מה הבעיה שלכם\ן??!!

ביקשתי לא לסגור חשבונות בפורום...

חחחחחחחח בראש כל עמוד בפנקס יש תאריך פתיחה ותאריך סגירה. הרוב כבר סגור או תלוש חחחחחחח

sahr12

New member
עוד לא...צריך קודם לחורר..חחחחחח

אז התלישה קלה יותר.......חחחחחחחחחח

גיוRא

New member
ומזל שהוא לא בדודבן...

תמיד יורה גבוה..מהקורקבן..... {רק לשא יאישים אותי בחיסול חשבונות}

../images/Emo46.gif

ממתי ציניות זו תכונה שלילית ? אם היא משמשת כמגננה מפני חשיפת רגשות או כהתמודדות עם טרגדיות לא עלינו אז אולי....טוב נו, שלילית חחחחחחח

sahr12

New member
חחחחחחח..מנהלי החביב..בא שב..

לידי על הדשא..בא ,בא...

פסטטט המנהל...

ידעתי שלא אהיה מובנת.. אוף.. את הציניות וחוש ההומור.. אני אוהבת.. אה.. אבל זה לא הופך את הציניות לתכונה חיובית חחחחחח או שכן?

סנדי32

New member
מגלה בתנאי שתענו בהתאם ../images/Emo3.gif

פחדדנות-פחד נוראי מרופא שיניים ונשים עד היסטריה לא מסוגלת לשכב על הכיסא אפילו וחוסר ביטחון - תמיד חושבת מה יגידו מה חושבים עליי וכו´.... אימלהההההההה זהו אמרתי
שניים יספיקו והם אפילו הכי גרועים פה מכולם חחחחחחחחחח לא ראיתי שלמישהו יש תכונות גרועות יותר משלי
או שאתם מיפים את הדברים כמו שאופטימום אמר שזה לא כדאי

גיוRא

New member
ת´שיניים כך וכך הייתי מוציא...

חושב..עלייך...{תפסיקי ל´פחד}..שאת הכי הכי.. ת´ביייייייי תבטן השטוחה שלך רגע... מממווווווווווווו
אאההההההההההההה

סנדי32

New member
אימלהההההה בא לי למות מרוב פחד חחחח

אני לא צוחקת רציתי לעשות בהרדמה כללית גם פחדתי גז צחוק גם פוחדת צריכה מרפאה מיוחדת של פחדנים ויש כזאת רק שאני לא יודעת איפה ושתבין יש עוד המון אנשים כמוני באותה בעייה מכירה לפחות 3 נשים ותפסיק לצחוק כשאני רצינית

גיוRא

New member
מי צוחק?

תרימי ת´חולצה........ יפה..{ממושמעת} ממוווווווו
אאההההההה

אצלי......

מה שאומרים עלי מאחורי הגב <אבל אני יודעת הכל>. סנובית לא מחזירה טלפונים אדישה מה אני חושבת על עצמי? סנובית לא מחזירה טלפונים אדישה אם אין אתגר אז אין עיניין. אמנדוש.

למעלה