מה האינטרס?

EuroSims

New member
מה האינטרס?

חשבתי שהם יהיו יותר הגיוניים - אני מבין שסוף סדרה הכל צריך להסתיים בטוב - אבל זה ממש אידיוטי - למה שכלנית וספיר יגידו לגידי ומאיה שהם עבדו עליהם? - מה ייצא לכלנית מזה, אני מתכוון חוץ מלסיים את הסדרה בסוף טוב? באותה שנייה הוא יטוס למאיה. ככה שלשניהן אין אינטרס - חשבתי שמאיה תשמע שיחה שלהם או משהו דומה אבל שהם יגידו מרצונן החופשי ועוד עם כל השנאה למאיה? יש גבול !

ofir_einhorn

New member
לא הבנתי

מה הקטע של ספיר להפריד בין גידי למאיה? מה היא רוצה מהם?היא לא אמורה להיות חברה שלה ולעזור לה?

shirakl

New member
כלנית אוהבת את גידי

ובאהבה צריך לדעת לשחרר! כלנית הבינה שגידי ממש אוהב את מאיה ושכלום לא יעזור לה בנושא הזה! היא הבינה שזה לא הוגן מה שהיא עשתה ולכן גילתה לו. ספיר חברה ממש טובה של מאיה כבר הרבה זמן והיא קלטה שאבנר ממש לא אוהב אותה וסתם מנצל אותה, אז עכשיו כשהוא גם ניסה להתחיל עם ספיר, היא החליטה שהגיע הזמן לשים סוף לניצול של אבנר ולסבל של מאיה. ולא לשכוח שמאיה לא הפסיקה לדבר עם ספיר על גידי אפילו לשניה אחת!

EuroSims

New member
למה היא נזכרה רק עכשיו ?

אני ממש לא מבין את זה - כאילו שהיא לא ידעה את זה גם מקודם למה רק עכשיו היא נזכרה? כי זה סוף סדרה?

התשובה נמצאת בגוף השאלה.......

אתה ענית לעצמך. היא נזכרה עכשיו כי זה סוף הסדרה,בדיוק כמו שדורון נזכר עכשיו להעיף את סמדר מחייו.

לא ראיתם???????

לא ראיתם את הפרק כלנית אמרה לגידי אתה אוהב אותה נכון? וגידי לא ענה לה ושהיא סיפרה לו את האמת היא אמרה שעשתה זאת מהאהבה ושהיא מספרת לו גם מתוך אהבה......... אז זה אומר שהיא סיפרה לו את זה בגלל שאהבה אותו ורצתה שיהיה לו טוב למרות שזה לא הגיוני זה מה שהיה בסידרה...

כשאוהבים מישהו צריך לדעת לשחרר אותו

משהו שסמדר,למשל,לא עשתה! לכן כלנית,שאוהבת את גידי בכל מאודה,ורוצה שהוא יהיה מאושר,הקריבה את אהבהתה אליו,בכך שאיחדה בינו לבין מאיה אהובתו.מעשה מאוד אצילי לדעתי. וספיר-ספיר,היא בעצם בחורה טובה,מאיה היא חברה שלה והיא רוצה לעזור לה. היא לא שונאת את מאיה!

עזית1

New member
נכון נכון

ספיר באמת אוהבת את גידי, אבל ידעה לשחרר אותו, כי הפסידה. ואילו סמדר "השטן" היא חולת נפש אין מה להשוות

haltura

New member
ספיר אוהבת את גידי?!

נראה לי התבלבלתם כאן חברים. זאת מאיה.

kodgirl

New member
באמת אנדינג גרוע....קצת ספויילר

אבל גם הסוף של סמדר זה מהלשנה... היו צריכים לעשות יותר תחכום מזה. אגב מה יעלה בגורל הפורום?

הפורום ימשיך כרגיל.....

אם נמשיך לכתוב בו. וזה כל העניין-שבסוף הדמויות מתחרטות,והופכות לטובות,בכך שהן מלשינות ועוזרות לחבריהם.

למעלה