אחרת למציאות הם הופכים...את זמני משקיע יותר,ברגלים על הקרקע. עכשיו לא להתבלב,אין זה אותי מגביל בכלל.רוצה,והרבה...רק שלאט לאט {יותר לאט משתיכננתי}גם עושה...אותותו.וזה כאן...אני,כמרכז העולם. {לפחות בצורה אינטרנטית}...
את אותו אחד שיבוא וארגיש איך פרפרי הבטן מתריאים בחוזקה! את אותו אחד שיעטוף אותי בסרטים של אהבה והוא ירשה לי לחבקו, ללטפו ולהרגיש שהוא קרוב אלי... .... זו שאיפתי לרגע זה... לא יותר מזה.... להימצא בזוגיות! אוהבת וחולמת על זה.... לא רגילה לחיות בלבד... (למרות שגם זה טוב לעיתים!) למעשה, את רוב השאיפות והחלומות הגשמתי בחיי... טוב לי כיום עם עצמי ועם מי שאני שלמה עם חיי ומאושרת מאד מתוכנם! ואני אכן מקווה שאני צועדת בכיוון ובדרך הנכונה להגשים את המטרה! כי אני חושבת שמגיע לי זוגיות אמיתית, טובה, שלמה ובריאה לאחר כל טלטלות השנים, חושבת שהגיע הזמן! כן... בהחלט הגיע!!
אני, על איזה אי טרופי, שוכבת ככה על החוף (בלי דאגות פרנסה וכו'), הבן שלי משחק לו שם בחול לידי. פתאום מגיע איזה חתיך בלונדיני עם קוקטייל טרופי מעולה (רצוי מעוטר באננס ומטריה) - ושואל אותי: "תרצי עוד משהו?" אחחחחחח מותר ככה לחלום, לא? לפני הסופ"ש...