית ממש שונא את השאלון הזה ? לא עונה עליו? הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב? באסההה הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? לא יקרה
הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים? בהרבה, לגוון! לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך? עוברת לארץ אחרת.. לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו?
הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם? חח לא יודעת.. די מוזר היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה? ממשיכה להיות בקשר איתו\ה לא היה מחשב? רואה טלויזיה לא הייתה טלוויזיה? משחקת במחשב הייתם מתים? כלום...? היה נכנס גנב הביתה? פאניקה רצינית.. מתחבאת בשקט שלא יהרגו אותי חס וחלילה המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה? חוצפנייתת!! "אבל זה לא אני!!" הייתם בני 18? ממ.. עוד נראה ראיתם מישהו גונב מחנות? אם הוא היה סתם מישו אז סביר להניח שכלום, או אומרת לבעל החנות המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור? חח כולם היו מתפקעים\נבהלים וקוראים לעזרה לא היה את השאלון הזה? הייתי עונה על שאלון אחר..

z u z i

New member
השאלון מגניב - עונה!

מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? עפה משם וחושבת שהוא משוגע אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? כנ"ל הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקת. אולי עוזרת לו לקום. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? היה לי קר. הייתי הולכת להחליף בגדים מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ? הייתי אומרת "לא תודה" היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? הייתי בהלם. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? הייתי הולכת ל*** ומנשקת אותו. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי מספרת את זה לאמא ואבא. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? הייתי עצובה מאוד-מאוד. היית ממש שונא את השאלון הזה ? לא הייתי עונה עליו. הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב? זה היה עצוב. הייתי מנסה לנקות את זה. נראלי.. הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? הייתי מבואסת הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים? הרבה חנויות לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך? היה רע מאוד מאוד לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו? היה נחמד מידי פעם. הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם? הייתי מתעלפת היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה? הייתי נשארת איתו, אבל לא איתו ועם החברים באותו זמן. לא היה מחשב? היה משעמם לא הייתה טלוויזיה? כנ"ל הייתם מתים? הייתי מתה היה נכנס גנב הביתה? הייתי בורחת דרך החלון המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה? הייתי מדברת איתו (עם החבר) הייתם בני 18? היה כייף ראיתם מישהו גונב מחנות? הייתי אומרת לבעלי החנות המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור? היה מצחיק. לא היה את השאלון הזה? הייתי מתפנה למורן.

d r o r y

New member
עונהההה:

מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?נדהם ומשתדל שלא להסתכל.חחח אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?בורח הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?מנסה להמשיך בהליכה ולהוריד מאותו האדם את המבט.בכדי לא לצחוק. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?עובר למקום אחר מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ?"לא תודה" היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?שוקל טוב מאוד מה צריך לעשות בנוגע להמשך הקשר היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?עושה לי מן 10 דקות רוחניות כאלו.מנסה להתנתק כמה שאפשר,להירגע,ופשוט לשקוע לי במן פנטזיה כזאת,ותוך כדי אולי אפילו לעשות תפילה קטנה,או משהו. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ?הייתי משתמש בזה ופשוט מגלה את הסוד הרפואי לרופאים היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?מנסה לעזור לו באיזו דרך? היית ממש שונא את השאלון הזה ?לא עונה עליו הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב?מנקה אותו הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית?מה אכפת לי? הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים?הכל.חנות דיסקים,חנות מגאזינים וספרים,ועוד ועוד. לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך?אממממ....לא יודע לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו?מנהל לי את חיי לבד.איך?לא יודע.אבל אני מאמין שהייתי מצליח. הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם?מוזררר!!! היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה?לא הבנתי לא היה מחשב?כותב הרבה,יושן הרבה,מצייר,יוצא לטיולים רבים,יורד לספרייה ומשלם בשביל לגלוש באינטרנט,רואה טלוויזיה,שומע רדיו,מדבר יותר בטלפון,וכ"ו... לא הייתה טלוויזיה?את כל הדברים שציינתי חוץ מ...טלוויזיה הייתם מתים?וואלה לא יודע היה נכנס גנב הביתה?או שמייד יוצא להתקפה,או בורח,או מקבל שוק,או בוכה ומתחנן אליו שלא יפגע בי. המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה?מנסה להסביר לה שזה לא אני עשיתי את זה,ומדבר על כך עם החבר הייתם בני 18?הייתי בצבא ראיתם מישהו גונב מחנות?לא יודע המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור?מזעיק עזרה לא היה את השאלון הזה?עושה משהו אחר באינטרנט

pacific ocean

New member
פחח נו נענה......./images/Emo189.gif

מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? שואלת אותו "מה קורה אחי?" אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?"אמאלה" הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקת כמו משוגעת מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? נותנת לו איזו כאף מתלבשת מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה? בורחת חח היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? מתעלפת על המקום היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? שומעת ת'שיר האהוב עליי עם בנאדם אהוב... היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? רצה לעיתונות! היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? מבקרת אותו אנערף..... היית ממש שונא את השאלון הזה ? לא הייתי עונה הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב?וואי וואי וואי הייתי זורקת שידה על המחשב ודופקת ת'ראש בקיר הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית?חחחחחחח עם כל הכבוד זה לא יקרה(אמריקאית ....) אבל אם כן אז סוגרת את עצמי בחדר במשך שבוע ככה.... הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים? "fox" או נייקי!!!!!! לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך? וואלה...לא יודעת..... לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו? הייתי כנראה בנדיטית לא קטנה... הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם?חחח הייתי באה לבנאדם הזה ואומרת לו "וואט דה פאק?" היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה? הייתי שמה עליהם זין! לא היה מחשב? הייתי כנראה יושבת בייסורים עצמיים ולא יודעת מה לעשות עם עצמי לא הייתה טלוויזיה? משחקת במחשב חיחי הייתם מתים? מה אפשר לעשות?.. היה נכנס גנב הביתה? תופסת "וואנאבי" נשק ומראה לו מזה...או בקיצר מתקשרת לחבר שלי ואומרת לו לבואאא עכשיו1!!!!! המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה? צורחת עליה שזו לא אני אבל לא מסגירה ת'חבר/ה הייתם בני 18? וואי וואי וואי......קעקוע.....רשיון לאופנוע...ועוד כמה דברים שעליהם נדבר כשאני אהיה בת 18.. ראיתם מישהו גונב מחנות? עוצרת אותו...או אומרת למנהל של החנות המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור? הייתי רצה לראות מה קרה ומנסה להנשים אותה אנערף לא היה את השאלון הזה? אז הייתי עונה על משהו אחר..

אני

הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? מתעלמים אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה? מתעלמים הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? מתעלמים מישהו היה זורק עליכם שקית מים? יורים לאוויר מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה? אומרים לא תודה היית מגלה שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך? נפרדים? היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? רואים טלוויזיה היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? מראה להורים היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש? מתקשר לשאול לשלומו היית ממש שונא את השאלון הזה? לא עונה הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב? הולך לראות טלוויזיה הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? לא עולים לחטי"ע הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? קונים מה שצריך באיזה חנות הייתם בוחרים? אני יודע לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך? טלוויזיה =) לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו? רואה טלוויזיה עם רגליים על השולחן הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם? היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה? ממשיך להיות איתו לא היה מחשב? רואה טלוויזיה לא הייתה טלוויזיה? מתאבד הייתם מתים? היינו מתים היה נכנס גנב הביתה? שואל לשלומו המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה? מפליל אותו הייתם בני 18? מצביע בקלפי ראיתם מישהו גונב מחנות? מתעלם המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור? מתעלם לא היה את השאלון הזה? רואה טלוויזיה

h e n y

New member
מממ

הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?: הייתי מתחילה לצחוק אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?: מבינה שהוא משוגע הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?: מסכן, הייתי עוזרת לו לקום מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?: הייתי זורקת עליו בחזרה מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ?: חח הייתי מחייכת ואומרת לא תודה היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?: איכססס לא רוצה לחשוב על זה היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?: כותבת מכתב לחברים ולמשפחה היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? : הייתי נהיית מפורסמת היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?: מנסה ליצור איתו קשר ולעזור לו היית ממש שונא את השאלון הזה ?: לא היית עונה עליו הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב?:אויש..אני מתה הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית?: יכול מאוד לקרות הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים?: פוקס, ורנואר בעיקר לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך?: כלום, אני בחורה ישרה לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו?: אויששש זה היה טוב... הייתי לא לומדת ורק כותבת כל היום הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם?: :O מתרחקת מימנו מהר היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה?: שאלה קשה לא היה מחשב?: הייתי מתאשפזת לא הייתה טלוויזיה?: אז יש מחשב הייתם מתים?: מצויין היה נכנס גנב הביתה?: הייתי מנסה להבריח אותו המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה?: הייתי מנסה לדבר איתה הייתם בני 18?: רשיון, לצאת מהעיר, סיום לימודים, עבודה ראיתם מישהו גונב מחנות?: משחקת אותה לא רואה המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור?: הייתי מנסה לעזור לה או לקרוא מישהו לעזרה לא היה את השאלון הזה?: אז לא הייתי פה, לא?

sof72

New member
../images/Emo182.gif

מה הייתם עושים אילו- הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? צוחקת ומסתכלת לכיוון אחר אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? המומה הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקת ומרחמת עליוומתסכלת אם הוא צריך עזרה מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מסתכלת מי זרק.. מתעצבנת אולי ו.. כלום מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ? חושבת עד כמה מוזר ואומרת לא תודה היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? מתרגשת? היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? שאלה ממש מפחידה אני לא יספיק לעשות כל כך הרבה ב10 דקות היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? לא מאמינה שזו אכן התרופה היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? משתדלת לעזור לו מאוד היית ממש שונא את השאלון הזה ? מתעצבנת ולא עונה הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב? אממ מתעצבנת נורא ומבקשת עזרה מאחי הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? לא יודעת זה לא קרה הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים? מי צריך את כל זה אפשר להשתגע, נותנת לאנשים אחרים הרבה לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך? מתעצבנת על כל האנשים שעושים שטויות לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו? לא יכולה לחשוב על האפשרות הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם? כלום היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה? מנסה להבין למה שונאים אותו\ה ולהסביר להם עד כמה הוא מקסים\מה שכדאי לאהוב לא היה מחשב? מדברים בטלפון וצופים בטלויזיה לא הייתה טלוויזיה? אז הייתי על המחשב הייתם מתים? למה לחשוב שלילי? היה נכנס גנב הביתה? אממ צורחת או שמתגנבת בזהירות לחדר של אבא שלי ומזעיקה אותו מהר עם האקדח שיעצור אותו המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה? אומרת שזה לא אני עשיתי ומבקשת מהחברה שתתוודה בעיה שלה שהיא עשתה את זה הייתם בני 18? שום דבר מיוחד ראיתם מישהו גונב מחנות? כלום המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור? מסתכלת לראות מה יקרה עכשיו לא היה את השאלון הזה? לא הייתי חושבת על כל הדברים האלו של אילו...

galit2510

New member
../images/Emo222.gif

הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?מסתובבים והולכים לכיוון השני אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?אותו דבר כמו שעניתי בשאלה הראשונה הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?חה חה חה חה חההההההההההההההה מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?באים עליו ומתחילים לצרוח ולשרוט מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ?נותנת אותה לחתולים היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?נפרדיםם היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?מתאבדת היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? מפרסמתתת היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? אממממ אני אחשוב על זה היית ממש שונא את השאלון הזה ?עוזבת אותו הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב? מתאבדת הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית?חפיף הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים?ירכאאאא [פילה] לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך?הורגת את ויקי ואז את ויולטה ואז את ספיר ואז את אוסנת ואז את המורה לג"ג ואז את החולצה הכתומה... .. חח סתם .. לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו? לא יודעת הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם? עולים עליו היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה?למי אכפת ? לא היה מחשב?מתאבדתתת לא הייתה טלוויזיה?כנ"ל הייתם מתים?מה אפשר לעשות ? היה נכנס גנב הביתה?דופקת לו מחבט בראש.. המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה? הולכים לרצוח אותה הייתם בני 18? צבא?? ראיתם מישהו גונב מחנות?מלשינים המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור? בורחת הבייתה לא היה את השאלון הזה?מתכתבת בועידה...

iheartchad

New member
עונה ../images/Emo9.gif

הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? אם זה היה זכר הייתי אומרת לו: וואי איזה קטן. חחחחח אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? מסבירה לו בשפת הסימנים שיש לו קטן. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקת
מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? היה מקבל שק מים בחזרה
מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ? הייתי עושה פרצוף תמים ואומרת: אמא אמרה לי שאסור לקחת דברים מזרים
היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? מתאבדת. מאה אחוז מתאבדת. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? זה לא לפה. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? מרפאה את כל העולם ומרוויחה מליוני מליוני דולרים היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? הולכת לבקר אותו, ואז אומרת: היי אתה תאום שלי. נחמד. ביי היית ממש שונא את השאלון הזה ? מישו אמר שאני לא שונאת תשאלון..? הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב? מתאבדת. חחח הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? אין מצב אני דוברי אנגלית. חח סתם קרוליין רושמת לי תמיד מעל 95 גם אם מגיע לי פחות... הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים? מז"א חנות? הייתי חורשת על כול הקניון!! לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך? רוצחת את אמא ואבא שלי. לא סתם. חחח חס וגראס
לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו? הו זה היה יכול להיות נחמד... הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם? הורגת את אמא שלי. לא סתם. חחחחחח היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה? שכולם יזדיינו
לא היה מחשב? הו. גם מתאבדת. לא הייתה טלוויזיה? ^^ הייתם מתים? ^^ היה נכנס גנב הביתה? ^^ המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה? מפליצה עליו
הייתם בני 18? משתכרת במועדונים ומשתרללת עם מבוגרים. חח סתם נראלכם? ראיתם מישהו גונב מחנות? מצטרפת אליו
המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור? מתחילה לשיר: "יש לי יום יום חג, יש לי חג יום יום.." לא היה את השאלון הזה? מתאבדת. אני מניחה שכולכם הבנתם שיש לי נטיות אובדנוית XD

למעלה