מה דעתנו על נעלי payless?

מה דעתנו על נעלי payless?

לא הכרתי ולא שמעתי לפני שהביאו אותם לארץ
פתחו חנות לידנו וביקרתי פעם ראשונה, סתם כדי להתרשם. מצד אחד אהבתי שמסודר לפי מידה, מצד שני הכל מעורבב ולא מאורגן לפי קטגוריות- ככה שאת צריכה לעבור על הכל.
בתכל'ס משרת להם את המטרה כי ככה מדדתי משהו שבכלל לא תכננתי עליו
אז מדדתי נעלי סירה פיפ טואו עם עקב קטן בצע ג'ינס, הם היו נוחות בחנות. המחיר סביר (120 ש"ח). לא לקחתי משתי סיבות: 1) אני מתחילה את העבודה החדשה ולא יודעת אם אופי העבודה יאפשר לי נעליים פתוחות (ועוד עם עקבים) 2) מעולם לא שמעתי חו"ד על הנעליים שלהם אז לא רציתי סתם לקנות....

אין לחנות אופי אחד, סתם אוסף של נעליים

ודבר אחרון לסיומת שהפריע לי, יש להם חלק של נעלי ילדים, וכמובן שהלכתי לבדוק עבור הזאטוטים, הזדעזעתי לראות סנדלים עם עקב (קטן אמנם, אבל עקב) במידה 22- זה ממש לילדה בת 2-3

Satin5

New member
גם אני אשמח לשמוע דעה עליהם

בדיוק תכננתי לקפוץ לחנות שלהם בימים הקרובים.

אגב - פורום מקסים! אני ממש נהנית כאן! הגעתי בעקפות הבלוג של פיית מרציפן :). כרגע אני בחופשת לידה ולא יוצאת המון מהבית, אבל ברגע שאחזור לעבודה אשמח להפוך להיות יותר פעילה כאן.

Bacio

New member
בקשר לנעלי עקב לילדות

בדיוק הייתה כתבה בנושא ב- ynet (אאל"ט), ונכתב שם שכל החברות (נמרוד, גלי, פאפיה, וכו') מוכרות נעלי עקב לילדות (גם קטנטנות), ומהרשתות נמסר שנעלי עקב פשוט נחטפות כמו לחמניות טריות.

ב- payless בעלי הרשת אמר שלדעתו זה נובע מאמריקניזציה, ואחת ה"השראות" הראשונות בנושא הייתה כזכור סורי קרוז.

sivosh

New member
יצא לי לקנות מהם רק כפכפי אצבע

בשנה שעברה ולמרות ה"פושטיות" שבהם והם עברו ים,בריכה, חוף והליכה יומיומית הם מחזיקים ממש טוב...

חברה שלי קנתה מהם בחורף מגפיים והייתה מרוצה.

זו החוו"ד היחידה שאני יכולה לתת עליהם..

אני חייבת להודות שבתור דיילת לשעבר קניתי

בפיילס אך ורק כפכפי אצבע.
שנה שעברה נתקלתי בחנות שלהם בקניון בפ"ת, וקניתי שם נעלי עקב- פיפטואו, עם המחשבה של- לא יועיל לא יזיק, עלו 100 ש"ח.
שמעי,
אני לא מחובבות נעלי הג'אנק, אין לי טו-גו או סקופ בבית,
אני מעדיפה לקנות נעליים נוחות ואיכותיות ולשלם עליהן קצת יותר,
אבל הן כ"כ נוחות, והמחיר כ"כ השתלם, חזרתי לעוד...
אז כן, נגיד עם הכסופות, נפלתי קצת כי כשהן נשרטות זה לנצח,
אבל בהחלט חרשתי על כולן כבר שנה שנייה השנה,
והן נוחות ומחזיקות מעמד יופי, ושוב- זה באופן יחסי לטיב שלהן, בנעליים הסגולות את יכולה לראות שיש שריטה על החלק שהוא לא מבד, בכל מקרה זה לא נראה על הנעל כשאני הולכת איתה אלא אם את בגובה של 2 ס"מ

הפירמות הן- dexter ו-fioni

כמו שכבר אמרו,
הן לא נעלי איכות, בכלל.
אבל אותי הן משרתות היטב כבר שנתיים, אז זה מספיק טוב לי.

אגב, אי אפשר להאשים אותי ברגלי-נוחות,
יש לי רגל רחבה וקשת נורא גבוהה.

מגניב תודה על התגובות

בהתחשבהתגובות התחשב בזה שיש לי לא מעט מגזית, אז נראה לי שננסה....

תודה

שוב אני חריגה בנוף.. אבל אני רגילה

חצי ארון נעליים שלי מאצלהם:)
אני מתה עליהם.
אני נכנסת אליהם כל פעם שהם מחליפים קולקציה הם מתקשרים אליי כל פעם שהם מחליפים קולקציה כמו עכשיו למשל.

אולי לא הרבה יודעות אבל הם מחזיקים מותגים בין המדפים שלהם.
יש לי נעליים משם של כריסטיאן סיראנו,בטסי ג'ונסון,אמריקן איגל ועוד...
מחזיקות מעמד שנתיים ויותר לא מפסיקה לקבל מחמאות והנעל הכי יקרה שהיה מגפון של סיראנו עלה לי 249 שקל!!
אתן יכולות לראות אותו כאן בסרטון
http://www.youtube.com/watch?v=gRmzy360tjE

ואם אני סופרת נכון יש לי קרוב ל 8 זוגות שלהם, 4 מהחנות בפתח תקווה ועוד 4 מהחנות ברחובות.

יש לי שני זוגות.

הסנדלים הוורודים שהצטלמתי איתם בשבוע שעבר ונעלי פסים פיפ טואו שנעלתי ביום העצמאות.
היגעתי אליים בעקבות המלצה של חברה שקונה שם המון
הופתעתי מאד מהנוחות ( יש לי כפות רגליים רחבות ולא כל נעל מתאימה לי).
אני מאד מרוצה מהם

Radio girl2

New member
מציצה ממעמקי ארון הסמויות בשביל להגיב

רכשתי זוג נעליים אחד מפיילס, לפני שנה בערך, ואני סופר מרוצה. נתחיל בזה שיש לי כף רגל מאוד רחבה, ככה שקשה לי למצוא נעליים שמצליחות להכיל את הרגל שלי בתוכן מבלי ללחוץ בצורה כואבת שגורמת לנמק במהלך היום. דבר שני - בגלל שאני לא נועלת עור, היה לי חשוב למצוא משהו סינתטי שיהיה יפה ונוח. נכנסתי לפיילס כמוצא אחרון, בהנחה שאני לא אמצא שם כלום..
האמת שנכנסתי לשם בשביל לחפש בכלל סנדלים (אפילו כתבתי כאן על המצוקה שלי במציאת נעליים), אך עיני נחו על זוג מגפיים יפהפהים (לדעתי, כמובן), כסופים, עם עקב של בערך 7 סנטימטרים (מדובר בדגם שיצא במסגרת הליין המשותף להם ולכריסטיאן סריאנו), ולהפתעתי - נוחים מאוד. הן עלו 200 ש"ח, יקר יותר מרוב הנעליים שם, והן מחזיקות מעמד נהדר. הן שרדו גשם, בוץ, שלוליות ועוד פגעי מזג אוויר שונים.
אני לא יודעת אם זה מעיד על איכות כל זוגות הנעליים שלהם, אבל זו בהחלט חוויה טובה, והלוואי והרגל שלי הייתה נכנסת לעוד כמה זוגות נעליים שלהם.

למעלה