באה!! אלה, מקסימום נעשה סבב חנויות סבפרים בת"אXD
נ נמש164 New member 28/7/09 #6 ../images/Emo45.gifבאה!!../images/Emo13.gif אלה, מקסימום נעשה סבב חנויות סבפרים בת"אXD
L LOLI152 New member 28/7/09 #9 מחר.(29.7), עזריאלי, בזהירות, ככה, 42. אמרנו באזור 1.. או בטויז אר אס, או בחניון למטה (קומה מתחת לקניון, אי אפשר לפספס.) , או בגג.. מה אתם אומרים?
מחר.(29.7), עזריאלי, בזהירות, ככה, 42. אמרנו באזור 1.. או בטויז אר אס, או בחניון למטה (קומה מתחת לקניון, אי אפשר לפספס.) , או בגג.. מה אתם אומרים?
נ נמש164 New member 28/7/09 #13 ../images/Emo6.gif אני בכל זאת בעד טויס אר אס [למרות שאותי לא יחטפו כי אלה וגיורא ישמרו עלי ]
L LOLI152 New member 28/7/09 #14 כולנו אפילו. אותו פדופיל. המ. אני חושבת שאו למטה או למעלה זה הכי טוב. D::
L LOLI152 New member 28/7/09 #15 מישהו יודע מתי קבענו את המפגש? בתשעה באב. פונקט. יש. רק בואו לא נלך לים. וניזהר בדרכים D::
M Mrs Beaverhousen New member 29/7/09 #33 לא, הוא יהיה ביום חמישי ומחר יום רביעי ז"א, הצום מתחיל מחר בערב...
O o p c New member 29/7/09 #39 מחר ערב תשעה באב, לא תשעה באב עצמו אבל עדיין יש הרבה איסורים... לא שזה מפריע לאתאיסט (או אוכל חזירים) כמוני באיזשהי צורה
מחר ערב תשעה באב, לא תשעה באב עצמו אבל עדיין יש הרבה איסורים... לא שזה מפריע לאתאיסט (או אוכל חזירים) כמוני באיזשהי צורה
T tamaguchi girl New member 28/7/09 #17 אני בפנים../images/Emo45.gif ולדעתי נפגש בטויסRאס..זה איפה שהיה פעם טאוור רקורדס, כן? ואחרי זה אפשר להתנחל בגג/אחד החניונים (האמ4-האמ!D
אני בפנים../images/Emo45.gif ולדעתי נפגש בטויסRאס..זה איפה שהיה פעם טאוור רקורדס, כן? ואחרי זה אפשר להתנחל בגג/אחד החניונים (האמ4-האמ!D
S ShakedWickedWitch New member 28/7/09 #19 ../images/Emo20.gif טוב אז ככה! הקשיבו הקשיבו!../images/Emo20.gif בשעה אחת בטויסאראס בקומה השנייה, פעם היה שם טאוור רקורדס. מי שבא שישרשר הודעה לפה. ^^
../images/Emo20.gif טוב אז ככה! הקשיבו הקשיבו!../images/Emo20.gif בשעה אחת בטויסאראס בקומה השנייה, פעם היה שם טאוור רקורדס. מי שבא שישרשר הודעה לפה. ^^