מה היא דיקטטורה?

נתנאל 147

New member
מה היא דיקטטורה?

שאלה גדולה היא מהי דיקטוטוריה, בעני מה שהולך בפורום הורים לילדים מיוחדים זה מתישב
בול על הגדרה המדיוקת של דיקטורה,כתבתי ,הודעה ארוכה שם אבל נחסמתי לצמיתות בשל
התץנגדותי, לדברי האבל והרות רוח אשר נשמעים שם מדי יום, אמרתי לא שמתי עצמי לשופט
על הארץ, אבל מוטב שאיני ישתוק למחזות אשר ראיתי שם כנוים לא הוגנים נימרול של ילדים.

אני מטבעי אדם שרוצה לחוש צדק,זה חלק מאופי,אך אני נכבה כל פעם מחדש מאופי
המר והקשה,של אדם נטול יכולת הכלה והבנה של רעיון, איש סגור ואטום שחוסם אותך
בש התבטאות אמנם קשה ולא שגרתית, אבל לא מחשיב אותך כאחד האדם אני יתחיל
מן התחלה,מהי דיקטוריה כפי שכתבתי בכתורת.

בעני התשובה איינה פשוטה, ואפשר לתת לה פירושים שוטנים מזווית שונות ומגוונות, כל
אדם לפי השקפתו, אבל דבר אחד הוא ברור שליטה מצד גורם יחיד שכל הכח מצוי בידו.
שהוא זה שדמנהל את העניינים- טואין אדם אשר יכול להמרות את פקודתו לא משנה כמה
שארותית תהיה ותהיה חייב למלאות את אותו פוקדה כפי שמצווה בחווק שנקבע כמובן

על ידי אותו גורם יחיד ושולט, זה לא חייב להיות אדם אחד יכול להיות ארגון אבל עומד
אחד בראשו שמזיז את הספינה,עכשיו לעניין עצמו, סתימת פיות היא חלק בלתי נפרד
מתנהלות בפורום, הזה דברי שקר נאמרים שם בכמיות על אותם אוטיסטים, נירמול
קוראים לזה, להפוך את אותו ילד לאחד כמו כולם, הראי מה הפשע בעצם? לא נדבר על זה כעת 0

כי לפחות פה זה מובן, אני מצטערשלא הצלחיתי להעתיק את מה שכתבתי לפה כי פשוט נחסמתי.
וזה נחמחק הייתה הודעה יפה, עכשיו נתחיל בגישה האווילית של הפסיכיאטרה הראי אלו שוחטים
שלא דוחטים פרות /ותרנגלות, אלו שחוטים ילדים בני יומם על רקע הפרעה כזסאת או אחרת, אם לא פיזית

כםפי שהיה נהוג בעבר וגם היום נתקלים במקים מסוג הזה אלה אונס נפשי, הוקע מהחברה התניתה
תהתניות עדארי להיות חלק מקגוצה, כל פזילה מן הנורמה הוטפכת לפשע בלתי ניתן לסליחה, ידים לא
נחות לרגעי מרבצת תורתם אשר מנומקת בצורה אניטלקרוטלית מוזיפית כפי שגדולי הרוצים נהגו לעשות.

הכל הולך על פי ספר חוקים שאתם בוודאי יודעים את שמו, אני פוצע נפש, חולה רוח אשר נדרף או רודף
אחרי החברה בלבן, אשר נלחם על שארית חיי בתור אדם שיכול לקורא לעצמו אדם, אייני חיי שאלתי את עצמי?,אם כן למה כולצאים אותי כמו שכולאים תרנגול בתוך כלוב? מסעים אותי אל בית המשחט וקוראים בשמי הוי שוראים בשמי, נתנאל הפי די די חזק אצלך, אין תרופה למרפא איך לנו טיפול אטדר מתאים לך.

אז בצורה נעימה נזורק אותך על מכונת הקציציה נשליך אותך אל מותך אשר במילא היה קרב ובא, חרוף אשר אחריו בא החורף, רפאו עצומתך ידידי אב התעלולים, אז שיקפאו מי שמנו לעזרה לך? אין בידנו כלי
חוץ מן המוות, מותך היה לנו לסעודה כך נהוגו בי הושטים הללו, חסרי נתינת חסרי לב בקרבם, אייני בא בטענה להורי, אשר כל נמעשים היו מכוונת להטיב ולעשות לי רק את הטוב אשר הם יכלו, מכות או צלקות

על נפשי וגופי, לא ירגעו אותם הם ירצו לתלוש את עיני, לעקר אותי כמו שמעקרים פאר אשר אינו יכול
לתפקד, כמו סוס מרוץ עיפתי מחיי, יזרקו הן בשולי המסלול, סוסים יעלו עלי ויכו אותי כפי שעשו מאז או מתמיד,הנני חולי במחלה שאין לה מרפא, הנני אוטיסט ואתם הורים יקרים, אני לא יארך ויכתוב פה מגילות.

ואת הגיגי חסרי התוכן יכתוב על גבי עשרות עמודים, כי את דברי תזרקו לא תשמעו אל קולי, לא היה דו-שעח או דיון, אייני ראוי לזה כלב אשפתות אני, אשר בפח עדיף שיחטט מאשר יאכל אי פעם אוכל מידי אדון רחמן, אין רחמים על השונים ועל הזוים, על המצורעים כמו ימי הבניים אותי צריכים לזרוק אל בית חולים מיוחד.

הםפסיכופתים יקראו לו, אין בידי רחמים למי שאין בידיו לב פועם להרגש את צעקתי, אין בידי רחמים לא לזקן
ולא לזקנה, לא לילד ולא לילדה, הנני אדם אשר בחיים לא היה ובחיים לא אהיה, אני סך הכל מאושר מה שיש לי, הבידידות לא מפריע כי מצראתי לי חבר כי מצאתי י לי אח, איתו אני מושחח המסרים שמ גור
אדם רב חבד, שלקח רוצח כמוני והפכו לחבר ולו אני מודה כל כך מודה.

עכשיו לעניין הורים, הראי אתם כמו שוטים מקשבים ללחש המכשפים אשר מתחפשים בערומיומיות
ותחבלות כאין קץ לתיחכום הרב, ומאמנים לכל דבר אשר משמיע פיהם מלא השנאה, מלא הכעס על היותנו
לא כמוהם, הם שונאים את כל מה שלא בצעם/ את כל מה שלא הולך לפי מתכונת קובע אשר אותה הם קבעו מראש, והם אלו שילחטו מתי לשונת את התכנית שנקראת נירמול/ הכחדת האוטיסטים.

תנו לילדכים כדורים, תסממו אותם, דחפו להם לגרון את דברי האבל והרשעות של הפסכיאוטרים
דיברו איתם שפה יפה או מתוקה,אשר הם ילדכם אשר אהבתם עד כדי שהיתם מכונים לא להחליפן באחר.
שבלכם משאלת לב שאני יעלם מן העולם, שנאה בעניכם, אותו פורום הורים לילידים מיוחדים, מלאים בהורים שטופי מוח., עבדים נערצים של המערכת העקומה, חסרי יכולת דעת והתווכחות וניול של דיון.

ללקני פשעיםפ, מלאי טובות יש להם אחד לרעיו אבל כאשר אדם אשר אינו בא מן השורה ,מן קו
אשר הולך בקוום שלהם, הם הולמים בו בטיפשים, זורקים ארותו כלא היה אדם, משתקים ומחוקים
הודעתיו כאלו היה דבר פשע נתעב, אייני בא בטענות לא לשלומית לא לדינה לא לגור לא לארנה לא לענת, ולא לשאר החברים אשר מבינים מי הם אותם אנדשי רוח אנשים אציצליעם שכמותם אין יותר.

שיכולים לקדם את החברה באין שעור,מחבורת האפסים הנרקסטית הבמית- החסרת כל
יכולת יצרתיות אין לה חשיבה מתפרסת הם חושבים בקו ישר, לא מעלים בדעתם שאנו בני
אדם שונים אך לא חוליםפ, אז לשאלנו מהי דיקטטוריה? העולם הזה הוא דיקטטוריה במסווה.

של דימקרטריטיה ונאורות, שוטים היו בני אדגם משחר היסטוריה, עד שקמו ראנשים בעלי גדלות
רוח ושינו קרצת מעוולות האנשים בעלי הנבערות- והטיפשות האין סופית כדברי אנשטיין" משחר היסטוריה מוחות ניחותים התנגדו באלימות למוחות גדוליפ" זה מה שיש לי לומר, ,,

נתנאל 147

New member
המשך

בקשר להורים, אני סך הכל ניסיתי לתרום להם מנסיוני בתור אדם אשר נמצא בעצמו
באותו מצב,במקום לנסות להבין את גישתי הם זרקו אות, לא נפגעתי באמת שלא אבל
הרגשה שדבריך לא נשמעים רק כי אתם לא מששדר על אותו גל, מראים לי עד כמה
בני אדם טיפשים- ורעים.

עכשיו בקשר עלי?, בני אדם הציבו לעצמם אבי טיפוס של האדם המושלם, שמה לעשות
אני לא אחד מהם, אפשר לומר שיש רבוי של אבי טיפוס של אדם מושלם,אבל ברור אני לא אחד כזה.
פרובקטור- כותב דברים קשים מאוד ולא מתחרט לרגע, ללא שום רחמים, יודע לשחק בני אדם.

ולהתאם אותם אל השקופתי, אני לא עושה זאת כדאי להרעות להם, אלה כדאי ללמדם
על להציב מראה מול פניהם, קראו לנו ילדי "הפיות" "מלאכים" "נשמות גבוהות" אני לא עונה
באופן הקובל על אף אחד מהגדרות האלו, יש שיראו בי פסיכופת- סדיסט- נוכל ורשע.

אלו, הם הרגשות שאני סוחב עד היום, אני יסים אם משפט" שנולדתי חשבתי שהיה לי טוב בעולם,שבו אני הוא אדם כי נולדתי אדם, אך מהר מאוד גילתי, שינם סוגי של בני אדם, אשר נחשבים יותר ונחשבים פחות
גילתי שאני משויף לסוג נחות, זה שלעולם לא יקבלו אותו בתואר אדם שלם, בתור אישיות משל עצמו, אני חפץ

וכמו כל חפץ כאשר הינו מתישן זוריקים או משתמשים בו על מנת ליפות את הבית או לצרכים שונים בידי
אותו אדם שיצר את אותו חפץ, משמע אני לא אדם ואיני חיה אין לי זהות ואין לי נחמה חוץ מהיותי חושב בעל תבונה,נוטה לומר את אשר על ליבי בלי שום הכוונה, ככהסתם בטבעיות אומר את מה שאני מרגיש בלי שום,חרטה על שום דבר אשר אמרתףי נותן להם לאכול אגרוף בםנים, בעיטה בצלעות, שובר להם כל עצם.

בגוף הם בוכים,מתחננים שהפסיק, אם המילים, כאבם גדול אשר פי נפער וממנו יוצא לא דבר מתוק.
אלה חמוץ מ שורף להם בגרון נושמים אבק- אחרי שאני מסיים את דברי, הם אוחמרים די אותו נזרוק הנכלא

אותו נשפוט ללא רחם כעל מליתויו הגסות הלא מתחשבות הלא חברתיות ונורמטיביות, ואני כמו אבן אני לא מרגיש דבר, אין לי אהבה ואין לי אח או משפחיה,סך הכל אדם שנולד
בלי שום כוונה, על עולם של מלחמוןת- ושנאה על מי שאני כשונה, כחבר תבונה כחסר כישורים

חברתיים כחבר נשמה נכונה, לכן אני דחוי לכן אני מרועב- אסור לי לטעום את מה שלא שמו לי בצלחץ.
את מה שלא הגישו לפני מרוצונם החופשי כך זה, שאתה אדם לא חופשי שאתה כלוא בגוף חולני בין
אהבה- לשנאה, בין מנוות לתקווה, אלו הם חיי ולא יודע אם אשרוד עד מחר" כתבתי את זה עכשיו אמנם זה מכוער ולא יפה ולא נהדר, אבל זה מה שאני מרגיש וזה מה שחשוב היה שלום עולם, היה שלום אדם

היה שלום חבר שאבד בטרם עט לא פישי אלה נפשי , נחסמות דרכי בעולמי נחסמות דרכי בעולמכם חברים
היה טוב אני מבטיח,בעולם אחר שבו האדם היה מאושר בהיותי אדם בעל לב- ולא בגלל היותי כמו כולם בא
מתבנית נתונה, בעל צבע /טעם/ וצורה דומה/ או אותו דבר קשור באותה חברה, היה שלום ותודה..

arana1

New member
למה ציפית ?

מי שחסמה ומחקה אותך שם נאבקה להשליט גם על הפורום הזה גישות כחניות, חסרות רגישות ונטולות הקשבה או אכפתיות לכל מה שלא זהה בדיוק לעצמה
כשהיא נכשלה בכך היא הקימה מקום שבו כל ההורים שמפחדים להקשיב לילדים שלהם מצאו בו מקלט
מקום שבו רק לגישה ה"מקצועית" יש משקל כי בדיקטטורה סמכותיות חשובה מעובדות

מציע לך לא להתרגש ולא להעלב, למרות שזה מרגיז ומעליב, כי ההיסטוריה מלמדת אותנו שלמרות למראית עין לכחנות יש יתרון ומוצקות שאין למי שמבקשים הבנה המושתתת על דיאלוג הדדי בסופו של דבר הפשיזם תמיד משמיד את עצמו
ולו בגלל שבסיס קיומו הוא פרדוקסלי בטירוף

דיקטטורה לדעתי זה כל נסיון לכפות על אדם אחר את זמנך וקצבך וכיוונך ללא שום הקשבה לצרכיו
מדובר בסך הכל בביטוי לאגואיזם חסר ערכים וחסר רגש וכבוד לקיומם של אחרים
דיקטטורים נופלים כי הם עיוורים
אז אל תדאג ותעסוק בעניינך
ותניח למי שרוצה בכך להירקב במיץ של עצמו

נתנאל 147

New member
לא ציפתי להרבה

אני, לא ידעתי עד כמה המצב שם חמור, ניסתי לעזור להם לתת גישה אחרת0
אבל כמו המשפט הידוע " מטעיות לומדים",הבעיה לא בפורום עצמו אלה זאת הגישה
הרווחת כמעת באופן בלעדי, אתה לא חושב אראנה?,אני לא נעלבתי מהם הם לא
הזיזו לי.

אני נפגע מהיחס הכלכלי של בני האדם, לא רק ברמה אישית,אלה ברמה גלובלית
קשה לי לראות איך אוטיסטים סובלים, איך בעלי נכיות סובלים, זה עושה לי רע.
זה שהם דחו אותי שם זה לא מה שעציב אותי, אלה שאין לנו מקום בחברה הנטית.

ולא בגללנו כי הם רוציים, אני מתחיל להבין קצת למה אתה חושב "שנטים הם חרות"
אני חושב שבני אדם הם די רעים, אבל כמו שאתה אומר יש סוגים של בני אדם שזה יותר
בולט אצלם, ככה אני חושב,אני לא רוצה להכליל אבל הרגשה שלי שאדם נורמטיבי0

לפי הגדרה המקובלת, הוא לא פתוח לחברה שלא הולכת באותו ,נקודת חשיבה כמו שלו,
ולא היה מוכן לשמוע אפילו דעות אחרות, שזה הכי גרוע, מה אני עשיתי רק הבעתי את דעתי.
לא ניסתי לכגפות אתה על אף אחד, רק לומר מה אשר על ליבי, וזה מה שקיבלת.

אני לא נעלב כפרט אלה כלל אני מרגיש שאני שייך לקהילה האוטיסטית וצריך ללהלחם בשבילה וגם בשבילי, אני לא מתייחס כםפי שאמרתי לך לכל אמירה של אדם,.

אבל לעיתם, זה קשה מכדאי לא לספוג את זה ולהרגיש כאב,זה דעתי אני לא הכרתי
אותה,גור הזהיר אותי, לא ידעתי שהמצב שם עד כדי כך חמור, אז למדתי לקח לא מתים אלה
מתכשלים.

תודה על התגובה אראנה, זה עזר לי0

arana1

New member
כן ברור, כאמור, מוטב לשמור מרחק

הם לא יקשיבו לך שם ולא מעוניינים ללמוד על אוטיזם אלא רק על הדרך הכי קצרה והכי מהירה להכחידו
את מידת הרחמים והסלחנות אפשר לאמץ דרך ההבנה שהם פשוט לא מסוגלים
זה מעבר למה שהם יכולים
ובדיוק כמו שאיננו אמורים לשפוט אנשים הלוקים בשכלם על שאינם מוציאים מאה במבחן כך אנחנו אמורים לקבל גם את העובדה שיש אנשים שאין להם בעצם כל ברירה אלא לעשות רע

אני מבין אבל המצב באמת רע

כי, זה לא אנשים שאין להם ילדים אוטיסטים, בעצם הם הורים ושהם אומרים "הייתי רוצה להחליף את ילדי/ לשנות אותו"
זה מאוד כואב לי, את האישור מאבי קיבלתי שהוא לעולם לא היה רוצה לשנות אותי וגם מאמי אז אני נורא
שמחתי, הם רוצים לעזור לי ושהיה לי טוב לא שאני היה שונה,זה ממש חשוב לא לשנות בני דם כי זה לא
נוח לך, זה ממש רוע כמו שאתה אומר.

הנושא הרבה יותר מורכב

כי ההורים חושבים שאנשי מקצוע יודעים מה הם אומרים וכאן מתחילה הבעיה כי הם לא בדיוק יודעים, באקדמיה למדו שאת האוטיסט צריך לנרמל, ושהם מגיעים לבתי הספר
גם של החינוך המיוחד כל התוכנית היא לשלב להיות כמה שיותר כמו כולם, ויש לחץ על ההורה בנושא,
ואז הילד מתחיל לסבול וכתוצאה מזה הדרך להתקפי זעם סלולה ואז מתחילים ללחוץ ללתת תרופות, והילד ממשיך לסבול
וכאן מתחיל לחץ ועוד לחץ ולפעמים אפילו לחץ לאשפז..
והכל מתוך המטרה הראשונה שיש לנרמל..

נכון שיטה מקוללת מובילה לסבל של ילדים תמימים

זה כל כך נורא,נקווה,לטוב וננסה לשנות את המצב כמה ,שאנחנו יכולים לפחות.

גור42

New member
הדבר העצוב זה שבוודאי יש שם כמה אנשים שהיו מקשיבים לנו בשמחה

אני מכיר שם כמה כינויים שהיו בקומונה שלי בזמנו. והם הקשיבו לנו. לא תמיד הסכימו, אבל תמיד הקשיבו.

הבעיה היא שכרגע נכפית עליהם הבחירה, בין פורום שנשלט בידי דיקטטורית ABA לבין פורום שבו מקובל להתנפל על כל מה שזז. ובעיה נוספת, זה שלהורים שבחרו בפורום ההוא - ברובם - פשוט חסר את הידע הדרוש כדי להבין עד כמה הגישה השלטת שם היא חולה ומסכונת.

והדרך הנכונה לטפל בבוּרות היא לא לצעוק "אתם טיפשים ואין לכם שום סיכוי להבין כלום", אלא למד וללחנך ולהסביר. רק שבפורום ההוא, המנהלת לא תיתן לנו להסביר שום דבר. ובפורום שלנו, אין אווירה שמאפשרת לאנשים האלה להקשיב, שלא לדבר על ללמוד.

בקיצור - קאץ'-22.

אני עדיין יחפש לנהל דו שיח

אם הורים/ אספים, אם לא בפרום שם אז פה ואם לא פה\אני כבר אמצא לי מקום.
אני מנסה ללמד מנסיוני,אני לא בעל ידע עשיר כמו ענת או אראנה או אתה גור.
אני עברתי די הרבה בגלל המערכת,,אז אני מספר אני ניסיתי לכתוב כבר כמה פעמים.

שם- באופן די נחמד מה אני חושב,,פשוט אין התייחסות וה חבל באמת, נקווה לטוב.
וגם אם הפורום הזה ישר בהמתכונתו הנוכחית, יש פרומים אחרים והם לא האנשים היחידים בארץ/ בעולם.
אז אני עדיין ישאר אופטימי.

arana1

New member
כמו שגם נתנאל ידע להבחין ואתה מפספס לגמרי

אז בפורום הזה עולים גם הרבה מאוד הסברים מאוד מנומקים ומפורטים שלא מעט אנשים יודעים למצוא בהם אלטרנטיבה ראוייה למבט הפסוודו מקצועי,
הבחירה שלך, כמו זאת של רוב ההורים ורוב האנשים, לתייג את המאמץ הכל כך קשה ולא נתמך (בלשון המעטה) הזה כ"התנפלות על כל מה שזז" לא משפרת את המצב בכלל,
בדיוק להפך,
בחלק מהמקרים, נכון מאוד לומר, לדעתי, שיש דברים שאנשים נורמטיבים לא יכולים להבין, וטוב לומר כך כי זה פותר אותם מיסורי אשמה שאין להם הצדקה ומאפשר סלחנות הדדית,
במקרים אחרים,
נכון לאדם שכוונתו הטובה מנוצלת שוב ושוב לרעה בצורה הכי משפילה לבטא יאוש מוחלט, שיתכן וצריך שיהיה לו גם ביטוי פרגמטי, מיכולתה של הסביבה הנורמטיבית לא להבין אוטיסטים אלא סתם לנסות ולו במקצת להפסיק לעשות להם את המוות לשווא

אורלי791

New member
אני לא חושבת שיש כאן מלכוד כזה

מהניסיון שלי ראיתי שמי שרוצה לשמוע, ללמוד ולהבין ינסה וימשיך לנסות
ולא משנה כמה רעשים, וויכוחים ורגשות "שליליים" ישמיעו לו ברקע.
הוא אולי יעשה פסק זמן אבל יחזור וימשיך לנסות להקשיב ולנסות להבין.
לעומת זאת מי שברחו למקום אחר כי לא נעים להם לשמוע כאן כמה אוטיסטים מתווכחים או מתלוננים,
הם אנשים שלא יקשיבו באמת בכל מקרה, כמה שתנסה להסביר
וכמה שתהיה נחמד ואדיב ובעל סבלנות אין קץ
הם לא יעשו אצלם את השינוי, אולי הם לא רוצים, אולי הם לא יכולים.
אני מכירה אנשים כאלה מהעולם האמיתי ומהעולם הוירטואלי
והם יכולים לסבול את נוכחותי ונוכחות אנשים 'שונים'
כל עוד אנחנו נחמדים כל הזמן ומשחקים לפי הכללים שלהם ולא מביעים רגשות שליליים,
אבל הם לא משנים את הגישה והדעות שלהם והאמונה שלהם שיש פגם בלהיות שונה,
והאמונה שלהם שצריך להיות כמו כולם
ולא משנה כמה תנסה להסביר להם יפה ובהגיון
וברגע הכי קטן של ביטוי רגשות של כעס או תסכול הם יברחו ממך או יזרקו עליך את כל האשמה.
זו הסיבה שלדעתי עדיף להתמקד במי שכבר כאן,
כי יש כאן כמה הורים שרוצים לשמוע, הורים שלא בורחים
גם קוראים סמויים פסיביים.
מי שברח לא צריך לרוץ אחריו הוא לא היה מבין ולא היה מסכים איתך.
תראה את אלה שברחו מכאן, חלק מהם היו כאן כבר אתה אומר שאתה מכיר אותם.
למה הם לא שינו את דעתם? מה בדיוק הם שינו בגישה שלהם בעקבות ההסברים שלך?
ואתה יודע שאתה יודע להסביר יפה בהגיון ובצורה מובנת וברורה אז הבעיה לא אצלך
ולא של מי שכותב כאן גם לא של אלו שצועקים מאשימים או בוכים.
הבעיה אצל אלו שברחו, לא יעזור אם תהיה חייכן ונחמד או כועס ומתלונן, זה לא ישנה אצלם כלום.
לדעתי עדיף להשקיע במי שכאן ולא בלהחזיר את מי שברח.

אהבתי את התגובה שלך בעני היא נכונה

אנשים לא אוהבים לשמוע ביקורת ( רובם) לכן הם מתנגדים לדעה שלנו, וכאשר הם לא יכולים להתווכח או לדון
אז הם בורחים למקום שיכל אותם ובלי"בילבולי מוח", זה דעתי.

זה נכון, אבל אפשר לשים לב שכמעט ואין כאן

הורים, והורים שרוצים לחשוב אחרת ושונה מפורום הדיקטטורה נמצאים ממש במיעוט,
וכמעט ואין בנמצא הורה שמעז לכתוב את מה שלא אוהבים לקרוא, ואם כבר נמצא הורה כזה
אז נכנסים לכאן אותם גולשים שברחו{לפורום הדיקטטורה} על מנת להתנגח ולעקוץ כאן,{רק לצורך זה הם כאן לבדוק מי מעז חס וחלילה לכתוב נגד המערכת},
ושיש עקיצה על מנהלת למחוק אותה והיא לא עושה זאת, אז איך אפשר לכתוב כאן, ויותר נכון מי מהורים שחושב אחרת בעצם ישאר כאן?
כנראה אלו שיש להם מטרה להמשיך ולסנגר על המערכת ועל אנשי מקצוע,לפרסם ולעודד לפנות לעמותות {שלא עושות בעצם כלום אם באמת צריך אותם}.

אורלי791

New member
אני חושבת שיש כאן הורים

אולי לא הרבה אבל יש.
גם חלק מהאוטיסטים הבוגרים שכותבים כאן הם הורים.
לדעתי לא חשובה הכמות של האנשים, יותר מעניין התוכן של הדברים שנכתבים.

עיינתי קצת בפורום השני המדובר,
נראה לי שבשני הפורומים רמת הפעילות וכמות המשתתפים דומה,
זה לא שיש שם יותר אנשים מאשר כאן,
רק ששם יש הורים בלבד ופה יש גם הורים וגם אנשים בספקטרום שאינם הורים,
אני חושבת שכאן יותר מעניין והדיונים כאן מגוונים יותר
אני נכנסת לכאן לקרוא הרבה יותר מאשר לפורום השני,
כי הפורום השני נראה לי בעיקר כמו לוח מודעות ומידע טכני על טיפולים, תרופות ביטוח לאומי, מסגרות לימוד,

לדעתי הכמות של המשתתפים לא משנה הרבה, אני קוראת קבוע בכמה קהילות וירטואליות פעילות
שלא עוסקות באוטיזם, סתם כמה בנושאים אחרים שמעניינים אותי,
יש בדרך כלל אותה כמות משתתפים קבועה כמו כאן והם מדברים בינם לבין עצמם
מי שרוצה יכול להצטרף ולפעמים חוטף על הראש יותר ביקורת רק כי הוא חדש.
וזה נשאר פחות או יותר אותה כמות של משתתפים
כל העניין הוא כנראה כמה ועל מה הם כותבים שם כדי שיהיה מעניין ופעיל.

אם נכנסים לכאן אנשים מהפורום השני רק כדי לעקוץ זו בעיה שלהם.
בתור קוראת, זה נראה לי מאוד עלוב מצידם,
כי מי שחכם לא מבזבז את האנרגיות והזמן שלו בלהכנס לרגע ולברוח ולעקוץ פורום שכבר לא רלוונטי בשבילו.

וגם אם לא ימחקו אותם,
מה שחשוב זה מי שכותב כאן קבוע את דעתו והוא זה שנותן כאן את הטון
והוא זה שיכול ללמד ולהשפיע.
מי שנכנס כדי לעקוץ ולברוח הקוראים שוכחים אותו מהר, הוא לא ממש מעניין את רוב הקוראים.

גור42

New member
נתנאל, המקום ההוא הוקם בדיוק כדי שלא "נבלבל להם את המוח"

זאת הסיבה האחת והיחידה שהפורום ההוא קיים.

ואכן הזהרתי אותך. אני מקווה למדת את הלקח, ולהבא כשאני מזהיר אותך בקשר למשהו, תיקח אותי יותר ברצינות

אני אוהב לטעות

אני ל,א חושב שאם בדיעבד הייתי חוזר לאתמול ,לא הייתי נכנס לשם.
אני סקרן רציתי לדעת מה קורה שם,נכנסתי ראיתי ולמדתי לקח כלשונך.
זה עדייף מאשר לא להתמודד ולא לדעת מה קורה זה לפחות דעתי.

ואגב גור אני כתבתי לך בפרטי,שאני לוקח אותך ברציניות ואני יודע מה הולך שם.
אבל הייתי חייב לבדוק את זה בעצמי,לראות עד כמה "המפלצת נוראה" לכן עשיתי
מה שעשיתי, כמו שנאמר "הסקרנות הרגה את החתול" הייתי חייב לבדוק אבל כן.

צדקת ואני חשבתי שאתה צודק לא הטלתי בזה ספק, אבל הייתי חייב לבדוק- בעצמי.
אגב הודעה שלי פה הארוכה זה לא ממש קשור לפורום שם אלה בכלל להתנהגות של בני
האדם"הנרומטיבי-והמערכת", אין קשר ישר בין מה שעברתי שם ,למה שכתבתי אלה זא הרגשה כללית שאני סוחב
אותה,מקווה שזה היה מובן.

אותם הורים שרצו אחריה לשם

החליטו לרדת גם עלי כי אני כידוע לקחת על עצמי להזהיר הורים, לחשוף ולעזור לכל אותם הורים, ואני מצאתי עצמי נפגעת כאן על ידם, מתי שאני כותבת כאן דבר מה הם נכנסים להתנגח בי,
מדוע? יש להם שם את הפורום להביא את הסינגורים שלהם ואת האהבה הגדולה שלהם למערכת, לאנשי המקצוע, למסגרות החינוך, מדוע לרדת דווקא עלי,
אז יש לי תשובה אני מפריעה להם גם כאן!
אבל שלומית המנהלת אותה אני לא מבינה שאדם פוגע בגולש בצורה כל כך חסרת טאקט וחושף תכנים מקומונה סגורה לא להתחשב ולהתעקש לא למחוק את הפוגענות,
אז כן לצערי גם כאן התנהלות לקוייה!!
אני חשבת שאני יכולה לתרום להורים כאן שמגיעים לקבל עצות ועזרה עשיתי זאת ואני עושה זאת {על אף הניסיון לצייר אותי כחסרת אמינות}, גם בדף הזה
ראיתי הורים שזקוקים לעזרה ועצה בונה אבל אני נמנעת כי אני אקבל העלבות מאותם גורמים שוב,
פי ניסתם בצורה בוטה כל פעם מחדש שאני מנסה לתת עצה ולפקוח את העיניים להורים והמנהלת לא רוצה למחוק שפוגעים בי {מאוד מעניין מדוע},
והיות שהשרשור לא נמחק אז אני מראה שוב כיצד ניסו{וזה לא מקרה יחיד} לסתום את פה ולהשמיץ אותי ורק כי אני מנסה לעזור להורים אחרים!!
[URL]http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?ForumId=612&MessageId=178050231[/URL]
לא מדובר רק באותו גולש{שהבאתי בקישור} יש לצערי עוד גולשות שמאוד פעילות שם בפורום הסנגור שלהם על המערכת את אנשי המקצוע ,
והחמור שהם משחקים בשני כובעים והורה בראשית דרכו לא יודע שהוא נכנס לשם שהם ממש לא לצידו אם הוא מגיע עם תלונה על משהו מהמערכת
הם מגלים כביכול הזדהות אבל כמי שמכירה טוב את אותן גולשות זה משחק לא יותר!!

מצטער על השגאיות כתיב והפיסוק

ואולי חוסר הריטות -ואולי עילגות ,כתבתי מהר ,את מה שהרגשתי ולא בדקתי.
את אותם טעיות כתיבה, אז עמכם סליחה מקווה שדברי ברורים פחות או יותר.

למעלה