מישהווו?? יחס... =[[
ד דילבושloveביחוש New member 21/9/06 #43 חח טוב אושרי אומר: "היי היי את! אולי תעשי לי נעיםםםם " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ס ספירוש7 New member 21/9/06 #45 ../images/Emo41.gifחחח.. איזה תמונההה!!! חחח.. אנלא טובה במשחקים האלו אז אני לא אשתתף=]
ס סתוונית סנדלר New member 21/9/06 #49 אם כבר שמתי תמונה של כלב זאב והוא של נול-נול שלי..אז רציתי שתדעו שהייתי תינוקת היה לנו כלבת זאב..וקראו לה כריס.. והייתי רוכבת עליה..חח והיא לצערי הרב..נדרסה =[[[[!
אם כבר שמתי תמונה של כלב זאב והוא של נול-נול שלי..אז רציתי שתדעו שהייתי תינוקת היה לנו כלבת זאב..וקראו לה כריס.. והייתי רוכבת עליה..חח והיא לצערי הרב..נדרסה =[[[[!
מ מיכלוש יוסף New member 22/9/06 #61 מה את רוצה?? כולה אמרתי לך לקרוא את מה שרשמתי למעלה כי את לא הבנת או שלא קראת!
ק קורלי חמי New member 21/9/06 #51 ש ליי ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif סתכלו נכון שאנחנו דומים ? אי אפשר להגיד שלא ! חחחחחחח
ס סתוונית סנדלר New member 21/9/06 #53 בויאננה קורלל? גמאת תרגייעיי ומהררררררר עד לנול-נול שליי מובן?
נ נוני לאהוב אושי New member 21/9/06 #55 נכוןןן אזז מה לא ראית מה אני רשמתי? ה-כ-ל בצחוקק .. אני ישים תמונה שליי תגידי מה אני אומרתת =]
נ נוני לאהוב אושי New member 22/9/06 #59 מה אני יעשהה =\\ אני לומדת מאוחרר עכשיו אני ידבר איתךך שניה אני שולחת לך הודעה =]