ofirush 14
New member
מה היה אם- דיון.
או קיי, אז לפני כמה ימים עלתה במוחי השאלה, מה היה אם... מה היה אם במקום ג'ימי פייג', ללד זפלין היה גיטריסט אחר, שהוא בכלל לא משהו מיוחד? מה היה אם היה לה סולן אחר שלא יודע להגיע ליבבות של רוברט? מה היה אם היה להם באסיסט אחר, לא ביישן, אבל גם לא גאוני? ומה היה אם לא היה להם את ג'ון בונהאם בתור מתופף, אלא מתופף אחר והרבה יותר רכרוכי (כי כולנו יודעים שג'ון בונהאם היה מתופף אגרסיבי
). אז איך לדעתכם זה היה משפיע על הלהקה באופן כללי, על השירים, על ההופעות? ואולי גם עלינו. אולי בכלל לא היו קוראים לה לד זפלין ואז היינו פורום אחר. ואולי בכלל לא היה כזה פורום כי הלהקה הזו לא הייתה משהו... אחח, אני בקשוי מבינה מה אני רוצה מעצמי פה. אבל תשתדלו להבין =) אהה, ועוד משהו, כשאתם כותבים מה היה קורה, אז אתם יכולים גם לתת דוגמאות של אמנים קיימים. יענו, אם במקום X וX ב', היו Y ו-Y ב' מהלהקה G? צהריים טובים, אגב
אני אגיב לעצמי כשיהיה לי זמן
או קיי, אז לפני כמה ימים עלתה במוחי השאלה, מה היה אם... מה היה אם במקום ג'ימי פייג', ללד זפלין היה גיטריסט אחר, שהוא בכלל לא משהו מיוחד? מה היה אם היה לה סולן אחר שלא יודע להגיע ליבבות של רוברט? מה היה אם היה להם באסיסט אחר, לא ביישן, אבל גם לא גאוני? ומה היה אם לא היה להם את ג'ון בונהאם בתור מתופף, אלא מתופף אחר והרבה יותר רכרוכי (כי כולנו יודעים שג'ון בונהאם היה מתופף אגרסיבי