מה היה על הבמות ?

מה היה על הבמות ?

איך היה ביום העצמאות ברמת השרון. מי היה על הבמות ואיך היה ? תנו דיווח.

האמת די צנוע (במילים אחרות עלוב)

היו פחות אנשים מאשר בשנה שעברה, היו בעיקר דוכני אוכל, ובמה מרכזית אחת (בכיכר שבאושיסקין פינת ביאליק) עם כל מיני הופעות וגם אירוע אחד של ריקודי עם. חוץ מזה לא היה שום דבר... אה, וגם הזיקוקים. מצד שני, הרי העירייה שלנו בגרעון של 30 או 40 מיליון שקל.... אבל אולי אפשר היה להוסיף עוד משהו או שניים

היה עלוב ביותר.

דווקא הייתי מצפה שבשנת בחירות ישקיעו יותר
, ובכלל כשהעירייה צירפה לאירוע את חגיגות 80 לרמת-השרון. אני זוכר שנים שהיו חגיגות הרבה יותר גדולות, שמחות ומושקעות. מצד שני, אם אני לא טועה באותן שנים תקציב המועצה דאז לא היה גרעוני כזה(?) אם בשנה הבאה החרפה הזאת תחזור, אני אתחיל לבלות את ערב החג בערים השכנות - רעננה, הרצליה, ת"א. ממש חבל.

DrorGuldin

New member
עלוב? בכלל לא!

אמנם לא היה כל כך מה לעשות רוב הזמן, אבל באחת עשרה וחצי מוניקה סקס הופיעו בכיכר - וכל הכבוד למי שחשב להזמין אותם

בשנים קודמות יותר נהניתי

פחות הפריע לי, שהשנה רוב המופעים היו "מקומיים" (כלומר משתתפים בחוגים ומתנסים שונים). יותר הפריע לי, שדחסו את הכל לרחוב אחד. בשנים קודמות החגיגות כללו גם את רחוב אוסישקין. השנה הן לא כללו, ופשוט היה דחוס מידי.

הכל ברחוב אחד?

אבל זאת שדרה די רחבה וארוכה, ונראה לי שאתה טועה, בשנים האחרונות האירועים היו לאורך רחוב אושיסקין, אבל לא היה דבר בכלל בשדרת ביאליק. בקיצור רק החליפו רחוב, ולדעתי זו הייתה בחירה מוצלחת יותר. וחוץ מזה לדעתי היה פחות דחוס מאשר בשנים קודמות, אני זוכר שבשנה שעברה כאשר הפטריוטיות והלאומיות עקב הפיגועים היו בשיא והיו יותר דגלים והיו הרבה יותר אנשים והיה קשה לזוז. השנה היה הרבה יותר רווחים בין אנשים, רק בכיכר היה קצת צפוף

DrorGuldin

New member
אני לא זוכר את השנה

אבל מתישהו בשנים האחרונות החגיגות התפרסו על כמה רחובות, והיה הרבה יותר טוב. הצפיפות השנה באמת הייתה נוראית.

wee man

New member
חוץ ממוניקה סקס היה עלוב!!

צר לי, אבל באמת היה דיי עלוב... אני הלכתי טיפה לפני 9 וחצי, ציפיתי למשהו טוב... לצערי היה שעמום טוטאלי!! מזל שאני וחברה שלי גרים ממש קרוב אז פשוט עלינו אליה עד 11 ואז הלכנו לראות את מוניקה סקס.. ההופעה הייתה ממש טובה!! חוץ מזה- באמת היה דיי עלוב

שנה שעברה לא היו חגיגות

בשנה שעברה היה מבצע חומת מגן, ולא היו חגיגות (לפחות לפי מה שאני זוכר). בנוסף לדעתי באמת היה הרבה יותר דחוס השנה מלפני שנתיים ושלוש שנים

למעלה