מה הבעיה שלכם\ן??!!

מה הבעיה שלכם\ן??!!

חחחחחחח ידעתי שתכנסו 2. אין כמו כותרת בומבסטית שבינה ובין ההודעה קיים קשר מקרי חחחחחח. לאחר שהשתעשענו קלות, נתחיל לעבוד! הצעד הראשון בפתרון בעייה, כך מסכימות רוב הגישות בפסיכולוגיה, היא להכיר בקיומה. שרשור זה, כמו הפורום באופן כללי, בא לסייע לכם לעשות זאת. כל אחד, ללא יוצא מהכלל, מתבקש לשרשר פה לפחות 3 תכונות אופי שליליות שיש לו. לא לנסות ליפות את הדברים, לא באנו לפה למצוא חן! באנו לפתור בעיות. אם מישהו עולה על תכונה שלילית נוספת של אותו חבר הוא רשאי לשרשר אליו את תגובתו. שימו לב: "מעשן\אוכל\מצ´וטט יותר מדי" זו לא תכונת אופי ו-"פרפקציוניסט" לא ייתקבל. התחברו לעצמכם, היו אמיתיים, אנחנו פה כדי להקשיב ולעזור. בהצלחה!

שייכת

New member
מי זה אנחנו?!

עד כמה שידוע לי כל העובדים הסוציאליים והפסיכולוגים בשביתה עדיין, מתמודדים עם הבעיות שלהם...

נעמי 1

New member
הוא התכוון... כנראה...

לכיפה אדומה והזאב... אגב... אותי הם לא מפחידים.... אני לא רואה אותם. נעמי

גיוRא

New member
יפה,אופה,ועשיר---אופ........

איזה לחץ במסרים... שיט בנות..... צחקתי.. אני לא אופה...{רק מבשל}

נשית~37

New member
התחברתי...

אני קנאית לייט חחחחחחחחח אני רגשנית רגע...בטח יש עוד כמה דפקטים...

רק נשית ?

היא האתוס הואגינלי (עפ"י הפיקטיבית)בכבודו ובעצמו ! אבל לא לגלוש מהנושא, תשובות רציניות !

מרי-לו

New member
המממ...

פסימיות חוסר ביטחון נש אמרה ששתי אלה מספיקים בהחלט...

קחי בטחון ממני!

טוב ,במה מתבטא הפסמיות שלך? לא חייבת לענות לי, זו רק סקרנות לשמה.

פשוט מאד...

רגיש סופנטני עם חוש הומור... אובססיביות כבר אמרתי ??? עודף ציניות זה נחשב ? אופטי עם החוקים המסובכים שלו... נאיביות הולך ? יו, כמה תכונות שליליות יש לי...

טליה34

New member
מזכיר לי ראיון עבודה../images/Emo6.gif

1. חמת מזג (שאפ´חד לא ירים גבה. זה מה אני חושבת על עצמי) 2. חסרת סבלנות לטיפשות, טמטום, חוסר הגיון (גורם לי לסעיף 1) 3. דאגנית יתר על המידה. עכשיו, נא לפתור את בעיותיי. אופטי, הבטחת!

מיכל31

New member
טוב נו זה קל

עקשנית כמו פרד (לפעמים זה מועיל) חמת מזג טוב זה הגנים פסימית פגיעה דאגנית בעלת יצר נקמנות- עובדת על זה שקולה ומחושבת מדי (לא כלכלית) אם "בעלה" יבוא בטח הרשימה עוד תהיה ארוכה חחח

tot15

New member
או או אם אני יתחיל

לא ישאר מקום בדף אבל הכי הכי שאני יותר מדי רגישה לוקחת כל דבר ללב ומשתעממת מהר

אצלי זה מאוד פשוט....

והנה דרך לחסוך רכילויות זולות ומטופשות.. א. בעל מילים חלקלקות ומשחק רגיש. ב. משתמש במילים שאבדו בלקסיקון. ג. מטרידן מיני ומציץ כפייתי. ד. רדוד עד אימה.

giulietta

New member
נגטיב

חשדנית אגוצנטרית אימפולסיבית לא סובלנית צינית מתקשה לקבל סמכות (אז מה אם אמרת רק 3?
) בטח שכחתי כמה... נו? (אני מעדיפה טיפול קצר מועד, בלי מריחות
). (אני מחכה לחשיפה שלך).

sahr12

New member
3???אפשר להמציא??חחחחח

1.היפראקטיבי 2.חסר סבלנות 3.סקרן 4.אייסמן 5.חסר רגשות..(עובד על זה) 6.נשוי..חחחחחחחח

למעלה