מה היה אם- דיון.

ofirush 14

New member
מה היה אם- דיון.

או קיי, אז לפני כמה ימים עלתה במוחי השאלה, מה היה אם... מה היה אם במקום ג'ימי פייג', ללד זפלין היה גיטריסט אחר, שהוא בכלל לא משהו מיוחד? מה היה אם היה לה סולן אחר שלא יודע להגיע ליבבות של רוברט? מה היה אם היה להם באסיסט אחר, לא ביישן, אבל גם לא גאוני? ומה היה אם לא היה להם את ג'ון בונהאם בתור מתופף, אלא מתופף אחר והרבה יותר רכרוכי (כי כולנו יודעים שג'ון בונהאם היה מתופף אגרסיבי
). אז איך לדעתכם זה היה משפיע על הלהקה באופן כללי, על השירים, על ההופעות? ואולי גם עלינו. אולי בכלל לא היו קוראים לה לד זפלין ואז היינו פורום אחר. ואולי בכלל לא היה כזה פורום כי הלהקה הזו לא הייתה משהו... אחח, אני בקשוי מבינה מה אני רוצה מעצמי פה. אבל תשתדלו להבין =) אהה, ועוד משהו, כשאתם כותבים מה היה קורה, אז אתם יכולים גם לתת דוגמאות של אמנים קיימים. יענו, אם במקום X וX ב', היו Y ו-Y ב' מהלהקה G? צהריים טובים, אגב
אני אגיב לעצמי כשיהיה לי זמן

jimorrison

New member
חחחחחחחחחחחחח אוי

אז במקום X יהיה W ואז הייתי שם את BC במקום A חחח לא הבנתי כלום ד"א בקשר לאנשים האחרים..נראה לי שזאת הייתה להקה אחרת..כי החלפת שם את כולם

ofirush 14

New member
לא, לא! ^^

לא החלפתי את כולם, רק אמרתי שמה היה קורה אם, אחד מהם היה מישהו אחר, ואז הוספתי שנגיד אתה עונה מהי דעתך, אתה יכול גם להגיד (סתם נותנת דוגמא): אם במקום ג'ימי פייג', היה הגיטריסט של להקת ה (מלא איזו להקה שאתה רוצה) אז היה קורה (מה שאתה חושב שהיה קורה). לזה התכוונתי. אוף, ידעתי שלא ניסחתי את עצמי נכון
...אבל לזה התכוונתי. עמכם הסליחה...

jimorrison

New member
חחחחחחחחח לא נורא..

אז אני חושב שאם היו מחליפם את אחד החברים בלהקה אז זה לא היה אותו לד זפלין...אני חושב שזה דיי ברור

MusicA

New member
נניח שסלש היה מחליף את ג'ימי,

למרות שהם לא היו באותו זמן. מה היה קורה? אז GUNS היו שרים את השירים של זפלין, תדמיינו לעצמכם את אקסל שר את SINCE IV'E BEEN LOVING YOU, או את YOU SHOOK ME, או כל שיר אחר של זפלין. הכל היה אחרת. לפי דעתי, אם נניח אקסל ורוברט היו מתחלפים אז 2 הלהקות היו עדיין גדולות אבל פחות ממה שהן, כל זמר/גיטריסט/מתופף/קלידן מתאים ללהקה שלו ולסוג מוסיקה שלו. א-ב-ל נניח ג'אגר ורוברט היה מתחלפים, לי נראה שזפלין היו ברמה יותר נחותה בהרבה והרולינג סטונס היו עולים בדרגה. בקיצור זאת שאלה קשה, איזה סיבוך, עכשיו אני אחשוב על זה כלכך הרבה. יש עוד מיליון דוגמאות, אי אפשר לדעת מה היה קורה! אקסל מתאים בול לGUNS. רוברט מתאים בול לזפלין. גילן מתאים בול לDEEP PURPLE. יש למשל המון שירים מעולים שאם באותו השיר היה סולן אחר או גיטריסט או אפילו קלידן אחר (שזה תפקיד משני בלהקה בדר"כ), השיר היה הופך לסתם עוד שיר נחמד. מה היה קורה אם בנובמבר ריין היה גיטריסט אחר או בSMOKE ON THE WATER? אם בHOUSE OF THE RISING SUN היה קלידן אחר? אם בWELCOME TO THE JUNGLE היה סולן אחר? אם בSTAIRWAY היה סולן אחר? ויש לי עוד כלכך הרבה דוגמאות, אבל זה יכול להיות גם ההיפך, אולי אם בCANDY STORE ROCK של זפלין היה גיטריסט אחר, השיר היה להיט? מי יודע? ?!

MusicA

New member
מה היה קורה אם כל המובילים בתחום

המוסיקה היו בלהקה אחת? אני ממש לא בטוח שזאת הייתה להקה אדירה. אם הבסיסט של RED HOT, בריאן מיי (הגיטריסט של קווין), קית' מון (המתופף של THE WHO) ורוברט היו באותה להקה, מה היה קורה?!?! אם המתופף של RED HOT, סלש, ג'ון בונהאם ופרדי מרקיורי היה באותה להקה?!

Dancin Fool

New member
רגע אני לא מבין משהו

מצד אחד אתה טוען שגאנס אין רוזס להקה גדולה(כן ממש) חוץ מסלאש אין שם שומדבר ומצד שני אתה קורה לרולינג סטונג להקה נחותה? נו באמת

Dancin Fool

New member
רגע אני לא מבין משהו

מצד אחד אתה טוען שגאנס אין רוזס להקה גדולה(כן ממש) חוץ מסלאש אין שם שומדבר ומצד שני אתה קורה לרולינג סטונג להקה נחותה? נו באמת

MusicA

New member
מצטער שפגעתי ברגשותיך, אל תבכה.

אולי אם תקרא לאט תבין מהר. אני לא אומר שהרולינג סטונס הם להקה נחותה, אמרתי שאולי אם מיק ג'אגר היה עובר לזפלין ורוברט פלאנט היה עובר לרולינג סטונס, אז לפי דעתי, (ורק לפי דעתי) זפלין הייתה יורדת ברמה והרולינג סטונס היו עולים ברמה, וזה בגלל שלפי דעתי (ושוב, רק לפי דעתי), רוברט הוא זמר פי 10 יותר גדול מג'אגר. אני מת על הרולינג סטונס ועל ג'אגר, רק שעל זפלין אני מת הרבה יותר.

Dancin Fool

New member
טוב כנראה שהבנתי לא נכון

מצטער בכל מקרה וסבבה זכותך לחשוב ככה

MusicA

New member
בדיוק! וזכותך לחשוב אחרת.

שכחתי להוסיף את זה בהודעה מקודם.

MusicA

New member
ובGUNS אין כלום חוץ מסלש?

למה דווקא סלש? לפי דעתי יש עוד הרבה גיטריסטים גדולים יותר ממנו, אבל סולנים יותר גדולים מאקסל כמעט ואין. בוא נגיד שGUNS לא מפורסמת רק בגלל סלש, וגם לא רק בגלל אקסל, וגם לא רק בגלל דאף מק'אגן או מאט סורום, בגלל כולם ביחד. ואני לא רוצה להישמע כמו איזה זקן כזה מהסרטים שמטיף לדברים "עמוקים" כמו שיתוף פעולה וכו... אבל להגיד על GUNS שאין בהם כלום, על זה צריך להגיד "נו באמת".

silvermarlin3

New member
פלאנט שולט

אבל.....רולינג סטון בנויים על הסגנון המוזר והקופצני של ג'אגר ככה שאם פלאנט היה הסולן שלהם הם היו מנגנים אחרת כי הסגנון של פלאנט או לא קופצני אני באופן אישי חושב שהיכולות של ג'אגר הם לא משהו לעומת פלאנט או שכחתי את שמו מהאירוסמית' ומלהקות טובות אחרות

AeroTom

New member
סטיבן טיילר זה מי שחיפשת...

ובהחלט יכולות ה-"לייב" בעיקר של סטיבן הם גדולות מהחיים.גם בימינו,מה שתמיד הפך את אירוסמית' ללהקת לייב אדירה (חוץ מזה שיש לו קול מדהים). אבל סטיבן לא עשה את זה לבד,אלא עם 4 חברי הלהקה הנוספים,מה שצריך כדי להפוך ללהקה גדולה-שהם יהיו משפחה וינצלו ביחד את הכישורים של כולם כדי להפוך ממש ל-"להקה". גאנס N רוזס עשו את זה וגם עשו זאת נהדר אבל חבל שזה לא החזיק מעמד הרבה זמן. אקסל לפי דעתי הוא לא מהסולנים הכי טובים שיש (לפחות עם הקול הכי טוב שיש) אבל גם הוא תמיד הביא Show אדיר בהופעות ולפי דעתי זה לא פחות חשוב מקול וכל השאר...זה מה שהפך אותו הרבה לסולן נהדר עם המון אנרגיה.

afon

New member
בגאנז אין כלום.

עם סלאש ובלעדיו, מוזיקה לילדות בנות 14

MusicA

New member
בוא תגיד לנו מה אתה אוהב, כלכך

קל לרדת על אחרים בלי לחשוף את עצמך. מה יש לך בכונן דיסקים? GORILAZ? לפחות תן נימוק, כוסאמק אני שונא כשאומרים דבר כזה.

ofirush 14

New member
../images/Emo4.gif

הוא לא ירד עליך... ובחייאת, אל תעצבן, אלה שטויות

למעלה