מה היה אמיתי ומה לא?

• פותח הנושא mnv
  • פורסם בתאריך

mnv

New member
מה היה אמיתי ומה לא?

קטעי קריאה: 1- שתי קטעי קריאה. הראשון עסק בהתפתחות ציםורים (שתי השערות-אחת שהם דינוזאורים) הייתה שם שאלה על מה היה מוכיח אם לדינוזאורים היו מוצאים רגליים חלשות/לא שעירות או משהו כזה (מחזק את התיאוריה הזו/מחליש אותה...) 2-קטע קריאה על כישורים "על טבעיים" ועל האגודה שקמה בשביל להסביר תופעות אלו בצורה מדעית פסקה אחר כך על איזשהו ניסוי עם שם גרמני/מוזר שכלל הושבת ה"משדר" וה"קולט" בשתי חדרים נפרדים כאשר ה"קולט" צריך לתאר מה הוא "קלט" ואז נתנו לו כל מיני ציורים או גירויים... בפסקה לאחר מכן מתואר על "סיכויי פגיעה" עם 38% ועל מישהו עם עוד שם גרמני שהשתמש בשיטה הזו ואז מובעת ביקורת שרק המחקרים ש"פוגעים בול" מפורסמים למרות שיכול להיות שהם "פגעו" בול בגלל ההסתברות לכך ולא בגלל ה"תופעות" שאלו מה היה מבנה הקטע 3- קטע על פיענוח כתב חרטומים ועל כל שהכנסייה הנוצרית אסרה על השימוש בו והאם הוא כתב כזה או פונטי כמו העברית ועל כך שמצאו אבן ופיענחו את זה ומשהו עם אותה מילה מוקפת בעיגול וצלילים...ומשהו עם יונג (זה היה לא אמיתי?) אבירים שאוהבים פיצה רק דוברי אמת ואבירים ששונאים פיצה רק משקרים ואז מה לא יתכן שמישהו יאמר, נדמה לי שהתשובה היא ("תשובה שלילית לשאלה,האם הם אוהבים פיצה") ועל צעצועים יפים מעץ הם יקרים...פה ניחשתי כי לה היה זמן ועל ילדה שצופה בטלוויזיה בשעה 16 רק בימים שאין בהם אימון כדורסל,היא רואה שירים כתומים אבל כשיש סרט מתח של במאי כלשהו היא רואה אותו במדינה אחת מראים רק סרט אחד בכל בית קולנוע ואיזו אישה רואה רק אחד ולא את השני ומישהו אומר לה שהיא רואה את כל הסרטים בבית הקולנוע הזה חוץ מסרטים בשחור לבן שלושה אנשים שעומדים זה ליד זה, שתיים בדיוק מדברים צרפתית אנגלית ורוסית הם שאלו אילו שפות בוודאות יודע מישהו מהם אז סימנתי אנגלית וצרפתית משהו על תנאי קבלה למכללה ושמתקבלים אליה סוג אחד או רק אלו שיודעים צרפתית אבל לא יודעים לשחות שמוליק התקבל למכללה... החבר של מיכאל ואחיו נזפו בו על התנהגותו לחברו ואז היה צריך לסמן מה לא יכול להיות הפירוש של זה משהו על שעירים ורגזנים גם על מישהו שרוצה להתחתן עם מישהי שאומרת לו שזה "כמו מחיאת כפיים ביד אחת" כלומר היא צריכה להסכים מה היה אמיתי ומה לא?

נראה לי שכן

היה לי את שני הראשונים ואיזה קטע על דינוזאורים מעופפים או משהו כזה

Kayben

New member
לא חושב

בדינוזאורים היתה שאלה, אם הם באמת מעופפים או לא... והם לא... זה סתם נראה ככה כי הם רצים מהר על הגזע. נראה לי רוב האנשים פשוט התרגשו שיש שני קטעים. אני דווקא גיכחתי לעצמי קצת, כי בדיוק דיברתי על הסבירות שזה יכול להיות, ושאם זה יהיה, אז זה לא בהכרח פיילוט. וחוץ מזה, ה-3 שאלות פר פרק קריאה, היו לדעתי יחסית יותר קלות. עדיף שניים קלים מאשר 6 שפותחים את השועה.

Kayben

New member
לא זוכר עוד סורי.

תעברי על השירשורים הקודמים, היה שם הרבה שאלות של אנלוגיות ופטלים. מה זה חשוב איזה שאלות בדיוק היו... יודעים מה הפיילוטים, עברנו על המילים הקשות, הפטלים הקשים והאנלוגיות הקשות... זהו, שאלות היגיון, השלמת משפטים וקטעי קריאה, אלו שאלות שכבר יותר קשה לזכור: הן מורכבות מידי.

Kayben

New member
כן, יש הרבה פיילוטים.

פרקי אמת אחידים לכולם.

mnv

New member
מה עם שאר השאלות? היו לכם?

אילו שאלות היו בפרקים האמיתיים? (ממה שאתם זוכרים)

ploni100

New member
בשאלה על קולטנים

שתי ריחות שונים מגיבים לטותם קולטני זו היתה תשובה נכונה?ובשאלה על מבנה הקטע ב(פרפסיכולוגיה)מה התשובה?

Kayben

New member
1. כן, 2...

2. אני יכול להגיד לך מה אני סימנתי - אני בהחלט לא יודע אם זה נכון, ואני בכלל לא בטוח, מיהרתי בשאלות האלה כמו צבי שבורח מאריה. הראשון מתאר את התופעה, השני מציג טכניקה לבדוק אותה, האחרון, מציג טענה שסותרת את השיטה. משהו כזה. זה ארוך ומסורבל מכדי לזכור בדיוק בפורום. איתך הסליחה. אה כן, וזאת היתה תשובה 2.

למעלה