מה הייתם מעדיפים?

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
מה הייתם מעדיפים?

חברים פאסימיים שרואים את החיים רק בשחור (אין להם אפור או אמצע)? חברים אופטימיים שרואים את הכל רק ורוד (ואפילו ורוד מדיי)? שמתם לב לניגודים ולקיצוניות בין השניים? אז איזה סוג של חברים מבין השניים אתם מעדיפים?

האחמית

New member
אמממ מישהו באמצע..

שלא יותר מידי פסימי..ולא יותר מידי אופטימי...

E l i Y a H o O

New member
בתור אחד פאסימי...

הייתי מעדיף חברים אופטימיים...כשאתה פאסימי הם תמיד ינסו להוכיח לך שאתה טועה ושהדברים יכולים להסתדר לטובה..

תות15

New member
הייתי לוקח את שניהם..

פשוט לא הייתי מתייעץ איתם.. הם היו בשבילי רק חברים בשביל בילויים וכאלה כי לתת עצות הם לא ממש יכולים..

sh53

New member
מחפשים חיים קלים? הא??? ../images/Emo132.gif

בכוונה ציינתי את הקיצוניות בין השניים. אני הייתי בוחרת בחברים אופטימיים מסביבי ולא בחברים פאסימיים. למה? יותר נעים להיות בחברת אנשים אופטימיים ולא פאסימיים. באופי שלי אני יותר אופטימית מאשר פאסימית, ולכן אסתדר עם חברים אופטימיים יותר טוב. נראה לי שלשנות דיעה אצל חברים אופטימיים יותר קל, מה דעתכם בענין זה? מסכימים איתי או דווקא חושבים ההיפך? אם אהיה בחברת אנשים אופטימיים המעגל החברתי שלנו כל הזמן יגדל, לעומת אנשים פאסימיים שלא מושכים אליהם אנשים כמו האנשים מהסוג הראשון, יש לכם דיעה בענין זה?

Aussie Girl

New member
אם רק מבין 2 אלה אז אופטימיים

למה? כי אני חושבת שעדיף להסתכל על החיים באור חיובי ואם יש מישהו שיכול "ללמד" אותי לעשות את זה אז בכיף!

ת מ ו ז

New member
אמ..זו בעיה קשה.

אני למשל: יש רגעים בחיים שאני הבן אדם הכי שחור בעולם, חושבת שהכל תמיד רע והכל תמיד בא דווקא נגדי ואף אחד לא אוהב אותי ובלה בלה בלה ואני יכולה להיות הבן אדם הכי אופטימי/שמח/מאושר שחיי בעולם הזה. בעיקרון אני חושב שצריך שילוב, אבל שלא יהיה שחור מדי, כי אז זה יהיה קטלני איתי.

BaBy LiS

New member
אממ..

ת'אמתץ.. ישלי כמה וכמה.. באט.. אני אני באמצע.. אז איממ.. אופטימי כי הם כלהזמן מעלים ת'מצברוח..=)

למעלה