מה הבעיה שלכם\ן??!!

חחחחחחחח מניוקית.......

היה לך מה להעיר רק על האיפוק... על זה שכתבתי שאני ביצ´ית וחסרת רגישות על כך לא היה לך מה להעיר אההה????????????????

שאלת ביניים...

למה למנהלים יש פטור? סתם תשובה, לא מקצועית וגא לא אוביקטיבית, מן הסתם (כי ברגע שזאת דעתי, היא כבר הופכת לסוביקטיבית): המדיה הזאת (האינטרנט), מושכת את כל סוגי הטיפוסים. כל אחד מוצא בה עניין אחר ונעזר בה לצרכים שונים. כמו בכל מדיה אחרת, ב"עולם האמיתי", התמהיל האנושי כאן הינו מגוון. עצם היות האדם מודה שיש לו תכונות שליליות, עדיין אינו אומר שיש לו היכולת לשנותן. נכון שאומרים, שעצם ההכרה בבעיה, זהו כבר 50% מהטיפול בה, אבל זה בולשיט אחד גדול!. עד כאן, כוכבית ברגע של רצינות, למרות שלכאורה, אין בכך צורך. צהרים טובים...

giulietta

New member
ועוד תופעה

מה"מדגם" המאד לא מייצג הזה: נשים, למרות הפגיעות שלהן, אין להן בעיה לחשוף את חולשותיהן. (9 נשים מול שני (!!) גברים, לא כולל מייקי שהגיב בקריצה.). ואיפה המנהל?...
ובאשר לייעוץ- טוב, נו, לא להיסחף, אם זה בגדר אנקדוטה אז מילא, אבל לא יותר מזה.

../images/Emo3.gifממש לא נכון !

תסתכלי שוב למעלה ותקראי כמה מבנות מינך לא מסוגלות להגיד את חולשותיהן.. וטוענות "למושלמות"..... ובקשר אליי: 1. עצלות 2. חולמנות 3. עקשנות ובכך העלתי את דירוג הגברים שכותב כאן את חולשותיו ל 4 !!!

גיוRא

New member
ג´ול..לנשים אין בעיה..ולגברים..

אין תכונות שליליות... אגב...אופטי...איזה מקצועיות תפתור ת´בעיות מי קבע..שרגשנות..זה טוב או לא.. מי אמר שפזיזות זה רע... אחד הרי יכול לחשוב שהסלחנות שלו נפלאה..ובגלל זה הוא מוקף חברים.. והשני יחשוב שבדיוק מאותה סיבה הוא מוקף מציקים..ותמיד יותא פרייר.. סבלנות למשל...עד איזה גבול?,,,זה טוב לחכות או שצריך לזרז.. אני כמעט בטוח שגם כל אחד כאן שכתב על תכונה מסויימת שלו.. אם יפשפש בעברו..ימצא שלפעמים היא הייתה האוחריו..ולפעמים לעזרתו.. לי לדוגמא קשה להצביע אצלי על תכונות שליליות... לא שאין..בטוח שיש..רק לא יודע בוודאות אילו הן..

גיוRא

New member
דווקא במקרה של תכונות...כנראה..

שרצוי יהללוך אחרים..ולא פיך... והרוב יכריע..

giulietta

New member
חחחחחחחחחחח גיורא

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באשר לענין השני - נכון, כל גרעין של תכונה יכול להתפתח למעלה או לחיסרון.

גיוRא

New member
את רואה מה זה נשים??

לא נותנת לדעת ת´שליליים.. ובגלל זה לא יודעים עליה כלום... זה אומר או לא אומר?

sahr12

New member
בנתיים, אין לך דברים שליליים..

אלא אם שנת צהריים היא תכונה שלילית...חחחחחחחח

טוב נו, הנה שלי

למרות שמקובל שמי שואל לא עונה חחחחחחח -חוסר סבלנות פלילי לטמטום, במיוחד כזה שבא עם שחצנות ו\או צעקנות (לעולם לא ישתנה, זה צרוב) -פנקס שחור שלא נמחק מעולם. משהו שהתחלתי לעבוד עליו (בעיקר באמצעות תלישת דפים חחחח. לא הבנתם, לא חשוב) -לוגי ברמות לא מובנות, לעיתים על חשבון תהליכים רגשיים (לא נראה לי בר שינוי אבל עובד על זה) - עם זאת, הייתי מוותר בשמחה על רמות הרגישות הגבוהות (הגורמות לתהליכים לא מובנים של הזלת דמעה בסרטים מצויירים...) בנוגע לפתרון הבעיות. ננתח בעיה בעיה, נתחיל בנושא חוסר הסבלנות ונראה כיצד ניתן לטפל בבעיה המשותפת לרובנו. אני עדיין ממתין לתשובה מהיועצת (הידועה בכינויה האטרקטיבי: היועצת שלא מוצצת).

giulietta

New member
חחחחחחחחחח

"היועצת שלא מוצצת" זה בהחלט אטרקטיבי, לנוכח הפסיכולוגים העלוקות שבונים וילות וקונים יאכטות על גב הפציינטים חחחחחחחחחחח דוקא הבנתי.

גיוRא

New member
בעניין הדפים..נסה..לכתוב על החול

ולתת לרוח עם הזמן לעשות את שלה..

אבל...

הציניות.. הציניות.. וחוש הההומור.. וקח עוד תכונה שלילית און דה האוס (אמרת שאפשר
) : לפעמים.. משוכנע שלא מבינים אותך.. (ראה מקרה פנקס שחור.. )

sahr12

New member
כן אה???עוד מסתובב עם פנקס......

אתה שוכח לא סולח... אם תלחץ עליי, אני אפילו מכיר תשמות בפנקס שלך..חחחחחחחחחחח

למעלה