מה?! הייתכן?

britney4u

New member
מה?! הייתכן?

כרגע ראיתי שלהקת N*sync הם הלהקה ששברה את שיאי המכירות בארה"ב, ושהם מכרו עם איזה אלבום שלהם ביום הראשון לצאתו מיליון עותקים בארה"ב, ובשבועיים לאחר מכן 7 מיליון עותקים? מעולם לא שמעתי על נתוני מכירה כל-כך גבוהים! הייתכן?

../images/Emo41.gifאממ..

מי מכיר את ווסטלייף באמריקה
ווסטלייף מוכרים דיי הרבה באנגליה.. והם לא מוכרים בכל העולם, במיוחד לא בארה"ב ששם פלח השוק העיקרי.. אז אם כבר, אן*סינק..

Itzik200

New member
כן זה נכון... אני יודע שהאלבום שלהם

שבר שיא מכירות כלשהו שביום הראשון קנו מלא ושברו את השיא שהיה לפני ואחרי שבוע הם שבוע שיא של שבוע מכירות... שהם מכרו כמות עצומה אין לי מושג כמה בדיוק אבל אני יודע שזה קרה אני לא יודע אם זה נכון עד היום אבל לשנת 2000 זה היה נכון זה היה עם האלבום No Strings Attached אלבום בינוני חוץ מאיזה 4 שירים.... לא יודע מה היתה ההתלהבות... דרך אגב מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את מצעד הקליפים היקרים ביותר? (עדכני) המצעד שודר פעם בMTV אבל רק ה10 היקרים ביותר מישהו יודע איפה אפשר למצוא את זה?

xander55

New member
לא נראה לי ../images/Emo129.gif

הם שברו את שיא המכירות כי הם מכרו שני מיליון עותקים בשבוע הראשון לצאת האלבום, זה כן.

אן סינק שברו את שיא המכירות

באמריקה בשבוע אחד שמכרו 2.4 מליון עותקים עם "נו סטירנג אטאצ'" והם מקום שלישי עם "סלבירטי" שמכר "רק" 1.8 מליון בשבוע אני לא יודעת כמה הם מכרו בשבועיים אבל אני ינחש שזה גם טוב
**אן סינק!!**

למעלה