מה היא דיקטטורה?

הודעה המקורית -מתקונת

שאלה גדולה היא מהי דיקטטורה, בעני מה שהולך בפורום הורים לילדים מיוחדים זה מתיישב
בול על הגדרה המדויקת של דיקטטורה,כתבתי הודעה ארוכה שם ,אבל נחסמתי לצמיתות בשל
התנגדותי ,ילדברי - האבל והרות רוח אשר נשמעים שם מדי יום, אמרתי לא שמתי עצמי לשופט
על הארץ, אבל מוטב שאיני ישתוק למחזות אשר ראיתי, שם כינוים לא –הוגנים, נימרול של ילדים.

אני מטבעי אדם שרוצה לחוש צדק,זה חלק מאופי,אך אני נכבה כל פעם מחדש מאופי
המר והקשה,של אדם נטול יכולת הכלה והבנה של רעיון, איש סגור ואטום שחוסם אותך
בשל התבטאות אמנם קשה ולא שגרתית, אבל לא מחשיב אותך כאחד האדם אני יתחיל
מן התחלה,מהי דיקטוריה כפי שכתבתי בכותרת..

בעני התשובה איינה פשוטה, ואפשר לתת לה פירושים שונים ,מזווית שונות ומגוונות, כל
אדם לפי השקפתו, אבל דבר אחד הוא ברור שליטה מצד גורם יחיד ,שכל הכוח מצוי בידו.
שהוא זה שמנהל ,את העניינים- ואין אדם אשר יכול להמרות את פקודתו לא משנה כמה
שארותית תהיה ותהיה חייב למלאות את אותו פוקדה, כפי שמצווה בחווק שנקבע כמובן

על ידי אותו גורם יחיד ושולט,זה לא חייב להיות, אדם אחד יכול להיות ארגון אבל עומד
אחד בראשו שמזיז את הספינה,עכשיו לעניין עצמו, סתימת פיות היא חלק בלתי נפרד
מתנהלות בפורום, הזה דברי שקר נאמרים שם בכמויות על אותם אוטיסטים, נירמול
קוראים לזה, להפוך את אותו ילד לאחד כמו כולם, הראי מה הפשע בעצם? לא נדבר על זה כעת

כי לפחות פה זה מובן, אני מצטער שלא הצלחתי להעתיק את מה שכתבתי לפה כי פשוט נחסמתי.
וזה נחמחק הייתה הודעה יפה, עכשיו נתחיל בגישה האווילית של הפסיכיאטריה הראי אלו שוחטים
שלא שוחטים בעלי חיים, אלו שחוטים ילדים בני יומם על רקע הפרעה כזאת או אחרת, אם לא פיזית

כפי שהיה נהוג בעבר, וגם היום נתקלים במקים מסוג הזה אלה אונס נפשי, הוקע מהחברה התניית
התניות להיות חלק מקבוצה, כל פזילה מן הנורמה הופכת לפשע בלתי ניתן לסליחה,ידיים לא
נחות לרגעי מרביצה תורתם ,אשר מנומקת בצורה אנטילקטואלית מזויפת, כפי שגדולי הרוצים נהגו לעשות.
הכל הולך על פי ספר חוקים שאתם בוודאי יודעים את שמו, אני פוצע נפש, חולה רוח אשר נדרף או רודף

אחרי החברה בלבן, אשר נלחם על שארית חיי בתור אדם שיכול לקורא לעצמו אדם, אייני חיי שאלתי את עצמי?,
אם כן למה כולצאים אותי כמו שכולאים תרנגול בתוך כלוב? מסעים אותי אל בית המשחט וקוראים בשמי הוי קוראים
בשמי, נתנאל הפי די די חזק אצלך, אין תרופה למרפא איך לנו טיפול אשר מתאים לך.

אז בצורה נעימה נזורק אותך על מכונת הקציצה נשליך אותך אל מותך אשר במילא היה קרב ובא,
חרוף אשר אחריו בא האביב, קפאו עצומתך ידידי רב התעלולים, אז שיקפאו מי שמנו לעזרה לך?
אין בידנו כלי חוץ מן המוות, מותך היה לנו לסעודה כך נהגו בי הושוטים הללו,חסרי נתינת חסרי לב
בקרבם,אייני בא בטענה להורי,אשר כל מעשים היו מכוונת להטיב ולעשות, לי רק את הטוב אשר הם יכלו, מכות או צלקות

על נפשי וגופי, לא ירגיעו אותם הם ירצו לתלוש את עיני,לעקר אותי כמו שמעקרים ,פאר אשר אינו יכולל תפקד כפר הרבייה,
כמו סוס מרוץ עיפתי מחיי, יזרקו אותי בשולי המסלול, סוסים יעלו עלי ויכו אותי ברגלים, כפי שעשו מאז או מתמיד,הנני
חולי במחלה שאין לה מרפא,הנני אוטיסט ואתם הורים יקרים, אני לא יארך ויכתוב פה מגילות. ואת הגיגי חסרי התוכן יכתוב על גבי עשרות

עמודים, כי את דברי תזרקו לא תשמעו אל קולי, לא היה דו-שיח או דיון, אייני ראוי לזה כלב אשפתות אני,
אשר בפח עדיף שיחטט מאשר יאכל אי פעם אוכל מידי אדון רחמן, אין רחמים על השונים,
על מצורעים כמו ימי הביניים אותי צריכים לזרוק אל בית חוליפ.

מיוחד הפסיכופתים יקראו לו, אין בידי רחמים למי שאין לו לב פועם להרגיש את צעקתי, אין בידי רחמים לא לזקן.
לא לזקנה, לא לילד ולא לילדה, הנני אדם אשר לא היה בחיים לא היה-ובחיים לא אהיה, אני סך הכל מאושר מה שיש לי,
הבדידות לא מפריע כי מצאתי לי חבר כי מצאת לי אחד, איתו אני משוחח במסרים

שמו גור אדם רחב לב,שלקח רוצח כמוני והפכו לחבר ולו אני מודה כל כך מודה.
עכשיו לעניין הורים, הראי אתם כמו שוטים מקשבים ללחש המכשפים ,אשרמתחפשים בערמומיותותחבולות כאין קץ לתחכום
הרב בו הם משתמשים כלי ביידים, ואתם ומאמנים לכל דבר אשר משמיע פיהם מלא השנאה, מלא הכעס על היותנולא כמוהם,
הם שונאים את כל מה שלא בצבעם/ את כל מה שלא הולך לפי מתכונת קובע אשר אותה הם קבעו מראש, והם אלו שיחלטו
מתי לשונת את התכנית שנקראת נירמול/ הכחדת האוטיסטים.

תנו לילדכם כדורים, תסממו אותם, דחפו להם לגרון את דברי האבל והרשעות של הפסיכיאטריםדיברו איתם שפה
יפה או מתוקה,אשר הם ילדכם אשר אהבתם עד כדי שהיתם מכונים, לא להחליפן באחר.שלכם משאלת לב שאני
יעלם מן העולם, שנאה בעיניכם, אותו פורום הורים לילידים מיוחדים, מלאים בהורים שטופי מוח., עבדים נערצים
של המערכת העקומה, חסרי יכולת דעת והתוכחות - ויכולת ולנהל- דיון.

מלקקים לפושעים והודפים אותנו מחייהם( אוטיסטים), מלאי טובות יש להם אחד לרעיו אבל כאשר
אדם אשר אינו בא מן השורה ,מן קו אשר הולך בקוום שלהם, הם הולמים בו בפטישים, זורקים אותו כלא היה אדם,
משתקים ומחוקיםהודעתיו כאלו היה דבר פשע נתעב, אייני בא בטענות לא לשלומית לא לדינה לא לגור
לא לארנה לא לענת, ולא לשאר החברים אשר מבינים מי הם אותם אנשי רוח אנשים אצילים שכמותם אנשים שיכולים

שיכולים לקדם את החברה באין שעור,מחבורת האפסים הנרקיסיסטית הבהמית- החסרת יכולת צירתיות
אין להם חשיבה מתפרסת הם חושבים בקו ישר, לא מעלים בדעתם שאנו בניאדם שונים אך לא חולים,אז
לשאלנו מהי דיקטטוריה?,העולם הזה הוא דיקטטוריה במסווה.של דמוקרטיה ונאורות, שוטים היו בני אדם

משחר היסטוריה, עד שקמו האנשים בעלי גדלות רוח ושינו קצת את העוולות האנשים בעלי הנבערות-
והטיפשות האין סופית כדברי אנשטיין" משחר היסטוריה מוחות נחותים התנגדו באלימות למוחות גדולים" זה מה שיש לי לומר

חלר שני אין מקום בראשון

בקשר להורים, אני סך הכל ניסיתי לתרום להם מניסיוני בתור אדם אשר נמצא בעצמו
באותו מצב,במקום לנסות להבין את גישתי הם זרקו אות, לא נפגעתי באמת שלא אבל
הרגשה שדבריך לא נשמעים רק כי אתם לא מששדר על אותו גל, מראים לי עד כמה
בני אדם טיפשים- ורעים.

עכשיו בקשר עלי?, בני אדם הציבו לעצמם אבי טיפוס של האדם המושלם, שמה לעשות
אני לא אחד מהם, אפשר לומר שיש רבוי של אבי טיפוס של אדם מושלם,אבל ברור אני לא אחד כזה.
פרובקטור- כותב דברים קשים מאוד ולא מתחרט לרגע, ללא שום רחמים, יודע לשחק בני אדם.

ולהתאם אותם אל השקפותיי אני לא עושה זאת כדאי להרעות להם, אלה כדאי ללמדם
על להציב מראה מול פניהם, קראו לנו ילדי "הפיות" "מלאכים" "נשמות גבוהות" אני לא עונה
באופן הקובל על אף אחד מהגדרות האלו, יש שיראו בי פסיכופת- סדיסט- נוכל ורשע.

אלו, הם הרגשות שאני סוחב עד היום, אני יסיים אם משפט" שנולדתי חשבתי שהיה לי טוב בעולם,
שבו אני הוא אדם כי נולדתי אדם, אך מהר מאוד גיליתי,שינם סוגי של בני אדם, אשר נחשבים י
ותר ונחשבים פחות גיליתי ,שאני משויך לסוג נחות, זה שלעולם לא יקבלו אותו בתואר
אדם שלם, בתור אישיות משל עצמו, אני חפץ

וכמו כל חפץ כאשר הינו מתישן זורקים או משתמשים בו על מנת ליפות את הבית או לצרכים שונים בידי
אותו אדם שיצר את אותו חפץ, משמע אני לא אדם ואיני חיה אין לי זהות ואין לי נחמה חוץ מהיותי
חושב בעל תבונה,נוטה לומר את אשר על ליבי בלי שום הכוונה, ככה סתם בטבעיות אומר את
מה שאני מרגיש בלי שום,חרטה על שום דבר אשר אמרתףי נותן להם לאכול אגרוף בפנים, בעיטה בצלעות, שובר להם כל עצם.

בגוף הם בוכים,מתחננים שהפסיק, אם המילים, כאבם גדול אשר פי נפער וממנו יוצא לא דבר מתוק.
אלה חמוץ מ שורף להם בגרון נושמים אבק- אחרי שאני מסיים את דברי, הם אוחמרים די אותו נזרוק הנכלא

אותו נשפוט ללא רחם על מיליותיו הגסות הלא מתחשבות הלא חברתיות ונורמטיביות, ואני כמו
אבן אני לא מרגיש דבר, אין לי אהבה ואין לי אח או משפחיה,סך הכל אדם שנולד בלי שום כוונה,
על עולם של מלחמות- ושנאה על מי שאני כשונה, כחבר תבונה כחסר כישורים

חברתיים כחבר נשמה נכונה, לכן אני דחוי לכן אני מרועב- אסור לי לטעום את מה שלא שמו לי בצלחת.
את מה שלא הגישו לפני מרצונם - החופשי כך זה, שאתה אדם לא חופשי שאתה כלוא בגוף חולני בין
אהבה- לשנאה, בין מנוות לתקווה, אלו הם חיי ולא יודע אם אשרוד עד מחר" כתבתי את זה עכשיו אמנם

זה מכוער ולא יפה ולא נהדר, אבל זה מה שאני מרגיש וזה מה שחשוב היה שלום עולם, היה-בלי שום כוונה,
על עולם של מלחמות- ושנאה על מי שאני כשונה, כחבר תבונה כחסר כישורים

חברתיים כחבר נשמה נכונה, לכן אני דחוי לכן אני מורעב- אסור לי לטעום את מה שלא שמו לי בצלחת
את מה שלא הגישו לפני מרצונם -החופשי כך זה, שאתה אדם לא חופשי שאתה כלוא בגוף חולני בין אהבה- לשנאה,
בין מוות לתקווה לחיים,אלו הם חיי ,ולא יודע אם אשרוד עד מחר" כתבתי את זה עכשיו אמנם זה מכוער, ולא יפה ולא נהדר,
אבל זה מה שאני מרגיש וזה מה שחשוב היה שלום עולם, היה טוב עד כה.

כן נתנאל

לצערי יש מקומות באינטרנט וגם במציאות שהרוב והחזק שולטים, לצערי למדת את זה בדרך הקשה שנחסמת משם לצמיתות,
כל מי שיכתוב ויביא את האג'נדה שלנו כאן הקבוצה שחושבת שאוטיזים זו לא קללה, ואוטיזם זה דרך חיים, וכל מי שחושב
שאסור לנרמל את האוטיסט, צריך להימנע מלתת תרופות, אין שום צורך ללכת לכל מני תרפיות וטיפולים שונים ומשונים על מנת ללמד ולנרמל,
כן כל מי שמאמין בזה לא יכול לכתוב שם כי שם זה לא מקומו,
וכל מי שמאמין שבתי ספר לעיצוב התנהגות וטיפולי התנהגות למינהם זה אסון לילדים שלנו אסור לו לכתוב שם,
וכל מי שמאמין שבתי הספר , ועדות ההשמה, מנהלי בתי הספר, כל מי שקשור לתחום ישיר בעקיפין בעצם לא חושב על טובת הילד אלא רק
על האניטרסים של עצמו וכך גם זה נראה, ורק הורים בעלי עמדות הכוח מקבלים מה שהם רוצים
בדיוק אלו אין להם מה לחפש שם!!
וכל אוטיסט בוגר שרוצה לכתוב את נקודת מבטו ממש אין לו מה לחפש שם.
וכל הורה שרוצה לבוא ולהזהיר הורים אחרים מכל מה שקורה ובמיוחד להעביר מסר
ברור
אל תאמינו למה שאומרים לכם אנשי המקצוע וכל הנגזרים שלהם, אין לו מה להגיע לשם.
וכל מי שמאמין שחינוך ביתי זה דבר ניפלא לחלק מהילדים ממש לא רצוי שיכתוב שם כי אז
הוא ישמע דברים מאוד לא נעימים בנושא..

חבל שזה המצב אבל זה המצב שם.

אין לי עוד מה לומר אמרתי את מה שאני חושב כבר,ואני מסכים אם הגישה שלך.

arana1

New member
למזלנו במציאות רב ערוצית זמנם של הניזונים מהשתקה הולך ודועך

את כל מה שהרסו והורסים הפסיכולוגים והמאבחנים והמטפלים והמחנכים והABA והאמא יתקן ומתכן פרט אחד טכני קטן,
בעולם מרושת האפשרות לחסום מידע ולסתום פיות ולכפות את מרות הסמכות הולכת ומאבדת מתוקפה
אז היו שלום ברברים
נהנתם ?
זמנכם עבר

חוה61

New member
אתה באמת רוצה להיכנס לפורום שלא רוצים אותך בו? עזוב אותך...

בהתחלה לא ידעתי שלא רוצים אותי

חשבתי שאולי יתנגדו לדברי, אולי יתנו טיעונים אבל לא כך היה אני טעיתי, לכן אני לומד מטעיות.
כמו שאומרים " אין חכם כבעל ניסיון"

למעלה