מה היה אם- דיון.

הא?

אממ.. כרגע אמרתי את זה. ו-14 וחצי ליתר דיוק, אבל שיהיה

ofirush 14

New member
רק לידע כללי-

עוד שישה ימים יש לי יומולדת!!! (14). אז מה אם אני קטנה?

ב-9 למאי?

הו, זה 46 שנה ויום אחרי שנגמרה מלחמת העולם השנייה באירופה. כמה מרגש, הא? :] יש לי מחר מבחן בהיסטוריה (ווהו.) אז אני משתפת אותכם באינפורמציה החשובה הזו

the witch 282

New member
זה לא הולך ככה..................

ניסית להקשיב פעם למוזיקה שלהם שאתה קובע דבר כזה? כולם יודעים שגאנז לא המציאו את הרוק, ומי נראה לך חושב שהם התמצית של הרוקנרול ??? אוה אגב, עשית סקר שוק בנושא שאתה יודע ..... ועוד משו - אני מתחייבת לך שבנות בנות 14 לא שומעות גאנז אלא רוני סופרסטאר, ביונסה וכל בשאר.

ofirush 14

New member
מספיק עם כל ההכללות האלה!

בנות בנות 14 מתחלקות לקבוצות! יש את הקבוצה שמקשיבה לרוני סופרסטאר, יש את הקבוצה שמקשיבה ללהקות רוק ומטאל משנות התשעים, שמונים, יש עוד כמה קבוצות קטנות, ויש אותי. שאני קבוצה משל עצמי (וכל בת 14 שרוצה להצטרף יכולה
). אני בקבוצה של הבנות בנות 14 (עוד שישה ימים) ששומעות רוק משנות השישים, שבעים. אז בחייאת, די עם ההכללות של הבנות בנות ארבע עשרה! זה לא הולך ככה...

jimorrison

New member
חחחחחחח אני יודע

זה היה בצחוק..פשוט הזכרת את זה כבר פעמיים בעצם..3

ofirush 14

New member
../images/Emo9.gif

כי זה חשוב שתזכרו... אתם מביכים אותי **מובכת**

וכמו שיש כאלה..

גם יש כאלה ששומעות מוסיקה קצת יותר איכותית. מה בדיוק הקשר לגיל? גם יש בנות 20 ששומעות ביונסה וכל החרא הזה. ממתי סוג המוסיקה שבנאדם שומע ואוהב קשורה בגיל שלו?

the witch 282

New member
אני לא רציתי לעשות הכללות.......

אבל הרוב המכריע (לפחות אצלנו) שומעות פופ .....

AeroDar

New member
אוקי, מצידי שכולן תשמענה פופ

זה הרבה יותר עדיף ממה שהולך אצלנו! פתאום כל הפקאצות התחילו ללכת עם אולסטאר והן כל כך וואנה בי יעני פריקיות ועלק שומעת לי "מטאליקה ונירוונה וגרין דאי" ואיכשהו תמיד הן מוסיפות בסוף "אבריל לאבין"... איכס!!!!!!

MusicA

New member
פייייייייייי, שלא תדעו פוזה מחייכם.

אנשים שאומרים שהם אוהבים את GUNS אבל השיר היחיד שהם מכירים זה HEAVENS DOOR. אומרים שהם מתים על רוק/כבד/מטאל אבל בחיים לא שמעו על זפלין או הDOORS או אליס קופר. מתחילים לעשן בכיתה יא'. יום אחד באים לבצפר עם טרנינג וכפכפים ויום אחרי זה עם ג'ינס צמודים ומגפי ענק, הבלקריות נכנסה לאופנה שוב? הולכים עם חולצה של ג'ימי הנדריקס אבל כששואלים אותם אם הם אוהבים אותו הם שואלים מי זה. מה נסגר?!

AeroDar

New member
* תחפש... אצלנו כולם כבר בכיתה ז' ח

ככה מתחילים לעשן

למעלה