מה ההבדל ...?

כמו עלה

New member
חכמים חז"לינו

וגם אבותינו. רעיון הבאר מדהים. עצוב כמה שהוא נכון ואמיתי. עצוב כי אם היינו מבינים את זה קודם אולי היינו חוסכים כמה שנים של סבל ו/או ייסורים. מצד שני כנראה שלא יכולנו להבין זאת קודם באופן המדוייק שנבין זאת עתה. כמו גם שהשנים הללו היו אלו שמהם נבנינו ובעקבותם אנו מה שאנו כיום. לפחות אני. מדברת בשמי. בבסיס של פרק ב' כנראה, עומדת היכולת להיות אני. לאהוב את עצמי. להיות היציבות של עצמי. או במילים אחרות להתחבר ולחיות את האלוקי שבי.

ברובד הפשוט וההגיוני ...

בצעירותינו , אנו מחפשים בחורה כמו; אמא שלנו,אחותינו,או מודל דומה למשהו שאנו מכירים . פאן נוסף , אפשר לומר , שביקשנו לעצמינו מישהי שתגשים רצונות ומאוויים שחלמנו והתאוינו לה . איזה בריז`יט חרדית . ולעומת הפעם השניה, הבחירה רגועה,מתונה,הגיונית,מתאימה,סולידית,רוחנית יותר,פחות ראוותנית ויותר מהותית ... וכל המוסיף הרי זה משובח !

אני לא רוצה לקלקל אותך ...

אבל הרחובות בעירך מלאים בצבע `בורדו` ... יש שפע של דוגמניות צמרת , המהלכות על שתים , וחולמות על `בורדו` ... ואולי לפתע תהפך , בחצות הלילה לבריז`יט ... כמו איזו סינדרלה ... לא זו שלנו ... היא סינדרלה של חצות בצהרי היום ... וההיא של הלילה ... זה ממש קוטבי ולא שייך ... אז הבנת את זה מר בחור ?

פארדון1

New member
הזיווג הראשון

היה בוסרי, מלא גאווה וחסר כלים להתמודדות. השני - שמים וארץ. יודעים להעריך יותר, עכשיו כשלמדנו שזוגיות איננה מובנת מאליה והיא יכולה גם להיעלם. בסיבוב הראשון לא ידעתי להודות בטעויות. בעיקר לא בפני עצמי. ולא השקעתי כוחות בלתקן את מה שלא בסדר. היום איבדתי את התמימות, אני יודע שאת הזוגיות צריך לתחזק יום יום ולא משאיר פינות לא מתוקנות. ואצלי, כזכור, זה עם אותה בחורה...

למעלה