מה היה אם- דיון.

MusicA

New member
שלפחות ינמק משהו.

הוא רואה שיש פה חובבי GUNS (בלשון המעטה), אז למה סתם לכתוב דבר כזה, כדי לעצבן? .............................

jimorrison

New member
הוא דיי ירד עלו..או עלינו

לא יודע אם בכוונה או לא אבל באמת MusicA שים זין.. חפיף..יש הרבה שלא אוהבים את גנז

MusicA

New member
אני לא אוהב את סיסטם אוף א דאון,

בחיים לא תראה אותי יורד עליהם. מה שכתוב לי באסטרולוגיה: "חשוב עכשיו להיזהר שלא להיכנס לעימות בכל עניין ונושא".

afon

New member
מאוד קל

נגיד ועכשיו אני אזרוק לך 15 שמות של מיטב הרוק של הסבנטיז והסיקסטיז, זה יעזור לך במשהו? מה תוכל להגיד "אה זה בן אדם ששומע מוזיקה טובה אז הוא מבין" קיצר אין טעם לשאלה איזה מוזיקה אני שומע. חוץ מזה גאנז מנגנים מוזיקה משעממת, רגילה, חוזרת על עצמה, בלי שום נסיון לחדש משהו, מוזיקה פשוטה בלי שום רגש. אלו הם הנקודת המרכזיות שיש לי בעיה איתם. מעבר לזה אני מניח שגם זה שחבורת ילדים קטנים, חושבים שגאנז המציאו את הרוק, והם התמצית של הרוקנרול מעצבן אותי ומעורר סלידה מהלהקה. אז ברגע שגם המוזיקה לא משהו אז למי יש כוח? ולזה התכוונתי שאמרתי מוזיקה לילדות בנות 14.

MusicA

New member
זה מאוד יעזור לי לדעת מה אתה שומע.

כי אם אתה שומע באמת את גורילז, בריטני ספירס ו50 CENT, אז לא יהיה אכפת לי בגרוש מה אתה חושב. וזה לא בגלל שמי ששומע את כל אלה הוא לא בנאדם חס וחלילה, הוא פשוט אוהב מוסיקה כזאת (סגנון MTV) ואני כזאת. אבל אם אתה בפורום של זפלין אני מניח שיש לך איזה משהו עם הלהקה ואם בנאדם אוהב רוק אבל שונא את גאנז, משהו פה ממש לא הולך. אני לא חושב שגאנז המציאו את הרוק, מוסיקה פשוטה? אולי, לא אמרתי שהם הכי גדולים, אבל לא סתם הם מפורסמים (וממש לא בתור להקת ילדות בנות 14).

ofirush 14

New member
או קיי, אופס...

חחח חשבתי שאמרת שמעין ירד עליך, ולא הבנתי מה אתה רוצה ממנו, אז אמרתי שהוא לא ממש ירד עליך, ואז ראיתי מה הולך פה. סליחה =) בקשר לקטע הזה, אתה צודק. הוא באמת ירד עליך (וזה לא היה יפה). למשל, גם אני לא אוהבת את גאנז, אפילו מאוד מאוד לא אוהבת, אבל בחיים לא תשמעו אותי יורדת עליהם. יענו, מידי פעם קורה מצב שיש כמה בדיחות על להקות (לא משנה אילו) אבל זה רק בצחוק. אין בזה מטרה להעליב אף אחד. בקיצור, מעיין, מיוזיקאיי (אין לי כוח לרשום באנגלית, סורי) אתם צודקים. אבל חברה, אין צורך לריב

afon

New member
אוקיי

דבר ראשון אני לא יורד פה חס וחלילה על אף אחד, הדיון הוא על הלהקה וממש לא על בן אדם מסוים. אני גם משתדל לא לריב זה ויכוח ודיון. ועכשיו להודעה עצמה: "ואם בנאדם אוהב רוק אבל שונא את גאנז, משהו פה ממש לא הולך." המלצה ממני, אנא תגש לפורום אגדות רוק (אנשים שאוהבים רוק לכל הדעות) ותבקש מהם לחוות את דעתם על גאנז. אני מבטיח לך שהרוב המוחץ לא ממש יחבב אותם. ככה שאכן יכול לקרות (למרבה התדהמה) מצב שבן אדם יאהב רוק אבל לא יאהב גאנז. אתה טוען שלא סתם הם מפורסמים, אז אני טוען שהם מפורסמים בגלל מספר סיבות ואחת הפחות חשובות זו היא המוזיקה שלהם. הם באו עם סוג מוזיקה מסוים בדיוק בתקופה המתאימה, הם התאימו כמו כפפה ליד לאייטיס שחיפשו מוזיקה כבדה אבל בו נודה באמת, לא ממש כבדה. הם מפורסמים בגלל שהם נתנו "שואו" שבכלל לא הראה על איכות המוזיקה שלהם. הם מפורסמים כי יחד עם המוזיקה התלוו עשרות מוצרים שנתנו לנער הממוצע את השייכות לזרם מסוים. הם מפורסמים כי המוזיקה שלהם הייתה מאוד פשוטה ונוחה לקליטה. והקטע הכי חשוב הוא, ממתי רמת הפירסום של להקה זו או אחרת מעידה על איכותה המוזיקלית??? כי אבריל לאבין מכרה כבר 20 מליון תקליטים, ואני מקווה שאתה מסכים איתי שזו לא מוזיקה איכותית. ובקשר ללהקות שאני אוהב, בבקשה: פינק פלויד, לד זפלין, הדורס, קינג קרימזון, קאמל, ג'טרו טול, בלק סבאת', דיפ פרפל, ביטלס, המודי בלוז, ג'נסיס, בוב דילן, גונג, מטאליקה, רייג' אגינסט ט'א מאשין, אואזיס, אר אי אמ וזה פחות או יותר היצוג לזרמים. אז ועוד נקודה קטנה, אני לא שונא את גאנז, אני פשוט לא אוהב ומעריך את המוזיקה שלהם. ולא התכוונתי בכלל אליך כשאמרתי "חבורת ילדים קטנים" כמו שהזכרתי אין לי שום דבר אישי נגד אף אחד זה בסך הכול ויכוח על להקה.

MusicA

New member
טוב טוב סבבה.

וכמה שזה ישמע ילדותי ואדיוטי (וזה ישמע ככה), יש הבדל גדול בין שונא/מתעב לבין לא אוהב את המוסיקה שלהם, ואני דיברתי על שונא/מתעב, ובאמת יש הבדל. קודם זה נשמע כאילו הם עשו לך איזה טראומת ילדות או משהו, וזאת לא ירידה. אין אף שיר של גאנז שאתה יותר אוהב מאיזשהו שיר של מטאליקה נניח? למשל RAGE, פעם אהבתי אותם, היום אני לא, אבל לא שונא את המוסיקה שלהם, חוץ מזה, יש להם רגש בשירים...? חוץ מזה מההתחלה לא התכוונתי להתווכח על זה שGUNS הם טובים או לא, התכוונתי שראית שאני וג'ימו אוהבים אותם, לא צריך לבוא ולרדת על הלהקה. גם אם הייתי אוהב את בקסטריט בויז, זאת דעתי, זאת דעתך. ד"א, ONE IN A MILLION לא היה כזה נוח לקליטה

afon

New member
:)

אני שמח שהבהרתי את עצמי, כי אני באמת לא שונא אותם. אין שיר אחד שלהם ששמעתי אותו ואמרתי לעצמי "זה שיר טוב/איכותי/מעניין" ולרייג' יש המוןןןן רגש בשירים, לא רגש של אהבה אלא רגש של שנאה, כעס, או כשם הלהקה זעם. ואחד ממליון הוא אחד הסיבות שבגללם אני לא אוהב את גאנז. מה זו הליריקה הטיפשית הזאת? אני מאוד מקווה שזה שיר ציני (פה כבר אין לי ידע)

MusicA

New member
באמת שאין לי מושג אם זה שיר ציני

או לא. כי בין השאר הם יורדים בשיר על הומואים, ומצד שני הם היו במופע צדקה לזכר פרדי מרקיורי.

אני דווקא מסכימה איתך..

למרות שבטח היית יכול לייחס אלי את המשפט "מוזיקה לילדות בנות 14" [שאגב, באמת קשה לי להבין איפה בדיוק הקשר, אבל מילא.] אני מאוד מעריכה את הלהקה הזו כי היה להם חלק דיי גדול בהיסטוריה של הרוק\המוסיקה\מה שתרצו. אבל בשלב מסויים הם כבר די יוצאים מכל חור אפשרי. השירים נורא דומים, והמילים, עם כל הכבוד, לא משהו. לא נראה לי שאפשר להגיד שאין במוסיקה שלהם שום רגש. זה כבר מוגזם לדעתי.. יש להם מוסיקה טובה, אבל זה מאוד תלוי למה משווים.

למעלה