מה הדבר

מה הדבר

שהכי גרם לכם לבכות במשך חייכם?..(ושזה יהיה בכי בכי . .).. הכי היתי רוצה לדעת שיש בן אדם קשוח, מה הדבר שיצליח לשבור אותו,?

אותי

כשנפטר לי מישהו קרוב מאד . אחרי שנתים כמעט (יו איך הזמן טס) אני מסוגלת עדין לבכות ממש אם ידברו עליו. הלויה,השבעה והימים שאח``כ- שברתי את ספר גינס בטוח... /tapuzforum/images/emo10.gif

חסוי 2222

New member
ת`אמת

אנלא יודע מה זה בכי !!! עברתי בצבא המון קשיים ראיתי חלקי גופות של חברים ואנשים במרחק מה מלידי והמשכתי הלאה לשמור על החיים שלי. רק אח``כ שמתי לב לאסון והיה כבר מאוחר מלבכות.

הענין הוא הקשר הרגשי לגופות שראית..

אם אתה לא רגיש אז אתה איך שהוא (לא יכולה לדמין כזה מצב) לא היית בוכה על הגופות אבל האם חבר ט ו ב שלך נפטר ונשארת שאנן? בלתי אפשרי

חסוי 2222

New member
זה מה שאני הסברתי בסוף התגובה

שראיתי את הגופות ידעתי שזה חברים מהיחידה אבל לא היה לי זמן להתעכב ולזהות מי החבר. היינו חייבים להמשיך הלאה ולהתרחק משטח האויב וקו האש. ורק אחר כך שידעתי את האסון , שמות חברים ואנשים מיחידות אחרות אז כבר היה מאוחר מלבכות.

לפעמים כשנמצאים בתוך זה. . .

הראש עסוק בהשרדות יותר מאשר בהתעקבות על הרגש שבמקרה הזה זה כאב שלא ניתן להכיל. וכשיוצאים מזה או שסותמים את הגולל על החלק הזה. ומדחיקים את כל המראות והזועות. . .או שמתפרקים לחלקיקים ואז מוגדרים כהלומי קרב.

19אריאל

New member
דיייייייייייי

עשית לי צמרמורת... זה לא רודף אותך? אני ראיתי פעם בנאדם נשרף למוות וזה עד היום לא יוצא לי מהראש...

הורס בSMS

New member
שסבא שלי נפטר לפני חצי שנה בערך

הייתי קשור אליו הרבה חוצמזה שזה קרוב משפחה ראשון שנפטר לי זה היה מאוד קשה

וואו

זאת באמת סיבה טובה לבכות.....וברצינות. אבל זיווג זה מן השמיים, ואם ה' רצה שכך יהיה אז כך זה.

אחח...קרעתי לי תלב!

שבעז`ה תקבל את האחת שלך..האחת שהכי מתאימה לך..מושלמת בשבילך..אמן!

מושקית

New member
בנדאם קרוב שמת זה כאוב לי

בשבוע הראשון אני לא אוכלת לא שותה ובלילה זה סיוט...

אממ...אני לא בוכה כמעט..

היה לי חבר הכי טוב בבי`ס..ושהגיע העת ללמוד בישיבה קטנה אני והוא התפצלנו כל אחד למקומו..ובהתחלה עוד שמרנו קשר..אך במשך השנים,עד עכשיו אפי שאני כבר בישיבה גדולה,כבר כמעט שאנחנו לא מדברים..ובקיצר אמא שלו השנה ניפטרה מוות פיתאומי..והוא בן זקונים..ראוי לציין..בקיצר אז בכיתי את הבכי של החיים שלי..כי היתי מאוד קשור אליה..אפי שהרבה זמן לא היתי אצלם...ועוד פעם אחת אבל היתי בכיתה ג שסבא שלי נפטר..יו..שנים..

למעלה