L LOLI152 New member 28/7/09 #26 ... סתם. אני צוחקת! XDD ותפוזבל שלח לפני שהספקתי להמשיך.. אני באה. וניפגש ליד הטאוור רקורדס. נחמד שם. כאילו. זה טויז אר אס עכשיו
... סתם. אני צוחקת! XDD ותפוזבל שלח לפני שהספקתי להמשיך.. אני באה. וניפגש ליד הטאוור רקורדס. נחמד שם. כאילו. זה טויז אר אס עכשיו
M Mrs Beaverhousen New member 29/7/09 #28 כנראה שאני באה אלא אם כן עמרי יחליט להבריז, ואני לא אעמוד ב4 שעות נסיעה לבד
O o p c New member 29/7/09 #40 זה לא שעתיים כל כיוון... לפחות לי זה אף פעם לא היה ככה... למרות שיש לי נטייה לעלות על מוניות שירות שכעיקרון נוסעות מהר יותר, אבל גם על אוטובוסים שנסעתי עליהם לא מעט זה לא לקח שעתיים
זה לא שעתיים כל כיוון... לפחות לי זה אף פעם לא היה ככה... למרות שיש לי נטייה לעלות על מוניות שירות שכעיקרון נוסעות מהר יותר, אבל גם על אוטובוסים שנסעתי עליהם לא מעט זה לא לקח שעתיים
ב בטטה ירוקה New member 29/7/09 #63 סגרו את טאוור רקורדס? של העזריאלי? כולה טסתי לשבועיים וסגרו מקום עם כל כך הרבה זכרונות
א אחת שתדבר הרבה New member 29/7/09 #53 ../images/Emo31.gifאני לא באה, אלא אם באלכם להיות חולים../images/Emo3.gif פעם באה.. בכל אופן, תצלמו הרבה! ותהנו:]
../images/Emo31.gifאני לא באה, אלא אם באלכם להיות חולים../images/Emo3.gif פעם באה.. בכל אופן, תצלמו הרבה! ותהנו:]
L LOLI152 New member 29/7/09 #58 בשפעת החזירים? מאוד בא לנו! אבל אני חושבת שאני אכבד את ההחלטה שלך לא להגיע, העיקר שתרגישי טוב! :O ולמפגש הבא, אפילו אבעבועות שחורות לא יעצרו אותך מלבוא! תרגישי טוב!
בשפעת החזירים? מאוד בא לנו! אבל אני חושבת שאני אכבד את ההחלטה שלך לא להגיע, העיקר שתרגישי טוב! :O ולמפגש הבא, אפילו אבעבועות שחורות לא יעצרו אותך מלבוא! תרגישי טוב!