מה דעתם?

מה דעתם?

"עכשיו מתחילה התרגולת מהצבא. איך להשתין לתוך האסלה בחושך, בלי ללכלך את כל השירותים. האמת שזו תרגולת יותר קשה מאשר בצבא, משום שבצבא אתה לא באמת מנקה אם אתה מפספס. אתה מתכווץ כולך. משחרר זרם דק ומתפלל לשמוע אותו פוגע במים במרכז האסלה, אם שמעת אפשר לשחרר את השרירים ולהתפרק. אם לא, אתה עוצר, מנסה בזהירות נקודה משוערת חדשה וחוזר על התהליך. או שאתה פשוט משתמש בפנס שגילי נתן לך בלובי. זה פחות מאתגר אבל גם פחות מלכלך. ביום רגיל הייתי הולך על הפנס. היום אני אלך על החושך. בול. בניסיון ראשון. אם הייתי יכול הייתי טופח לעצמי על השכם. אבל זה יפזר את ההישג על ריצפת השירותים." מתוך משהו שאני כותב... מה דעתם?

Rivendell

New member
דעתי היא

שכבר ניסית את התרגיל המטופש הזה כשפירסמנו ציטוטים מספרים *מפורסמים*, וראית שלא מגיבים לך. למה נדמה לך שזהו המקום לעשות זאת? פנה לפורום כתיבה יצירתית או לבמה. פה דנים בדברים שכבר פורסמו.

rivebndell היקר....

א. כל הכבוד על היסודיות. ב. בכל זאת, מה דעתך המלומדת? ג. מתי אתה פנוי לקרוא קטעים נוספים?

שש שבע

New member
לא מעשי

עוד לא מצאתי את הזכר ההוא שמשתין בלי ללכלך, לדעתי צריך לבנות לזכרים משתנות. אסלה בשבילם זה סיוט.

rivendell היקר,

כנראה שהנחישות משתלמת...

אתגר- ביחס לדיוק בהשתנה

זה גם יתן לך פתרון מעשי וגם ישאיר בידך זמן למצוא מקצוע שיהלום את קישוריך (לפי הפתיח שלך הם לא בכיוון הספרותי) אז ככה - באותם מקרים שאני מתעורר בלילה עם דחף לאו בר כיבוש להשתנה משחררת מתוך מטרה להמשיך ולישון אח"כ אני נמנע מלהדליק אור כדי לא לחתוך את החלומות הכחולים ונוהג מנהג נשים -קרי יושב על האסלה ומשתין בכיף. אין בעיות של צילופים למטרה ובוודאי שאין בעיה להשתין בכיף בלי להאזין למיקום הפגיעה במטרה.

ציפי ג

New member
גם בני בן השנתיים עושה כך

האם נתחיל כעת להחליף חוויות על דרכים שונות שאנשים מסגלים לעצמם כדי לעשות צרכיהם? אנא מכם, תסגרו את הדלת.

זה הנושא של הספר -מה לעשות

ולמה לסגור את הדלת ? יש איזה TURN-ON לצפות במחזה. תלוי כמובן מי נמצא בשרותים.

Rivendell

New member
לרונן אתגר

א. אני יגועה כבחורה מקצועית ביותר ב. שלחתי אותך למקום בו עוסקים בנושא עליו אתה מחפש חוו"ד ג. קצת חצוף מצידך להתלונן - אתה נכנס פעם ראשונה לפורום, ש*לא* עוסק בכתיבה יצירתית. אם ברצונך לדבר על ספרים וספרות - הבמה פתוחה בפניך בשמחה, אבל הפורום לא מתנהל לפי רצונותיך, ויש פה חוקים וכללים מסויימים. ובזאת אצטרף לדוסטו, ואוסיף גם ששמעתי ששרברבות הוא מקצוע מאוד מכניס.

Rivendell

New member
הוא=היא, כמובן.

שלושה ימים בסמינר, ואני מאבדת את היכולת לכתוב.

Rivendell

New member
או שמא בכלל זה "זה"?!?!?!?!

*ריוונדל מורטת את שערות ראשה* -לא לישון ארבעה ימים זה לא בריא. לא בריא!

לא ישנת ארבעה ימים?

עכשיו נפתרה התעלומה איך את מגיבה לכל ההודעות בפורום ראשונה...

Rivendell

New member
האמת שבכלל לא הייתי פה יומיים

הייתי בסמינר. וחוצמזה אני מעצם קיומי חיית לילה, ואני גם בחופש עכשיו... אבל החל מהשבוע הבא לא תראו אותי הרבה, כי אני מתחילה עבודה חדשה תובענית למדי, וגם השנה האקדמאית נפתחת לה בקרוב. ולא, לא ישנתי ארבעה ימים, דבר שלצערי קורה לי לעיתים קרובות לאחרונה בין העבודות שלי ושאר עיסוקים... מילא :) אז אני מתנצלת על שגיאות למיניהן ושאר בלבולי מוח.

איזה קטע..

חשבתי אותך למישהו מעצבן ויצאת סטודנטית מקסימה... זוהי תחילתה של ידידות מופלאה...

למעלה