מה ההשלכות של 21 נפשי?

Jane_Lame

New member
מה ההשלכות של 21 נפשי?

שמעתי שבתעודת שחרור נכתב ממילא "מטעמי בריאות", ז"א שאף אחד לא יודע שאתה פסיכי. יש קשיים בקבלה למקומות עבודה,אוניברסיטה? שאף אחד לא יידבר איתי על לשרת את המדינה ותחושת שליחות. כל מי שאני מכירה מצפה גם להפיק משהו בעצמו מהצבא.

zebra6

New member
חבל שלא טרחת

לציין שמדובר באתר שמעודד סרבנות גיוס והשתמטות, ולכן כדאי לקחת בעירבון מוגבל את העידוד שלהם להשתחרר מהצבא על 21.

יניב100

New member
נכון

אני לא מעודד סרבנות גיוס.בקישור מסופר על אנשים ששירתו בצבא ויצאו על 21 בגלל כל מיני סיבות

אליס

New member
פרופיל 21

בתעודה נרשם סיבות רפואיות ורק אם תלכי לעבוד במשרד הביטחון יכולים לבדוק את זה מה שכן אני יודעת שזה עלול לעורר בעיות ברשיון נהיגה. וחוץ מזה תקחי בחשבון שכל ראיון עבודה ישאלו אותך מה עשית בצבא או למה לא עשית ונכון שבימינו אפשר להסתדר אבל זה עדיין קובע דעות של אנשים מסויימים. מה שכן אם כבר יש לך מקצוע כלשהו תסתדרי בלי קשר. תקחי בחשבון שזה כולה שנתיים מהחיים שלך ותמיד אפשר להסתדר..אם לא נותרו ברירות אני יכולה לתת לך עצות מה לומר לקב"ן. שלך אליס

Jane_Lame

New member
מספר הערות ופרופיל חדש

*קראתי את האתר של פרופיל חדש עוד לפני הגיוס,וגם לי יש ספק לגבי האובייקטיביות שלו. *סה"כ אני חושבת שלתת שנת שרות, למשל בגן לילדים חרשים, זו מטרה יותר נעלה, וזו גם שנה אחת בלבד. *אף אחד באמת לא ידע אם יצאתי על רקע נפשי או פלטינות בגב סטייל אביב גפן... נכון? למשרד הביטחון אני כבר לא אגיע בין כה וכה. * אליס- תודה, אבל יש לי המווווון בעיות נפשיות אמיתיות לספר לקב"ן... אם יש לך בכל זאת טיפים אני אשמח לשמוע. כמה זמן לוקח תהליך שחרור כזה? שוב,תודה לכם.

למעלה