מה החלום שלך?

רחלי228

New member
מה החלום שלך?

מיום שישי, עבוקה בהגדרה מדוייקת של "מהו החלום/מטרה " שלי בחיי.. ואיך ליישם אותו הלכה למעשה. מה החלום/מטרה שלכם? אתם בדרך להגשמתו?

דווקא מאוד קל לי לענות על זה

החלום שלי הוא לקבל את העצמאות שלי בחזרה. לא להיות תלוייה בגבר שלי בכלום! להיות בן אדם שלם לבדי. לעבוד בעבודה טובה ומכניסה. לגדל את בני בצורה האופטימלית, עד כמה שניתן , והכי חשוב להיות מאושרת. אולי לא יפה לומר, אבל עבורי הגבר שלי הוא רק תוספת בחיים, לא משהו שלא מרגישה שלמה בלעדיו.

בן הקשת

New member
משימת חיי

לבנות משפחה מצליחה. להעניק ולסייע לבני האדם סביבי. להשרות סביבי חיים המבוססים על אהבה. לקוח מהצהרת המשימה האישית לי. לקח הרבה הרבה זמן, עד שהגעתי לגיבוש של הדברים בצורה פורמלית על הדף. הרבה מחשבה והתלבטות. לא פשוט העסק, תהליך ארוך ומורכב. להניח את כל עקרונות חייך מקופלים בדף אחד בלבד... ...והמשימה הזו, מנחה אותי לכל אורך הדרך, ומעניקה לי ביטחון בצדקתה, גם כשהים סוער סביב. סלע איתן, מגדלור.

ע פ ר ל ה

New member
החלום שלי

להגשים את הכישורים המקצועיים שלי,להוציא מעצמי את המירב. לסחוט אותי כמו לימון ולא לוותר. כל השאר נמצא בעדיפויות אחרות בהיררכיה.

../images/Emo59.gif../images/Emo59.gifבמה הכנתי לך..

הזמנות..שלחתי לכל מעריצייך.. אנשי הסאונד והתאורה..והתפאורה..סיימו כבר אץ עבודתם.. ואת...
תתאפרי..
תתלבשי ..
תרביצי הופעה.. ואגיע להחזיק את ידך בעלותך במדרגות הבמה..

ע פ ר ל ה

New member
ישששששששששש איזה כייף לי!!

רק בעייה קטנה. אני לא מתאפרת,ולא מרביצה הופעות...

לפי המלצת המנהל האומנותי

את צריכה להתאפר..כי..התאורה..הבזקי המצלמות..וציחומי הטלויזיה בשידור ישיר.. מחייבים אותך להתאפר..אם רצונך להראות במיטבך.. הימים..ימים חמים.. הזקורים מפיצים חום.. וברק בפנים מאיים על דמותך השברירית והענוגה.

לגור ..בדירת פאר..לחשוב שאתה מליונר

להתעורר..אחר הצהריים..ליד נערה או שתיים.. לטייל בחוצות העיר..להכריז אני ראש העיר..לטייל בפריז או ברומא ....וכו

למעלה