מה היא אהבה מאוחרת,,

מה היא אהבה מאוחרת,,

השלם את המשפט --------------------------- האם בגבורות כבר לא,,,,,,,,,,,,,,,, החטייארים עדיין,,,,,,,,,,,,,,,? הוא לא אשמאי זקן הוא,,,,,,,,,,, בתמונה,,מה הוא אומר לה,,,,,,,,,, ומה היא אומרת לו,,,,,,,,,,,,,,,, אתם מוזמנים להוסיף עוד כיד הדמיון,,,,,,, שיהיה לנו שבוע שכולו רק בטוב וב-

מהי אהבה מאוחרת?

מהי בעצם אהבה? יש על כך תשובה? מה שכן אני יודעת שאין לה גבולות של גיל...ונכון חטייארים חטייארים,אבל הראש רוצה רק שהגוף בוגד א ב ל עם קצת דמיון, העזה, פתיחות ניתן לגשר על כך....בתנאי שלא מציבים רף גבוה כמו להמשיך לתפקש כשהיינו צעירים...בעצם יש בכך יתרון.....המשחק המקדים מתארך ...לא ממהרים ששמוליק יפול..[הוא בלאוו הכי נפול] וזה נותן מרחב לליטופים הדדים, איך כתבה פעם שושה נשיבוקים..

ben 911

New member
ערד', ברשותך אני חייב להתעכב רגע על...

"...לא ממהרים ששמוליק יפול..[הוא בלאוו הכי נפול]". זה משפט החוזר על עצמו כמעט מדי ערב.. יש משהו שאת רוצה לספר לנו? אני מקווה שיוצא סיירת מפכל עדיין יודע לתפקד את ה-"בזוקה" שלו.

נילקחים בחשבון שיקולים שפעם היו

זניחים..הכוס תה שהוכן בבוקר, תיקונים קטנים בבית, אפילו סתם טיול בחוץ יד ביד מקבל נופך אחר ...לא צריכים טיולי אתגריים ..והבית מלון הכי נעים הוא בבית ....כנ"ל האוכל..לא חייבים להחשיך את החדר כדי שלא ייראו איך הזמן עשה את שלו ומקבלם בסלחנות כרס רופסת, וורידים ברגליים, עור שכבר לא מתוח...כי זה הדדי...אה! אין חשש להיכנס להריון..

רוב השיחות נסיבות על הנכדים

המשפחה מתרחבת, לא כועסים שלא קיבלנו זר פרחים ביום שישי...הרי הוא הביא את התרופות מקופת חולים, מחוות של אהבה חיבה ואיכפתיות משתנות..כמו אחרי נשיקה לפני יצאה לעבודה שמלווה בתזכורת ללכת לד"ר שפירא...מגלים סבלנות לנוכח שהייה ממושכת בבית שימוש מה לעשות? עצירות, פרוסטטה..

מתרגלים לנחירות [בעצם גם צעירים נוחרים]

ומקבלים בסלחנות כל נפיחה/גראפס שמשתחררים לאויר החדר,,,,אוכלים גם דל מלח סוכר ושומן לצורך הפגנת סולידריות בגלל דייאטה שהרופא קבע....והכי הכי בסיומו של יום להיקלט לתוך זרועות גם אם כבר לא כל כך מגוננות אבל חמימות ואוהבות....

הזקנה המכוערת

הזקנה מכוערת אמרה לי פעם דודתי בת ה79 שבאה לבקר את אמא בבית החולים וגם אני ראיתי את זה לאחרונה, ערדניקית את כל כך מתארת את זה נכון ההבנה החמלה בין השניים מחליפים את האהבה הסוערת העדנה והעדינות בה נוהגים זה בזו, מגוננים ומנסים להיות תומכים ומבינים אבל הזקנה עושה שמות לקשרים , ויש אי הבנות שנובעות מהשינויים שבגוף רואה את זה בזוג שכנים שלי , הזוגיות עוברת שינוי האיש השקט והחזק שלצידה עובר שינוי, היא לא יודעת איך לנהוג בו ואז כפי שהיא היתה מגיעה להורי שעזסרו לה , מביאה אותו אלי הוא פונה אלי שהוא מבוהל, והיא איתו ,שניהם חסרי אונים מדברת איתם , מרגיעה אותם , והם עולים הביתה שקטים ,

שוש..את לא יכולה לפנות ישר אלי??אה??

למה הכוונה מפגיז מידי???עוד מעט אחשוב שיש לך חטייאר בבית ואת לא מגלה לנו....

bavi10

New member
החטייארים של היום,תותחי האתמול..

החטייארים של היום הם תותחי האתמול. אני מהמר, שיש לנו,לחטיירים,עוד הרבה מה ללמד את השמנדריקים הצעירים שלפעמים חושבים שהם יודעים את הכל. אין חדש תחת השמש וכבר אמרו חז"ל "לא חשוב הגיל-העקר התרגיל"

ש ר ה לה

New member
באבי חתולי...,כל עוד המחשבה המעסיקה אותך היא

'התרגיל', כנראה שטרם הפכת לחטיאר אמיתי. נראה לי שהמושג הזה "חטיאר", גם הוא הרבה יותר קשור לאופי מאשר לגיל....., המחשבה שעוברת לי בראש, שחתול הוא זה שיעשה לי גרררררררר באוזן ולא הגבר אותו ניסיתי לאהוב ואף יותר מכך, לא נותנת לי מנוח. חתול אחד, מילא. הולך. גם על שניים עוד הייתי מוכנה להתפשר בתנאי שדלת חדר השינה סגורה בפניהם כש....
....כי אני דווקא מחבבת את הולכי על ארבע... עם 14
X שתיים.. זזה כבר נשמע לי הזוי.
מיאו חתולה...

bavi10

New member
גירגורים באוזן

זו באמת בעיה.הרעיון לעשות אהבה עם בן זוג בתוך,מה שנתפש אצל רבים כגן חיות עלול להשמע קינקי ואפילו דוחה.לכן אני זהיר במיוחד לפני שאזמין אורחת אלי,כדי לא להעמיד את שנינו במצב לא נח.זה לא סוף העולם,אני בטוח שיש לזה פיתרון,למשל להיפגש במקום נח לשניים.חוץ מזה,זוכרת את
"אם תרצו אין זו אגדה" בנימה אופטימית זו אזנק למיטה שם כבר מחכים 3
יש לי יום ארוך לפני.

ben 911

New member
באבי..זוכר את הסרט רוקד עם זאבים? ../images/Emo107.gif

ישן עם חתולים..זה דומה.
אני מקוה שאין שם פרעה שים וכאלה.
בוקר טוב כבר אמרתי?

ben 911

New member
אהבה מאוחרת זה...

זה כמו הצתה מאוחרת. זה מניע את הרכב אבל מלווה בפיצוץ אדיר.
האם בגבורות כבר לא.....אומרת המשנה: "בן חמש למקרא" ...דהיינו לתלמוד תורה. "בן שמונים לגבורות", הכוונה שבן שמונים עדיין יכול לתפקד היטב במיטה.
"בן תשעים לשוח"...בן תשעים מסוגל רק להניע את הלשון. (שזה גם לא רע)
החטייארים עדיין......? לא פראיירים.
הוא לא אשמאי זקן הוא.... חוזה המדינה.
בתמונה הוא אומר לה: "סחטיין על הסיליקונים החדשים". היא אומרת לו: זה לא סיליקונים...היום קיבלתי את קיצבת הזיקנה.

למעלה