מה הוא אומר?!

חחחח סטפוש יפשלי עשית לי נעים בלב

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באמתתת אוהבתותך!!!!

הוא חושב:

"כל הזמן אני חושב עליה עליה ומנסה להתגבר איך אני חודרת לתוכי בעינייה עינייה ומנסה להתגבר" חחח

חחח בנותת כנסוו!!

אתן לא הבנתן ת'משחק!!! כל אחת מעלה תמונה של אחד מהבנים ומתרגמת אותה.. והבנות רק מגיבות ב-חחח וכאלה.. אתן לא מתרגמות גםם.. כל אחת מעלה תמונה ומתרגמת את שלה.. יאלה ביי נסיכות שלי ויום נעים;]

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifדווקא אני חשבתי שזהה...

אחת שמה תמונה ואנחנו מתרגמות אותה ועל כל תרגום היא נותנת ציון נראלי ככה לאאא?? כי יש את המשחק הזה גם בפורום רוני וככה הם משחקות שםם..

אולי היא..../images/Emo15.gif

לא יכולה להיכנס כל יום=].. היא הייתה פה לפני יומיים משדו כזה.. בטח תכתוב מחר=] אבל יפה שאת דואגת
אוהבתותך יפה שליי

לרה 2

New member
אתן לא מאמינות מה עשיתי היום בשיעור

בשיעור חשבון היתחלתי לרשום על השולחם בגדול I LOVE GAME BOYS וכול מיני חפירות עליהם אז חברה שלי(שיושבת לידי)כזה אומרת תפסיקי כבר לחפור לי עליהם בסוף אני יתמכר גם,הפסקתי לרשום ועברתי ליומן גם שם חפרתי עליהם אז היא אומרת לי די די כבר איזה חפרנית נראה לי את מכורה קשות(חחחח...). אז היתחלנו לצחוק ואז המורה כזה עובר לידינו אני כזה מנסה להסתיר את כול מה שכתבתי והוא לא סם לב לזה(איזה מזל)אבל בסוף מחקתי הכול...............

לא הבנתם ת'משחק! כנסו...

תראו... אני שמה תמונה נכון?! וכל אחת מכן רושמת מה הוא אומר אני בוחרת את המשפט הכי מצחיק\מגניב\חמוד\יפה.... ואז אני רושמת מי הילדה ש"זכתה" ואז הילדה שמה תמונה אחרת ושוב כל אחת אומרת מה הוא אומר.... וזה חוזר על עצמו! מקווה שהבנתם נתחיל מהתחלה! תמונה של אוששש: http://img144.imageshack.us/img144/2078/8638qx6.png ביו'ש מיכלו'ש יוסף\מזור הכט

למעלה