מה הוא אמר?

מה הוא אמר?

שלום לחובבי ש.ארצי. יש לי שאלה. אני מתנצלת מראש אם כבר שאלו אותה. אז ככה: יש שיר, כנראה חדש (כי אני לא מכירה אותו והוא נטחן בגלגל"צ) שהפזמון הולך משו כזה - וגם-אם-הייתי-בצד-השני-של-העולם, ואת היית פ-ה... ואז הוא עובר לאנגלית - מה הוא אומר שם בדיוק? תודה מראש!!
 
תודה! אבל -

hey i need somebody, hey is there anybody זה ברור, אבל מה לfל הרוחות זה- i need someone who hey me ???????
 
המילים הנכונות הן../images/Emo79.gif

I need someone to hug me
 

גרי רשף

New member
ובאותו ענין- קבלו חידת שלמארצי../images/Emo22.gif

בעקבות הדיון על ה-help me שהפך ל-hey me.. באיזה שיר אחר שהוא מבצע הוא עושה את התרגיל הזה (ציטוט מסורס מהביטלז)?
 

גרי רשף

New member
ככה סתם?..../images/Emo22.gif

כן ככה סתם! בתקליט ´לכל החברים מהמסע מים אל ים´ יש חידוש של שלמה לשיר ´ככה סתם´ של התרנגולים, שבסופו הוא מחליף ה-´יה-בה-יה אל תשאל´ ב- ´She loves you Ya-Ba-Ye´ (מכיוון שדליה אינה מכירה את הביטלז נציין בסבלנות שהביטלז שרים She loves you Ye-Ye-Ye). מינוס גדול נרשם בזאת לפורום: החידה פורסמה במקביל בפורום מוזיקה עברית ישנה וגם חדשה ונפתרה חיש. בתור עונש אני עושה כאן פרסומת סמוייה ומזמין אתכם לבקר שם (אני אחד ממנהלי הפורום).
 

בן בן!

New member
גרי

יש לי הרגשה שכולם כאן התבלבלו. חשבנו שאתה שואל מאיזה שיר של הביטלס נלקח ה - hey!!i need someone. עזוב, חבורת סתומים. כמובן שידענו את זה.
 

גרי רשף

New member
עלאק..../images/Emo22.gif

נראה לי שאפילו המעריצים של שרית חדד היו משיגים אתכם. להציל אותך? להציל את כולכם! יללה- אני הולך לפורום של שרית (במלעיל) לתת קצת כפיים ולרקוד על השולחן..
 

מגיקל

New member
למה לא נתת זמן לענות???

כל מעריץ מושבע של שלמה ושל הביטלס (כמוני) יודע את התשובה! ולמה להכניס את השם שרית חדד לפורום שלמה ארצי????????????????????
 

אהבתיה

New member
היא צודקת!

לא עונים ישר את התשובה...נותנים קצת זמן לחשוב על זה. אני מאמינה שאם הייתי חושבת על זה קצת יותר הייתי נזכרת כי יש לי את השיר הזה. ובאמת,שרית חדד???? אני המומה מעצמך!!!!!!!!!!
 
למעלה