מה הדבר

לא זכור לי משהו כזה.

לפעמים בא לי באמת לבכות אבל אף פעם זה לא הולך! בכי זה דבר טוב. זה משחרר את הכול. מי שלא בוכה סובל...
 

nesteaaa

New member
מעניין...

אני גר באיזו שכונת בית ישראל.וראיתי שהשם ישמור בתקופה של הפיגועים.ראיתי הרבה דם.ובאמת דברים מזעזעים.שזה אומר הרבה דם .לא נפרט.חלקם בגיל מוקדם.13 15.ו..עד שלא נהרג החבר שלי בפיגוע בקוו 2.לא בכיתי.וגם בז זה היה קצר מאוד.שאלתי מישו שמבין.והוא אמר לי שיש מצב שזה משו שאני שומר ולא יוצא.כמו לאבד את הרגש לזה.לא הכי הבנתי אותו..בא נגיד ככה.יש הרבה דברים שמפריעים לי בחיים.יש דברים שמה שראיתי אותם אצל אחרים רובם רובם נישברו.אבל אני סוג של אדם שכל מה שיקרה אני יהיה חייב להיראות הכי מושלם.והכי טוב.ולפעמים אני אוכל תעצמי בפנים.אוליי אני בורח מבעיות.אוקי.גלשתי יותר מידי.שיהיה ערב טוב.
 
לא במיוחד הבנתי מה הוא אמר.

אבל בכי זה דבר שנובע מרגש. יש אנשים שאטומים לרגשות. זה מגיע בדרך כלל בגלל שהם עברו או ראו דברים ממש קשים. ויש אנשים שזה טיבעם. ככה הם נולדו ובדרך כלל כך הם נשארים. אגב, אני לומד לידך ממש.
 

nesteaaa

New member
לומד לידי ממש?

מסתומא אתה או ממיר או מברסלב שערי ציון.לא?
 
אני בכיתי

שראיתי תסריט של חייל במלחמת לבנון. איך שהוא זועק לעזרה, בחור צעיר. זה היה מפחיד. בסוף הוא ניפטר...
 

שירליחצ

New member
סרטים על גוש קטיף

בעצרת תפילה שהייתה בכותל ערב ר"ח אדר, (ואחריה הפיגווע הנורא בישיבת מרכז הרב) סרטונים על שדרות ביו-טוב כל הצרות שיש לעם ישראל
 

דודוש 19

New member
שראיתי שוטר יס``מ שובר

לבחורה תידיים ומכה אותה במקומות רגישים.פינוי עמונה.ועוד משהו אישי
 
לפעמים,

כשאני חושב על עצמי ועל מה שאני עושה בחיים, כמה התקדמתי, איפה אני אוחז.. ואז אני מגיע למסקנה שאני אפס מאופס, זה גורם לי לוואחד בכי.. אוייי טאטע!!..
 
למעלה