מה ההבדל?

ציפייפה

New member
מה ההבדל?

בין צט,פורום ובלוג וכל השאר.כאן נעוצה חוסר הבנתי ועם כולם הסליחה ובראש-למאגי הסבלנית.

magy

New member
בפורום

שנחשב למקום מכובד בסולם הדרגות.........חחח מעלים רעיון והגולשים מבטאים את דעתם... או מעלים לחלופין, נושא אחר........ בפורום יש מנהל שהנהלת תפוז מאשרת את מנויו פלוס הכרות אישית עם המנהל.......וחוות דעת. וכמובן תעודת יושר........חחחחח בפורום ניתן לחפש חומר לפי נושא, שם משתמש או קובץ. בקומונה - שהיא כמעט כמו פורום מבחינה רעיונית המנהל ממנה את עצמו...... ובעצם, פותח לעצמו קומונה זה לא עסקה של הנהלת תפוז .......פתוח לכולם.... כל אחד יכול לפתוח קומונה (גם בלוק וגם אלבום תמונות). בלוג - הוא מקום שכל אחד יכול לפתוח לעצמו.... ובו הוא מעלה סיפורים, שירים, תמונות, הרהורים אולי קטעי וידאו.......(באלבומים, עוד משהו חדש שנפתח) והוא עצמאי לחלוטין.......כל אחד לעצמו הגולשים יכולים לקרוא......... ולהגיב כמו בטוקבאקים. (תגובות בעיתונים). אבל לא לכתוב בצורה אינטגרטיבית. בצ'אט - כל אחד עושה ככל העולה על רוחו...... שיחות בין אנשים הן בכללי והן בפרטי... בלתי מחייבות..... אין נושא שמוכתב מראש אוקצור............ כמו שיחה בין אנשים במסיבה....... מסרים ניתן לשלוח מכל מקום, תוך כדי שהיה באתר של תפוז

ציפייפה

New member
שאלות-המשך

איך אני עובר לעניין דיסקרטי -במאמר מוסגר,האם ראית את מסכת התקפותיה של ג`ב wich,זה לגיטימי? אנא התיחסותך, רוב תודות !

magy

New member
יש מספר אפשרויות

הראשונה והטובה ביותר היא שליחת מסר למי שאתה רוצה. השניה היא כניסה לתפוז אונליין..........מסך שצריך לפתוח אבל לא בטוח שמי שאתה חפץ בו, נמצא שם ....אונליין. שלישית היא להכנס לצ'אט של הפורום........אבל שוב אולי "היא" לא נכנסה אליו. לכן.......... חוזרים לאפשרות הראשונה והבטוחה שליחת מסר............. או דרך הכרטיס של "הנמענת"........(כניסה אל הניק שלה מכניסה אותה לכרטיס שלה..... ומשם אתה כבר רואה היכן שולחים מסר. ודרך שניה היא כפי שרשמתי אתמול........ בסוף תגובתה מצוין "מסר למחבר/ת"

ציפייפה

New member
שאלה אחרונה

לא התייחסת לגבי טל סוללרי .וכן לגבי אותה ג`ב ,מה לא מגיע לי הגנה `משפטית`?!

magy

New member
ציפופו

לא שאלת כלום בקשר לסלולארים. אבל ראה את הערתי (מתוך תקנון תפוז) בראש העמוד. בקשר להגנה משפטית - אני אפנה אל הנהלת תפוז ואבקש לגייס למענך סוללת עו"ד כדי להגן על זכויותיך. תשלום סמלי. נגמרו השאלות?

חברה חביבים יש לי הרגשה שהציפייפה

הוא איזשהו חוכמולוג משועמם ואנשים כאן מתיחסים אליו בסבלנות ורצינות בעוד הוא יושב בביתו ומגחך.....

ציפייפה

New member
ציפופורה נחמדת

אם את עוקבת אחר הודעותי איך אפשר לזלזל בי עד כדי גיחוך.ואם שמת-לב שאיני בקי ברזי האינטרנט אז מה כ"כ קשה ללמד זכות?ראי את מאגי הנהדרת,כדאי לחיות בסגנון כזה סלחני,וותרני.בטח שיש לה בעל מאושר והלוואי והייתי זוכה לכשכמותה .אנא סילחו לי על קמצוץ הסרקאזם שנאלצתי לפלוט על כורחי,ועדיין אני חושב לטהר את שמי עי שליחת מסר דיסקרטי לציפורה`לה היקרה.

ציפייפה

New member
חסימה לא חכמה

אני מנסה להעביר מסר והמערכת לא מגלה את `החסויה`. צר לי לומר לך( בלי מרכאות ) הפסדת !

אם כבר שואלים של סלולרי

לאחרונה לא נמצאת בבית הרבה אז איך אפשא לגלוש מהסלולרי לפורום בשעות המתות בבית החולים אשמח לקרוא את הפורום

ציפייפה

New member
הייי

אני חש בפורום הזה לא מוגן.אנא עיזרי לי !והאמת שאין לי טיפת זמן רק בין הטיפות .

אתה מציף הפורום עם הערות עוקצניות

חושבת שזה מוגזם ומבקשת שתפסיק לשלוח הודעות סרק אם יש לך משהו מעניין ספר,בנתיים אני מרגישה לא נחמד עם השורות שהכנסת זה נראה כאילו אתה עושה את זה להכעיס !!!!!!! מעליב את הכותבים וזה לא נאה ולא יאה .

ציפייפה

New member
אני חושב שאת טועה

אם בכל זאת זה ימשיך אאלץ לעזוב אאכ מאגי החמודה תחשוב אחרת.

mamaWitch

New member
אל תדאג

כל שאלותיך לא היו אמורת להיות כן תגובותיך לא נראות לי (בלשון המעטה) - וכבר ציינתי שזו בעייה שלי. אישית, כשאני נכנסת למקום חדש - בחיים או וירטואלי - אני קוראת קודם ומנסה לקלוט את רוח המקום. לטעמי תגובותיך שינו את רוח המקום לכן... הפיתרון שלי, לעצמי, הוא להמנע מלהשתתף כאן. נכנסתי למען חג האהבה לברך את חברי שכאן. נכנסתי שוב כי הסבו את תשומת ליבי להשמצתך. אז אין לך מה לדאוג יותר, תבלה. ואל תטרח לענות לי כאן כי סביר שלא אראה אלא אם שוב יקראו לי. חייה בטוב

למעלה