מה החלום שלך?

ג'יפ וולוו.

כל השאר הרי כזה מושלם........(אייקון של חיוך רחב). בעצם מסוק פרטי...כך אוכל לנסוק לי להנאתי.

מלכה..חלומות הנפש אינם תלויים בנו

בכדי לקבל אושר רגשי..צריך בת או בן זוג שירמה ויעניק לנו את זה.

ע פ ר ל ה

New member
לנפש?

אהבה מלוא החופן,כזו שתמלא את כל הגוף ותרנין אותו. להירשם לחוגים באוניברסיטה כדי להרחיב ידע חוג לציור בערב חדר כושר ויש עוד המון...

לדעתי..שום דבר אינו תחליף לרגש

לאמונה שיש לך מישהו/הי איתך שמאמינה בך ואתה בה..שאתה קם בבוקר אל מירוץ החיים יחד.

הנפש? מלאה בכל טוב....

ומתמלאה לה בכל יום עוד ועוד. רוצה גיפ, לטיולי שטח!!!! (ומי שמכיר אותי...יודע עד כמה אני לא "נערה חומרנית") יכולתי לכתוב את הקלישאה המצופה... משפחה מאוחדת, איש שאוהב ואני אותו, ילדים עליזים שאף פעם לא בוכים, תמיד מקשיבים למבוגרים, שלא הולכים מכות ולא חולים אף פעם, הרבה בריאות ואושר וגם עושר, וילה עם חצר ענקית ובריכה, ושני כלבים מסתתתובבים. וידע נרכש.... וידע נאסף ושיהייה שלום על כל העולם.... אבל ראי עד כמה אני צנועה.... ביקשתי רק גיפ.

בקשה צנועה..לכל הדיעות

רק תגידי איזה דגם את מעדיפה..ואיזה צבע? אהה ורגע.. מי ינהג בו?

Shane11

New member
החלום שלי../images/Emo26.gif

להיות עצמאית ולא תלויה באף אחד ולא להיות חייבת לאף אחד וכמו שנאמר מעלה להיות מסוגלת לגדל את בני ולעניק לו כל מה שהוא צריך ומעבר. זה בתור התחלה אולי בעתיד ..... נעבור שלב שלב אבל אני מרגישה שאני כבר בדרך לשם וכמה שיהיה קשה נעבור את זה.

החלום שלי..לא להיות לבד..

לחיות בסביבה של אנשים שאוהבים אותי ואני אותם..ילדים..אישה..חברים

Shane11

New member
זה מאוד חשוב להיות מוקף באנשים

שאוהבית אותך וכמובן לאהוב בחזרה.

מה שווה לך כסף..תהילה

אם מסביבך יש אנשים אינטרסנטיים..שעושים הצגה שהם אוהבים אותך? עדיף שלא יהיה לך הרבה כסף..אבל את יודעת שהאנשים שמקיפים אותך אוהבים אותך ודואגים לך בגלל שזו את.

sharon30v

New member
החלום שלי../images/Emo26.gif

למלא את החור בחזה באופן כמעט מלא, חור שפתוח הרבה זמן וזקוק לריפוד, עובדת על זה בכל מיני מישורים.... הלוואי, שרון

החלום שלי ../images/Emo23.gif

לחיות מתוך אהבה וחופש. לנהל את כל מערכות היחסים שלי מתוך אהבה, מתוך בחירה. לעבוד מתוך אהבה. לעשות כל דבר באהבה - זה החופש בעיני... לעשות אותו כי אני בוחרת, ולא כי נגררתי לתוכו, ולא כי אני "מחוייבת". לעשות מתוך הקול הפנימי שלי ולא כדי לרצות מישהו או להרשים מישהו מבחוץ. בקיצור - רק לרקוד!
מתקדמת לעברו לאט לאט. זו עבודת חיים, ויש לי הרבה אנשים שמסייעים לי בכך. על כל אחד מהדברים כתבתי כבר כאן בעבר. איך בעבודה עזבתי, וחזרתי לאותו מקום,אבל בגישה שונה לגמרי. כל הזמן בתהליך, יש עליות וירידות, קיבלתי כמה מקלחות קרות בדרך, אבל הן רק העירו אותי והמריצו אותי להתחבר אפילו יותר לחלום הזה. תודה ששאלת

אין לי חלום אחד ספציפי ענק

זה תמיד בה בקטנות בדר"כ מונע לצד החיים.- וגם תלוי בתקופות ובנסיבות. בהתחלה זה היה להגיע לעצמאות ושלמות! ואחר"כ זה היה להצליח לגדל את הילד (לבד)- ולהעניק לו את כל הדרוש (ואף יותר).- יחד עם זאת להגיע לעצמאות כלכלית. היום זה להגשים את מה שאני אוהבת ללמוד להגיע לתואר (נרשמתי) בקיצור....בקטנות כל פעם עוד צעד עוד חלום קטן- רק ככה... חלומות אכן מתגשמים! בדוק!!!

החלום שלי....

שתהיה לי משפחה, תמיד הייתה לי משפחה על הנייר מבחוץ הכל נוצץ ומבפנים... אני רוצה משפחה אמיתית- מקבלת, תומכת, אוהבת ולא צבועה למרות שלאט לאט אני לומדת שלפעמים משפחה לא תלויה בקשר דם, והיום חברים בשבילי הם הרבה יותר ממשפחה.

למעלה