מה הולך מחר?
L LOLI152 New member 28/7/09 #4 אם אתה תחליט מחר בבוקר אתה לא תבוא.. פשוט תחליט עכשיו שאתה בא. יעזור אם אני אשחד אותך בעוגה?
L LOLI152 New member 29/7/09 #56 חחח ../images/Emo6.gif לא, לא ממש, עוגת שוקולד, אבל יש בעיה. לא בא לי להכין
D Drenthe New member 29/7/09 #43 ../images/Emo3.gif. האמת שבא לי להגיע, אך אני עצלן ונראה מה יהיה. בכל אופן, יש את ים,אלה,עמרי,רוית,שקד,רעות,דנה,אותך ועוד...( רואים כמה עצלן ) כך שנראה לי שגם אם אחליט לא להגיע, לא תבחינו בהיעדרותי .
../images/Emo3.gif. האמת שבא לי להגיע, אך אני עצלן ונראה מה יהיה. בכל אופן, יש את ים,אלה,עמרי,רוית,שקד,רעות,דנה,אותך ועוד...( רואים כמה עצלן ) כך שנראה לי שגם אם אחליט לא להגיע, לא תבחינו בהיעדרותי .
D Drenthe New member 29/7/09 #46 הטלת אחריות כבדה עליי עתה ../images/Emo3.gif. טוב אבל כנראה אם אבוא אז אבוא בדקה ה90 ממש. ואם לא, נותן את המילה שלי לבוא למפגש שמיניסטים ( ותתפסו אותי על המילה שלי ).
הטלת אחריות כבדה עליי עתה ../images/Emo3.gif. טוב אבל כנראה אם אבוא אז אבוא בדקה ה90 ממש. ואם לא, נותן את המילה שלי לבוא למפגש שמיניסטים ( ותתפסו אותי על המילה שלי ).
D Drenthe New member 29/7/09 #48 הקטע שאני צריך להרביז למשהו בגלל זה וסורי, מה אני אעשה, אני טיפוס של דקה 90.
D Drenthe New member 29/7/09 #49 טוב נו אל תתעצבני עליי אנסה להתעורר מחר בסביבות 11 ולבוא; מה נהייתם כאלה רציניים?
R Rioter New member 29/7/09 #51 אנסה להתעורר? ואח"כ אתה מתפלא שאני מתעצבנת (שאננות מרגיזה). תביא את מספר הפלאפון שלך, אני מבטיחה שתקום.
אנסה להתעורר? ואח"כ אתה מתפלא שאני מתעצבנת (שאננות מרגיזה). תביא את מספר הפלאפון שלך, אני מבטיחה שתקום.
L LOLI152 New member 29/7/09 #57 ואם זה לא יעיר אותך, אני מזכירה את האיום שאני בערך כל שבועיים בחיפה ואני אלימה