מה היא אומרת??

true one

New member
מה היא אומרת??

ז'לום לכם!!...אני חדשה פה בפורום, וואלה נראה לי אחלה פורום שבעולם... עכשיו, יש לי שאלה...מקווה שתוכלו לעזור לי לענות עליה, כי אני לא ממש מצליחה...אתם חושבים שיש מצב להתאהב בבן אדם שכל הזמן שאתה מדבר איתו זה באיי סי קיו נניח, או בטלפון?... יעני, יש מצב זו אהבה?...לאהוב מישהו שאתה מכיר רק מהאיי סי קיו ומהטלפון? אני אשמח לקבל תגובה, דעה...משהו!!... יומטוב:))

Xboy123

New member
ז'לום גם לך ../images/Emo13.gif

גם אני קצת..(קצת?) חדש פה.. אני אגיב למרות שאני בן ולא בת
כל אחד חושב משהו אחר אבל אני דיי מאמין בזה. היו לי המון קשרים באייסיקיו שהפכו לקשרים של יותר מידידות. פעם התאהבתי במישהי שהכרתי רק במסנג'ר
(יודעת מה זה?) וגם התאהבתי בבנים מהאייסיקיו.. או שסתם נדלקתי.. אבל עבר לי אחרי כמה חודשים... כשלא יוצא מהקשר כלום... טלפון? לא יודע כי בטלפון אני לא נוגע הרבה(5 דקות באוזן ואני מתעייף מזה כבר
) עצות? אם את מכירה את האדם מהאייסיקיו הרבה זמן ואת בוטחת בו, אולי כדאי שתיפגשי איתו

true one

New member
אממ..

כבר נפגשתי איתה פעם אחת...וזה היה מאוד שונה מהשיחות שלנו באיי סי קיו בטלפון בגלל זה אני מאוד מבולבלת כי אני לא יודעת אם אני מאוהבת בה או שזה סתם משהו...

James Hammerton

New member
אני חושב שכן

כי אהבה מרגישים כלפי תכונות אופי של אדם ולאו דווקא כלפי המראה החיצוני. אייסיקיו או טלפון בהחלט יכולים לעזור ולהעביר לנו תמונה על האופי הפנימי של אותו אדם ולאפשר לנו להכיר אותו בצורה די טובה. אז להתאהב בבן אדם אני חושב שאין בעיה, השאלה היא מה יקרה לזה אחרי שנפגשים ואת תראי איך הוא/היא נראת ואיך היא מתנהגת בשיחה פנים מול פנים או בכלל "במציאות"...

תפוזית3

New member
לפי דעתי זאת אשליה........

כי אחרי הכל ואחרי כל השיחות אתה עדיין לא יכול לדעת מי זה או מה זה כי הוא יכול לחרטט אותך בלי סוף.!!!

James Hammerton

New member
נכון אבל

אפשר לעשות את אותו הדבר גם כשנפגשים. וגם יצאתי מנק' הנחה שמדובר באדם הגון ולא דו פרצופי, לפעמים אפשר לעלות על זה גם משיחות באייסיקיו/טלפון. חוץ מזה שבמקרה הזה מתאהבים בדמות האדם שמצטיירת לנו בראש, גם אם יכול להיות שהיא לא לגמרי נכונה. לכן זו אהבה (כי מרגישים אהבה כלפי מישהו), אבל אולי היא תהפוך לאכזבה (בגלל זה אני ממליץ שכן להפגש כדי לברר את זה).

true one

New member
הבנתי אתכם...

תודה רבה על התגובות...:)) נראה איך אני אפתור את הסרט הזה כבר...

תשובה, אני מקווה

אהבה ומשיכה מורכבות מהרבה דברים בכמה רמות. בטלפון ואיי סי קיו המשיכה היא בעיקר אינטלקטואלית, הבן אדם מעניין, כיף לדבר איתו, בנוסף, יש לו "קול יפה" או "קול מושך". אבל זה בדרך כלל לא מספיק, כי כשאת עם בן אדם את גם רואה אותו שזה אומר: -איך הוא נראה, מנסים לפעמים לברוח מזה אבל מראה של בן אדם קובע כל כך כל כך הרבה. -התנהלות, שפת גוף וכדומה, פתאום יתברר לך, אויש מזה, היא מגושמת לגמרי וזה עלול ליצור סלידה אצלך. מקווה שעזרתי קצת, אני רק יודע שאסור לקפוץ למסכנות אחרי דיברוים, לי זה קרה פעם וזה לא היה טוב כי החלתנו שאנחנו יחד וכשנפגשנו זה ממש היה לא זה בדיוק בגלל אותם דברים שציינתי... מקווה שעזרתי, דברי איתי

או כמה שזה נכון

תקשיבי לסיפור הזה... אני יצאתי עם מישהי בשם ע. במשך שבועיים ...בקיצור לא הסתדרנו והיא פגשה מישהי בשם מ. אני כל הזמן התקשרתי לע. כדי לדעת אם יש סיכוי שנחזור להיות ביחד ויום אחד קיבלתי טלפון מ מ. מאז אותו טלפון מ. נדלקה עליי קשות!!! דיברנו ומאז אנחנו ביחד 26 חודשים!!! אז כן יש מצב להתאהב דרך טלפון מחשב מכתב וכיוצ'...

SarcaSeriouS

New member
למה זה שלח לי? מישהו יודע אולי?

מנסיוני האישי, יצא לי להפגש כמה פעמים עם אנשים שדיברתי איתם באינטנרט לפני. כלומר, כביכול הכרתי אותם. למה כביכול? כי הם הציגו את עצמם בצורה הכי טובה והכי חיובית. אני לא מאמין שרק דרך האינטרנט אפשר להתאהב במישהו. או דרך הטלפון. אמנם דרך הטלפון אפשר יותר ללמוד על הבן אדם אבל כל עוד לא נפגשת איתו פנים מול פנים אתה לא יכול להכיר אותו ממש. כל אחד יכול להמציא סיפורים ולכתוב שהוא כוסון בלונדיני עם עיניים כחולות (ויסלחו לי אלה שבאמת נראים ככה...). וזו דעתי! ושלכם? ד"ש.

למעלה