מה הדבר

מ ש ה 53

Well-known member
שהכי מכעיס אותכם
שממשלה אחרי ממשלה מכתיבה הנחיות שתקפות לחצי יום, ואנשי הממשלה אינם מכבדים אותן גם במחצית המים בו הן אמורות להיות תקפות.
התחושה שלי היא, שהם יודעים על המגרפה יותר מאיתנו ומסתירים מאיתנו את האמת. גם החוזה המושחר עם פייזר מעיד על כך, ומה שהכי הביא לי את הסעיף, זה שהבוקר הראו את בורלא, שלא היה ממש סגור על הצורך במנה הרביעית, אבל הוא התנחם בכל שהישראלים כבר יתנו לו את התוצאות שילמדו אותו מה נכון.

Harrington

Well-known member
מנהל
שהכי מכעיס אותכם
לצערי הרב מוצא את עצמי כועס לעתים על טיפשות. מכעיס אותי שאני כועס על זה, אבל זה קורה. ככלל, משתדל לא לכעוס בחיים יותר מדי. ברוך ה' די מצליח בכך ודי נדיר שאני באמת כועס.

ריקי זו אני

Well-known member
שממשלה אחרי ממשלה מכתיבה הנחיות שתקפות לחצי יום, ואנשי הממשלה אינם מכבדים אותן גם במחצית המים בו הן אמורות להיות תקפות.
התחושה שלי היא, שהם יודעים על המגרפה יותר מאיתנו ומסתירים מאיתנו את האמת. גם החוזה המושחר עם פייזר מעיד על כך, ומה שהכי הביא לי את הסעיף, זה שהבוקר הראו את בורלא, שלא היה ממש סגור על הצורך במנה הרביעית, אבל הוא התנחם בכל שהישראלים כבר יתנו לו את התוצאות שילמדו אותו מה נכון.
בחיאתק משה 53...
אתה זקוק להנחיות מהממשלה איך לנהוג??? די!!!!
זה לא מה שמכעיס אותך...
כל הפוליטיקה אולי מגרדת לנו (לא אכתוב איפה...), אז מכעיסה???

stavanit

Well-known member
לצערי הרב מוצא את עצמי כועס לעתים על טיפשות. מכעיס אותי שאני כועס על זה, אבל זה קורה. ככלל, משתדל לא לכעוס בחיים יותר מדי. ברוך ה' די מצליח בכך ודי נדיר שאני באמת כועס.
גם אני כועסת על עצמי שאני כועסת,,,לא שוה,,,לקחת באיזי ,קשה, אבל ניתן

Harrington

Well-known member
מנהל
מה שהשני חושב,,,מה שאתה חושב זה מה שחשוב,
אמת כמובן. אבל כשמישהו משקיע ופותח שרשור, מן הסתם מן הראוי לנסות לשתף פעולה, לכוון לדעתו וכו' :). לא שזה משנה את התשובות כמובן. אלו לא משתנות עבור איש. אבל כשנדמה שלא מתאים בהחלט יכול לגרום להימנעות מעת לעת מכתיבה.

ריקי זו אני

Well-known member
הכי יקר שאיבדתם??
האמת שהדבר הכי יקר שאיבדתי... מצאתי לאחר עשר שנים בדיוק...
זו המשפחה שלי...
הקמתי משפחה, היו לנו עסקים יפים... יכולנו לחיות חיי רווחה לתת לילדים שלנו
ה כ ל ... בעיקר שקט נפשי ובטחון... ושברתי את כל הדבר הנפלא הזה לרסיסים...
אחרי עשר שנים שלמות באתי לבקש סליחה ומחילה...
סלחו לי... מחלו לי... חיברנו את הרסיסים לכדי משפחה מחוברת...
את שהפסדנו לא ניתן היה להחזיר... אבל את העיניים, החיוכים - אושר שאין
מילים לתאר... על פני היקרים לי מכל... - לא מובן מאליו... אבל יש קדוש ברוך הוא.

למעלה