מה היא דעתכם בנושא?

BlackUnicorn

New member
זה לא בדיוק "לבד", היא יכולה לכפות

עליו מזונות לכל החיים שלו.. ולכן לדעתי היא צריכה לפחות לבקש סוג של רשות בצורה מפורשת. לא בדיוק רשות אבל להבהיר את הכוונות שלה לפחות...

ס א ט י ן

New member
היא לא יכולה לכפות עליו מזונות

קודם כל- הם לא נשואים ומההתחלה אם הוא לא ירצה את הילד הוא יודיע על זה. הוא גם יכול לקחת את זה למשפט עוד לפני שהילד נולד. לטעון שהם לא נשואים והוא לא מסוגל לטפל או לכלכל ילד בשלב זה של חייו ולכן הוא רוצה שהיא תעבור הפלה. אם היא לא מסכימה לעבור הפלה זו כבר בעיה שלה, אבל היא לא יכולה להכריח אותו לשלם מזונות כל עוד זה הריון לא רצוי והם לא נשואים, כמו שהיא לא יכולה להכריח אותו לעבור בדיקת די אן איי. הוא גם יכול לטעון שהוא בכלל לא האבא... כל עוד הילד הזה הגיע מחוץ לנישואים- במיוחד שמדובר בקשר כל כך קצר (כמה חודשים), אי אפשר לעשות לו כלום. הוא יכול לנתק איתה קשר ולטעון שמבחינתו זה יכול להיות ילד של כל אחד אחר והוא לא מוכן לקחת שום חלק בזה.

זכוכיות

New member
זה ממש לא נכון.

היא בהחלט יכולה לכפות עליו מזונות, גם אם הם לא נשואים, גם אם הוא לא התכוון, גם אם הוא לא רצה וגם אם היא נעלמת לו עכשיו וחוזרת בעוד 8 שנים ומציגה לו את הילדון.

בולשייט!!

האמא יכולה לכפות עליו מזונות.. הבעיה העיקרית הינה, מזונות ונישואין וגירושין בארץ נערכים בביה"ד הרבני.. לא עושים בדיקות גנטיות..זה לא מקובל על פי הדת.. ולכן, היא יכולה לכפות עליו מזונות..

ס א ט י ן

New member
לא עושים בדיקות גנטיות

ובדיוק בגלל זה הוא יכול לטעון שהוא לא האבא.

זה קצת יותר מורכב משנשמע

האמא טוענת לאבהות.. זה כבר יעשה את התוכנית..בלי יותר מדיי דאגות..מצדה

לעניות דעתי,

ההגנה הזו לא תעמוד לו.. מאחר ושניהם יודעים כי הם שוכבים ללא אמצעי מניעה.. ואני מניחה שבחור בגילו יודע את ההשלכות של יחסי מין לא מוגנים..אז, איך היא בדיוק רימתה אותו? זה לא שהיא סיממה אותו וגנבה לו זרע במזרק.. הוא בסיטואציה הזאת בדיוק כמו שהיא בתוכה.. מה שכן, היא נשמעת לי קצת מטורללת ולא רק זה- נואשת משהו.. אני לא מבינה את הבחורות האלה שמביאות לעולם ילד בטענה שהן מבוגרות מדיי..ומה אם היא באמת תכנס להריון? ומה אם זה מישהו שהיא עדיין לא ממש מכירה או אוהבת? היא תרצה שבנה יגדל ללא אבא? או שיותר נכון, אבא שלו לא ירצה בו ולא ירצה להכיר בו? מה הקטע הזה? חשיבה תינוקית ומפגרת!!! ממש ככה!! אני במקומו, מפסיק לשכב איתה!! כי מצד שני, יכול להיות שהוא יוצא מנקודת הנחה כי במידה וובאמת תיכנס להריון היא תעשה הפלה..ולכן, אינו נזהר שתתחיל לפתוח את הפה.. ותדאג לעצמה..לפני שיכפו עליה להפיל..

למעלה