מה היא דעתכם בנושא?

סיון 52

New member
מה היא דעתכם בנושא?

טוב אז הסיפור הוא כזה: יש לי חברה טובה שהגיעה לגיל 30 והיא רווקה אותה חברה לא מצליחה לשרוד במערכת יחסים עם גבר יותר מ 3 חודשים תמיד היא אמרה שהיא תגיע לגיל 30 ואם היא לא תתחתן עד אז היא תביא ילד מחוץ לנישואים. לפני חודשיים וקצת היא הכירה בחור דיי חמוד יש להם עליות ומורדות בקשר אבל נראה שיש התאמה וגם האהבה מתחילה לצמוח שם מסתבר שהם לא משתמשים באמצעי מניעה וגם לא נזהרים ומבחינתה אם היא נקלטת להריון היא גם מביאה תילד לעולם. יצא לנו לשוחח על הנושא ושאלתי אותה אם היא משתפת את הבחור בכוונות שלה הרי בכל זאת הם רק בתחילת הדרך לא מכירים נפגשים רק פעם עד פעמיים בשבוע. תשובתה הייתה - "הוא ילד גדול ,הוא יודע שאני לא משתמשת בגלולות, הוא לא נזהר ויודע מה ההשלכות"...... אני מכירה גברים ויודעת שהרבה פעמים בזמן סקס נפלטים להם שטויות והחשיבה היא לא הצד החזק שלהם הפחד שלי שאם באמת זה יקרה והיא תכנס להריון והבחור לא ירצה שהיא תביא את הילד לעולם . הרי היא לא יכולה לכפות עליו להיות אבא זה לא פייר, למרות שהבחור לא נזהר. דברתי איתה והיא רצינית בעניין חוץ מלהיות אוזן קשבת אני לא רוצה להיות זאת ששופטת אותה אבל מה עושים איך מגיבים שאתם לא חושבים שחברה שלכם עושה את הצעד הנכון???

BlackUnicorn

New member
תסלחי לי על ההתבטאות

אבל חברה שלך דפוקה בראש. אין לי דרך אחרת לתאר את זה... לא מפליא אותי בכלל שהיא לא מצליחה להישאר במערכות יחסים... תחסכי את האנרגיות שלך - אני לא מאמינה שתוכלי לשנות חשיבה כל כך עקומה... כבר דיברת איתה - מה עוד את יכולה לעשות? אישית הייתי מתרחקת ממנה - לא אוהבת אנשים כאלו לידי..

אני ממש לא מסכימה

שהיא דפוקה. זה שאני או את לא היינו מתנהגות ככה לא אומר שזה בדר דפוק לעשות עם היא רוצה להביא ילד מחוץ לנישואין זוהי החלטה רק שלה ולא של אף אחד אחר!!! אני גם מבינה מאיפה זה בא לה: היא מזמן חולמת על ילד והשעון מתקטק, אז אין לה זמן לחכות לחתונה. אני גם מאוד מבינה אותה מאחר שאני בגילי (23) מאוד רוצה ילדים (רק שאני לא יעיז להתנהג כמוה) אז בגיל 30 במיוחד זה חשוב חוץ מזה, לדעתי אסור לשפוט את ההתנהגות של האחרים כי את לא באמת יודעת איזה סיבות יש להם להתנהג ככה תחשבי על זה...

BlackUnicorn

New member
תשמעי - מדובר על זכויות שלו

אח"כ היא תוכל לתבוע ממנו מזונות ובעצם לכבול אותו ל- 18 שנים. לא חבל? איזה מין בן אדם מתכנן דבר כזה ולא טורח להודיע על כך לבן הזוג שלו? מזכיר לי אתת כל התוכניות האלו סגנון ריקי לייק של נשים שמתחמנות את הגברים שלהן - מספרות להם שהן על גלולות למרות שהן לא, ומביאות ילדים לעולם. חוץ מזה, שאני בכלל לא בטוחה שבאמת הבחורה הזו סיפרה לבחור הזה שהיא לא על גלולות. מי אמר שהוא באמת יודע? אולי היא רק מספרת כדי לצאת יותר טוב מכל הסיפור הזה? אני חושבת שמן הראוי שהבחורה הזו לפחות תגיד לו פעם אחת משהו בסגנון: "אתה יודע, במקרה שאני נכנסת להריון אני לא מתכוונת להפיל". ברור שיש גם אחריות עליו (אם באמת הוא יודע שהם לא משתמשים באמצעי מניעה), אבל כל הסיפור נשמע לי קצת מוזר כדי להאמין שהוא לוקח סיכון שהיא תיכנס להריון, יודע שהיא בלי אמצעי מניעה, ולא מדבר על "מה יקרה".

רק במקרה שהוא באמת יודעה

(ואין שום סיבה לפקפק בזה)... אם שניהם מודעים להשלכות, אז אין כאן שום הונאה. ואם הבחור מסכים עם המצב, אז זאת הבעיה שלו כי הוא כבר ילד גדול ואני מאמינה שהוא יודע שהוא צריך לדעת להתמודד עם ההשלכות של ההחלטות משל עצמו. זה הכל.

BlackUnicorn

New member
למה אין סיבה לפקפק בזה?

כמה אנשים את כבר מכירה שיעשו את השילוב הבא: 1. יעשו סקס בידיעה ללא שום הגנה מפני היריון (בלי לדבר בכלל על מחלות). 2. למרות הידיעה - לא ידברו על "מה יקרה אם האישה תכנס להיריון". אלא אם כן היה מדובר בסטוץ חד פעמי - אני לא מכירה הרבה מקרים כאלו, אם בכלל. אמנם אני לא מכירה לא אותו ולא אותה - אבל החשד שלי הוא שהוא לא יודע שהיא ללא הגנה, או שהוא חושב שבמידה והיא תיכנס להיריון היא תפיל.

סיון 52

New member
אני כן בטוחה שהיא אמרה לו

אני בטוחה ב 100% שהוא יודע שהיא לא משתמשת בגלולות אני גם חושבת שהוא כן צריך להשתמש בקונדום משני סיבות - *מחלות * הריון מה שכן מעצבן אותי: חברה שלי מסוג האנשים שמדברים בקודים ובטוחים שמילה אחת שהם הוציאו מהפה ברורה גם לצד השני. למרות גילה והניסיון אני בטוחה שהיא זרקה לו באויר על רצונה להביא ילד בגיל הזה עם או בלי חתונה. כמו כן יצא לי שוב לדבר איתה והיא אמרה שבאחת השיחות שלהם הוא אמר לה "מקסימום תכנסי להריון" אז היא כנראה בטוחה שאם זה יקרה אז .......... וכמו שאמרתי שיצא לי להכיר גברים שלא שוקלים את המילים שלהם לפעמים - גם לי היו בני זוג שאמרו לי "מקסימום תיהי אמא" והכל בשביל לוותר על הקונדום

BlackUnicorn

New member
אוקיי אז שיהיה לו לבריאות..

כנראה שהוא אידיוט ולאו דווקא היא. סליחה.

זה נשמע כמו התנהגות הרסנית כלפי

עצמה. במיוחד כשיש דרכים אחרות להביא ילדים לעולם מבלי לכפות אבהות על אדם שאינו רוצה בכך. אני לא מסכימה עם הדרך, למרות שהאחריות היא על שניהם. מה קורה כשאני לא מסכימה עם משהו שחברה עושה?אני יכולה להגיד לך שאני בדיוק באותו מצב. לא שמרתי בבטן, אמרתי את מה שאני חושבת אבל רק פעם אחת. וזהו...אלה החיים שלה והיא זו שמחליטה בסופו של דבר, וטוב שכך.

בריט23

New member
האמת היא שגם דודה שלי בגלל.........

שהיא כבר הגיעה לגיל 30 ומשהו ועדיין לא מצאה את הגבר המתאים הביאה 2 בנות מחוץ לנישואים... לפי דעתי צריך המון כוחות והמון אומץ לב בשביל לעשות דבר כזה. תכלס היא עשתה בשכל.. הרי היא לא רוצה להשאר לבד.. זה טוב שיש לה בנות שיהיו ההמשך שלה... והיא אישה מאוד חכמה ומשכילה......... מי שאמר דפוקה בשכל זה ממש לא נכון.... יש היום נשים ביקורתיות שבודקות טוב טוב את הגבר לפני שהן מחליטות משהו גורלי... וגם קשה היום למצוא מישהו... אתם יכולים לחשוב שאני חולת נפש.. אבל אני בתולה בת 23 וזה רק מפני שגם אני לא מצאתי את האחד שבאמת הייתי מוכנה להתמסר לו.......

BlackUnicorn

New member
יש הבדל בין להיכנס להיריון מחוץ

לנישואין בידיעת בן הזוג, ובין תכנון של הבאת ילדים בלי שבן הזוג יודע, ולאחר מכן כריכה שלו למזונות במשך 18 שנים.

סליחה ? מה זה לא יודע ??

כל עוד "החבר" שלו מטייל לו מחוץ לתחתונים הוא צריך לקחת בחשבון שאולי יצא מזה תינוקי
כמו שאותה בחורה אמרה: הגבר יודע שהיא לא משתמשת באמצעי מניעה, הוא יודע שהוא לא שם קונדום. מה נראה לו שיקרה ?? לדעתי, הבחור טיפש ובגדול!!! אם הוא לא רוצה ילדים שישמור על עצמו (ולא דיברתי בכלל על כל הקטע של המחלות ..)

BlackUnicorn

New member
יצאתי מנקודת הנחה שיש

סיכוי כלשהו שבעיניי היה די גדול - שהוא חושב שהיא על גלולות... היו דברים מעולים ומקרים כאלה יותר נפוצים ממה שאנשים נוטים לחשוב. אם הוא באמת יודע שהיא לא על אמצעי מניעה, והוא אמר משהו טיפשי כמו "מקסימום יהיה תינוק" - באמת שהוא אידיוט...

../images/Emo13.gif

"יצא לנו לשוחח על הנושא ושאלתי אותה אם היא משתפת את הבחור בכוונות שלה הרי בכל זאת הם רק בתחילת הדרך לא מכירים נפגשים רק פעם עד פעמיים בשבוע. תשובתה הייתה - "הוא ילד גדול ,הוא יודע שאני לא משתמשת בגלולות, הוא לא נזהר ויודע מה ההשלכות"......

BlackUnicorn

New member
את שומעת את זה מצד שלישי..

שוב - אמרתי שזו הייתה הנחה די סבירה מבחינתי... ממתי אנשים אומרים את האמת בצורה אובייקטיבית? באותה מידה היא יכלה להתכוון לכך שהוא "ככל הנראה יודע שאני לא משתמשת בגלולות".. לאנשים יש נטייה לרכך את הדברים כדי שהם לא יצאו חרא (סליחה על הביטוי), ולקחתי את הנטייה הזו בחשבון.... מכיוון שאח"כ כותבת ההודעה פה הבהירה שזה בטוח במיליון אחוז - אז קיבלתי. אבל עד אז - אני חושבת שהספק שלי הוא די לגיטימי...

BlackUnicorn

New member
סבבה :)

אני אוהבת דווקא לקחת בחשבון דברים שלא כתובים, אבל כמובן שאני מציינת אותם.

סיון 52

New member
תראי

אני מבינה את הרצון שלה להביא ילד בגיל 30 ותאמיני לי שהיו לנו המון שיחות נפש על זה גם אני בת 26.5 היום ואמרתי שאם אני לא אמצא את עצמי בתוך מערכת זוגית בגיל 30/30+ אז אני כן יחשוב ברצינות על להביא ילד מחוץ למסגרת הנישואים ואני לא חושבת שאת "חולת נפש" בגלל שאת בתולה בגיל 23 גם אני הייתי בתולה בערך עד לגיל הזה מה שכן אני יכולה להגיד לך מניסיון שאל תחשבי שזה שכן תתמסרי לו יהיה ה"אחד" וגם אחרי שכבר כן תקיימי יחסי מין תדעי שזו לא התמסרות כן חשוב מבחינתי לעבור את הפעם הראשונה מאהבה .

תגובה

אם לא ירצה להכיר בילד, תצטרך לגדלו בעצמה. אפשרי שיהיו בקשר בנפרד מגדולו. רצוי להשתמש באמצעי מניעה גם נגד מחלות. לא רצוי להביא ילד מחוץ לנשואים, כי אם הקשר מתפרק ישאר בלי הורים. הוא ילד גדול, אבל רצוי שהחברה תזכיר לו שעליך להשתמש באמצעים ולהזהר.

ס א ט י ן

New member
על ההתנהגות שלה

אני לא אדבר כי אני חושבת שדי ברור שזה ממש ממש רע בשבילה ובשבילו ובשביל כולם. מה שכן- היא לא יכולה לכפות עליו להיות אבא, מצד שני- אם הוא לא רוצה- הוא יכול ללכת והיא תגדל את הילד לבד. הוא לא יכול להגיד לה מה לעשות עם הגוף שלה. ואם הוא יודע שהיא לא לוקחת גלולות והוא לא נזהר...אז מה אני אגיד...בעיה שלו.

למעלה