מה הוא שמה של אם דוד

פלגיה

New member
לא כתוב בתנ"ך

בתלמוד מופיע שמצה במסכת בבא בתרא: ניצבת בת עדאל.

אמא של דוד היא

היתכן שספר שמו-אל נותן פרוט מלא של כל בני המשפחה בנים בנות אחים אחיות ורק את האמא שכחו התשובה פשוטה אותה אישה ששרה כביכול את המזמור מיד לאחר לדת בנה ה' יחתו מריבו עלו בשמים ירעם ה' ידין אפסי ארץ ויתן עוז למלכו וירם קרן משיחו

eyalnadav

New member
מה הקשר???

לחנה נולדו עוד 5 בנים אחרי שמואל , והיא הייתה נביאה, היא לא שרה היא מתפללת "ותתפלל חנה" אשת ישי הולידה 7 בנים

תפילה ללא מילים

מאיפה ההמצאה הזאת חנה נביאה בתפילה או במזמור חנה מתארת את המהפך שחל בחייה לאחר לדת המלך המשיח דרך אגב אתה יכול לנחש איך התפללה חנה במקדש ה' בשילה לפני שנולד בנה שמו- אל תפילה בקשה לזרע אנשים של אישה מרת נפש הנעשית ללא מילים וכל מי שצופה באישה "",המתפללת"" בטוח שהיא שיכורה או בת בליעל

פלגיה

New member
התנ"ך לא מרבה לאזכר נשים

וגם כאשר הוא מאזכר אותן - זה לא תמיד בשמן. לכן אי איזכור השם של אימו של דוד אינו מטריד אותי ואינו מעלה בפני שום שאלה. אני גם לא יודעת מהתנ"ך איך נקראה אימו של אברהם (למרות ששם אביו מוזכר) ולא מה שם אימו של שמשון השופט. אף על פי כן אני לא מתחילה להמציא תיאוריה לפיה שמשון הוא יפתח (למשל) קצת קשה להסביר איך אותו אדם שמשח את שאול למלך הוא זה שנלחם נגדו, ואותו אדם שמתאבל כאשר המלך הורד ממלכותו לטובת מלך אחר, הוא המלך האחר.

אזכור נשים

היות ואת לא נותנת לעובדות לבלבל אותך או לעורר אצלך שאלות לא אטריח את עצמי כדי לענות על מקומם של הנשים במקרא אני לא ממציא שום דבר חדש כל מה שאני טוען כתוב בטקסט שחור על גבי לבן לפני שאת קופצת למסקנות נמהרות נסי להתמודד עם הטענות שלי אבל בכדי להבין את הכתוב בתנ"ך צריך ראש פתוח ונקי מדעות קדומות אני בטוח שאת לא נמנעת מהמצאת תאוריות חדשות את פשוט לא מסוגלת לזה

למעלה