מה האינטרס?

עדן*

New member
האמת.. אתה מזה צודק

אחרי כל התכחים והמזימות של ספיר וכלנית הם מגלים את האמת בצורה כל כך אידיוטית ומאיהלא הייתה מופתעת וגם לא גידי הצלאך הם בכלל לא היו בהלם רק התחבקו ונגמר הכל היה ממש דפוק בבקשה תגיבו

תגובה

לדעתי בכלל לא תיכננו את זה כמו שצריך כל הפרקי סיום האלו נגמרים בצורה צפויה ומזעזעת ... ידעו מתי הסידרה נגמרת, היו צריכים לתכנן את זה טיפה יותר נורמאלי מאשר לעשות למשל שדורון יגיד לרונה שאסור לו לוותר על הבת שלו והוא חייב להיות עם סמדר ו2 דקות אח"כ לראות אותו מעיף את הסמדר לכל הרוחות ! לי זה עשה הרגשה כאילו פיספסתי איזשהו פרק וזה יצא ממש מטומטם ! כמו עם כלנית וספיר דקה אחת הן יושבות על המדרגות מבסוטיות ממה שהן עושות שניה אח"כ הן קולטות שזה לא בסדר ? what the fuck ?

shirakl

New member
כבר כתבתי את זה פעם אחת

זה באמת ממש מטומטם. במקום למרוח הכל ואז ב2 הפרקים האחרונים פתאום להריץ את הכל מהר - הם היו צריכים להתחיל לסגור קצוות טיפה יותר מוקדם. היתה תחושה בפרק של אתמול שקורים הרבה מדי דברים ומקדישים לכל אחד מהם פחות מדי זמן, ולכן לדעתי זה היה פרק לא טוב! (וזה חרא, כי הפרק הלפני אחרון צריך להיות הכי מותח, הכי מעניין ועם הכי הרבה אקשן - כלומר הכי טוב)

LAE

New member
לא בהכרח../images/Emo58.gif

הפרק האחרון צריך להיות באמת הפרק בו נסגרים קצוות: יונתן ואתי חוזרים להיות ביחד, האמת על סמדר מתגלה ודורון מציע נישואין לרונה. בסופו של דבר, בפרק יש 40 דקות נטו (בלי שיר פתיחה/סיום וחזרה על פרק קודם). בגלל שלתוך 40 דקות אי אפשר להכניס גם את הסיפור שגידי ומאיה חוזרים, שדורון מעיף את סמדר ושסמדר מספרת למאיה את האמת, הכניסו את זה לפרק נוסף. אני חושבת ההיפך ממך. לא קרו הרבה דברים (לא התעסקו בכל הנושאים) וכל אחד מהם קיבל התיחסות רבה. בכל אופן, אני נהניתי. יכול להיות שההנאה מהסוף נפגעה בגלל שקראת תקצירים (גם אני קראתי תקצירים, בגלל זה זה לא היה מותח אבל נהניתי)

למעלה