אוקיי
דבר ראשון אני לא יורד פה חס וחלילה על אף אחד, הדיון הוא על הלהקה וממש לא על בן אדם מסוים. אני גם משתדל לא לריב זה ויכוח ודיון. ועכשיו להודעה עצמה: "ואם בנאדם אוהב רוק אבל שונא את גאנז, משהו פה ממש לא הולך." המלצה ממני, אנא תגש לפורום אגדות רוק (אנשים שאוהבים רוק לכל הדעות) ותבקש מהם לחוות את דעתם על גאנז. אני מבטיח לך שהרוב המוחץ לא ממש יחבב אותם. ככה שאכן יכול לקרות (למרבה התדהמה) מצב שבן אדם יאהב רוק אבל לא יאהב גאנז. אתה טוען שלא סתם הם מפורסמים, אז אני טוען שהם מפורסמים בגלל מספר סיבות ואחת הפחות חשובות זו היא המוזיקה שלהם. הם באו עם סוג מוזיקה מסוים בדיוק בתקופה המתאימה, הם התאימו כמו כפפה ליד לאייטיס שחיפשו מוזיקה כבדה אבל בו נודה באמת, לא ממש כבדה. הם מפורסמים בגלל שהם נתנו "שואו" שבכלל לא הראה על איכות המוזיקה שלהם. הם מפורסמים כי יחד עם המוזיקה התלוו עשרות מוצרים שנתנו לנער הממוצע את השייכות לזרם מסוים. הם מפורסמים כי המוזיקה שלהם הייתה מאוד פשוטה ונוחה לקליטה. והקטע הכי חשוב הוא, ממתי רמת הפירסום של להקה זו או אחרת מעידה על איכותה המוזיקלית??? כי אבריל לאבין מכרה כבר 20 מליון תקליטים, ואני מקווה שאתה מסכים איתי שזו לא מוזיקה איכותית. ובקשר ללהקות שאני אוהב, בבקשה: פינק פלויד, לד זפלין, הדורס, קינג קרימזון, קאמל, ג'טרו טול, בלק סבאת', דיפ פרפל, ביטלס, המודי בלוז, ג'נסיס, בוב דילן, גונג, מטאליקה, רייג' אגינסט ט'א מאשין, אואזיס, אר אי אמ וזה פחות או יותר היצוג לזרמים. אז ועוד נקודה קטנה, אני לא שונא את גאנז, אני פשוט לא אוהב ומעריך את המוזיקה שלהם. ולא התכוונתי בכלל אליך כשאמרתי "חבורת ילדים קטנים" כמו שהזכרתי אין לי שום דבר אישי נגד אף אחד זה בסך הכול ויכוח על להקה.